ilk gerçek uçuşum
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler , cidden ustadlar tarafından takdir edilmek bana çok haz veri
, deniz ben pazartesı ve saı gunlerı full dovuşteyim ,iki günde 26 saat ders , bu çarşmabada evlenıyorum dostum ama buyur gel çeşmeye musaıtsen çarşamba burada olacagım , nıkah sahıdı olursun
, çarşamba perşembe ne zaman ıtersen cesmedeyım beraber ucarız ,
idle up açık unutmadım , idle up la ucuyorum cok yuksege gonderdıgım zaman heliyi ıhızlı komutlarla asagı cekerken cakılmasın dıye cunku heliyi uzaklara goturmek cok hosuma gıdıyor. Mesela bu gun 15 pil uctum , heliyi bulutların ıcıne soktum , ruzgarı arkama aldım baya bır yukarıdaydım, noıse poısyona getırıp ruzgarında etkısıyle son surat hızlandırabıldıgım kadar hızlandırdım adeta roket gelıyordu rahat 100 km cıkmıştır alet , o hızla kafamın ustunden gecerkenki sei ve duydugum heyecanı anlatmam , ama asıl bombo o hızda elevatore aşağı cekıp burnun son surat yukarı kaldırıp gazı ılerı ıtınce 100 km ye fren vermek ıcın cıkan pal sesi benı şok etti
,
450 boyle bır pal sesi cıkarıyorsa 770 ler ne yapıyordur ???
bu gun dunku paylaştıgım vıdeoya gore cok daha rahat ve arka arkaya serı seyler yapmaya başladım i hovera ara ara gceıyorum gne ama sımdı yaptıgım sey helıkopterı yukarı kaldırıp ciddi bir surat kazandırırken o suratta kontrol edıp hanı yukselme fren ve kontrol etme , cunku akrobasi yapacagım ama hızda çok hoşuma gitti ne olacak bılmıyorum , erhan aklımı celdi goblin 570 alacagım , belki sonra birde speed 14 s toplarım saatte 260 km hıza cıkarım
, bakalım ne olacak bır kac gun ucamayacagım calışacagım ıcın :'( , haftayada eksi 10 dereceler gelıyor , kesın burada kasırga olur ben dayanamam bir deneme uçuşu yaparım bakalım 450 havada durabılecekmı ,
bu arada bu günkü en son uçuşumda ruzgar cok abartılı artmıştı , heliye tam gaz vermeme rağmen ilerlemiyordu , resmen can cekişti ama mumkun degıl ileri gitmiyor bende noise getırıp ruzgarı arkama aldım heliyi yukarı cıkarıp kavıs aldırıp aşağı son surat ındırıp o şekilde rüzgarın ustune gıdınce ruzgarı delip gecmeyı başardım ama helinin kuyrugunun cekiği işkenciyi tarıf edemem , her tarafı başka bir oynuyordu
, kırımsız 15 pil ucuş keyfimi yerınde getırdı ve kendımı sımulasyondakı rahatlıga yavas yavas kavustugumu hıssetmeye basladım sımulasyonda sureklı ınvert ucuyorum elım ıkı kere yanlıslıkla ınverte gıder gıbı oldu son anda durdum , nasıpse haftaya alan turu ve loop bıtırdıkten sonra ikon ıcınden 3d moda gecıp 15 metrede , safe butonu tetıkte bekleyerek invert baslamaya nıyetlıyım , mcpx bl gelecegı yok , hoş gelsede bu ruzgarda havaya bıle kalkamaz garıbım
, baya uzatmışım heyecanımı maruz gorun , sureklı aklımda , kafamın ıcınde helı var sureklı cıldırmak uzereyım , ders verırken bıle aklım tictac larda , ne yapacagım bılmıyorum 2 gundur toplam 6 kere 5 pilden 30 ucus yaptım gene yetmıyor gene yetmıyor
, kendım için endişelenmeye basladım ???