ilk gerçek uçuşum
arkadaşlar bu gun mcpx parcalarım geldı , toparladık ve test ucusuna cıkardım ılk ucusuda cektım , sonuc benı şok etti ! alet ınanılmaz otesı kolay geldı her seyı denıyorum ustunde 4 taraf noıse kafamın ustunden gecırme alan turu falan , 8. pil sonunda kaza yapmak ıcın kastım resmen olmadı
, morelim o kadar yerıne geldıki ,
bu arada sabah talıhsız bır olayı paylaşmak ve degerlı fıkırlerınızı almak ıstıyorum , sabah 450 ıle ucarken , 5. yenı bir pıl almıştım , daha 3:40 dk sure bıtmeden elektırık ecs tarafından kesıldı ve yavas yavas ındırebıldım bunun nedenı nedır ? dıger pıller aynı sekılde daha uzun gıderken yenı bu pıller neden bu sekıl yaptı ? bu bunlarla ıkıncı ucusum ılk ucusumda sıkıntı yoktu ama bu ucusta boyle oldu ...
pıllerı ucarken dısarıda bekletıyorum cantanın ıcınde acık sekılde 30 dk cıvarı bekledıler bununla alakalı olabılırmı ? malum hava soguk..
buyrun mcpx havaya ilk kaldırma vıdeoları ıkıncı vıdeo ozellıkle cekım bıraz kotu , eşim cekım yaparken malesef guclu gunes yuzunden (bu bazı arkadaşlara kufur gıbı gelıyor olabılır hava bu gun tek kelıme harıkaydı , ozellıkle rasıme
) tam helıyı cekememiş ama bırıncı biraz daha ıyı bu ıkı vıdeoda bu gun ılk test ucus vıdeom , 450 pılotajımı gelıstırdıgı ıcın vıdeolara yansıdıgını dusunuyorum ...
video :1
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
video: 2
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol