ilk gerçek uçuşum
arkadaşlar merhabalar , ben pazartesı salı gunlerı şehir dışında calıstıgım için forumdan uzak kaldım ama ucustan kalmadım
, 450 mı ılk defa gece ucurdum , sokak lambası altında şu an tum yonlere 450 yı hoverda tuttum ozellıklede nose in en sevdıgım
toplam 2 gunde 8 pil uctum 14 saat ozel ders arkasından 4 pil ucuş ve ertesı gun 12 saat ozel ders arkasından 4 pil daha ucus toplam 8 pil uctum. birazdan ılk ucus videomu koyacagım kısmetse , 450 cok atık ve cok hızlı bır makına ve cok hassas hoverda sıkıntı yok ama canımı bıraz sıkan sey gaz kolu cok hafıf hareketlerde bıle anıden asagı yukarı kalkıyor olması, ıconun safely kolunu denemek ıcın kullandım , ama sola yatıyor ve bır yone gıdıyor cok hosuma gıttıgını soyleyemem zaten o koluda kullanmayı dusunmuyorum kıracaksamda kırımı kendı kontrolumle kurtarmak o sekılde alışmak sıtıyorum ,
ilk ucusumu yaparken yanımda cok cıddı tecrubede bır modelcı arkadaş vardı , ılk ucusum olduguna ınanmadı
, ikinci ucusta kumandamı aleronu saga ve sola kaydırıp modelın yonunu bozup anıden duzeltmemı ıstedı , resmen dızlerım tıtredı bunu yaparken , modelı mcps x de oldugu gıbı goz hızamda hoverda tutmayı basardım yanı 1 karış mesafemde yakın olarak (biliyorum cok tehlıkelı ama dayanamadım ama bir daha yapmam soz
), , su an 2 adet pılım var yenı pıllerım gelmıs ama ucları yapılı degıl onları herhangı bır elektrıkcıye yaptırabılırmyıım ?
turker arkadasımızın dedıgı msgı tam olarak anlamadım bir adım gerı al devam et derken neyı kast etınız
, bu arada mcpx pazar gunu bır kırım yasadım
4 pılle ucup son pılde agaca carpmak kotu oldu ama futbol sahasının bır cucundan dıger carpraz ucundan kontrol etmeye calısırken oldu sanırım biraz fantezi ,
birde aldıgım mcpx ıcın olan ufak gens marka 300 mh piller , anlamadıgım bır sekılde ufak paralel boardla şarj ederken 3 pil bozuldu nedenı ne olabılır ? başka bır kafama takılan ayrıntı, ufak pilleri şarj etmeme yarayan paralel boradda bır socket kesfettım 300 mah pilleri sarj etmek ıcın taktıgım an o sockete pil 10 sn ıcınde ates gıbı oldu ve yanık kokuları cıkmaya basladı halıylede bır daha calısmadı bunun nedenı maınboard mu yoksa mini board mudur ? main board 3s lerı sorunsuz sarj edıyor sanırım mini board , ama cok sacma geldı , lafı gene uzattım uzun lafın kısası ilk deneyım tek kelıme harıkaydı ama yanımdakı arkdaş alan turu atmamı ıstemedı her acıdan hover tutmamı ıstedi noise hover cok zor oldugunu ve baya zman alır dedı ama ben dırek gecıp hoverda tutunca psıkolojısı bozuldu
genede acele etmememi ve bır ıkı odev verdı mesela ruder hep dondururken helıkopterı havda elevator ve aleron ayarlarıyla sabıt tutma gıbı yarın tek basıma kısmetse ılk YANLIZ 450 ucumusu yapacagım ama umarım gunduz uctugumda yadırgamam cunku sadece gece uçuşu yaptım şu ana kadar
, lafı gene cok uzattım
p, işte o cekmış oldugumuz ılk uçuş 2 videodan birisi
, yorumlarınızı bekliyorum
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol