ilk gerçek uçuşum :)

arkadaşlar evet ya bu gun gene gunluk guneslık tshırtle cekım yaptım :) , mcpx 4. havalandırmam parca beklemıştım baya , dun 1 bu gun 2 , dayanamadım su ınvertu deneyeyım dedım , ilk deneme cekımımı sizlerle paylaşıyorum , sonrakı denemelerım daha basarılı oldu ama bu ılk ve ozel dıye paylaştım bu arada ilk deneme arkasından gaza gelıp planlamamıştım spontene bir şekilde gelişti ve 2 kere arka arkaya başarılı bir şekilde loop denemesine girdim, baya bir uçtum maşallah diyeyeım model yerle hiç bir şekilde buluşmadı ve inanılmaz gaza gelmiş durumdayım ...

Şimdi gözü tic taca diktim bu hafta nasipse 450 bir tık arttıracağım veondada inverte gireceğim , bakalım sonucları gene sizinle video ile paylaşmaya çalışacağım ..

lafı uzatmadan ilk invert deneme videom sizlerle, çim bulamadım dırek betonda denedim ve arkasından loop buyrun , yorumlarınızı bekliyorumm

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Engin gercekten tebrikler. Iste calışma iste cesaret ve iste yetenek. Hepsi bir arada olunca da sonuc. Takipteyiz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Engin gercekten tebrikler. Iste calışma iste cesaret ve iste yetenek. Hepsi bir arada olunca da sonuc. Takipteyiz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehmet abi biz bosuna yatırım yaparmıyız hiç. Seçiceğimiz adamı biliyoruz. [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Engin yani bu hareketler çok sıradan. Bu hareketleri bende yapıyorum. Anlamadım niye Video çekiyosun.

Aramızdaki tek fark ben 3 yıldır model ciyim, sen 1 aylık. [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Şaka bir yana cidden çok hızlı öğreniyosun.

Baktım ki olaylar hızlı gelişiyor,

Engin'e Online buluşmalar başlığından bahsettim ve youtubedaki "stick movements" videolarını izlemesini önerdim. Artık zamanı geliyor bence :) Haftada 7 gün uçabilen biri yavaştan 3d ye girmeli ;)

Engin senden dovus dersi alamadim ama ucus dersi alacagim sanirim :D

Masallah ucuslar ilerliyor :bravo: kirimsiz ucuslar..

erhan duzeltelım lutfen , ucus hayatım 3 hafta , 1 haftası gecen yoktum zaten evlilik olayı :) , rasim haftada 2 gun sehır dısındayım dıger gunler zaman yaratıp kacmaya calısıyorum 7 gun degılde 3 gun garantı dıyelım 2 haftadır :) , mcpx bır problem yasamıstım ılk aldıgımda, parcalar yenı geldi , bu 2. defa havaya kaldırışım ama 450 baya toparlamış benı alan turu , uzak yakın mcpx baya yeteneklı :) , birde mcpx kullanan arkadaşlar expo degerlerınız nedır tam olarak ?

yakında eşim yurtdışına gonderecegım o zaman full uçarım :lol:

tamer dovus dersı nıye alamayasın dostum , deneme dersıne gel haftaya pazartesı yada salı , konuşalım beklıyorum izmire ...

Engin aklimda hep ama gelemiyorum. Her pazartesi yemek, salilarida hali saha var. Yaz programina bakacagiz artik. Yazin bende hanimi senin memlekete yolluyorum, aksamlari bos zamanim cok oluyor :laugh: :laugh:

tamer, saat esneklıgım var fark etmez saat , 1 saatını ayıracaksın sen benı dınle gel deneme dersıne zaten vazgecemıyeceksin !

Engin abi tebrikler %p bu kadar kısa sürede süper uçuşlar :) Benim yedek parçalarım gelsin İzmir de bi buluşma yapalım :)

Bravo Engin, 770 i de böyle kontrollü kullanırsan sayılı pilotlar arasına girersin.

Bravo Engin, tebrikler. :bravo:

Hobiye çabuk tüketeceksin diye endişeleniyorum biraz. ??? Senin gibi hızlı ilerleyen yetenekli arkadaşlarımız sanıyorum çok kısa bir sürede tatmin noktalarına ulaştıklarından olsa gerek hobiden çabuk kopabiliyorlar. :rolleyes:

Ama sporcu olduğun için içim rahat esasında. İlgi duyduğun birşeye üst düzey bir konsantrasyon sağlıyorsun ama her aşamanında keyfini çıkarmayı ihmal etme. ;)

çok teşekkür ederim arkadaşlar , desteklerınız ve dogru yonlendırmelerınız sayesınde sonuc kacınılmaz oluyor ... Bu hafta ucamadım malum evlılık haftası , bu onumuzdeki haftada dovusler falan ama sonra umarım zamanım olacak ucmak ıcın ..

dun dayanamadım bır kacamak yaratıp gunes batımını yakaladım bir pil bir pildir : ) , işte video :

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

engin muazzam bir hızla ilerliyorsun. bu disiplinle yaza kalmaz sın bana öyle geliyor..

Güzel bir uçuş daha :thumbup: Ama ne yalan söyleyeyim ben senden 450 ile de bir Invert hover bekliyordum :) Ama acele etmene de gerek yok, ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın.

Bu arada öenmli bir NOT. Büyük modelle uçarken çekim yapan kişi mutlaka yanında ve 1 adım gerinde olsun. Mesela bu videoda model bol miktarda eşinin kafasının üzerinden geçiyor. Ne olur ne olmaz, model bu ne yapacağı belli olmaz. O yüzden her daim GÜVENLIK ;)