ilk gerçek uçuşum :)

Engin pilleri bize vermen gerekli demiştik dostum :) biz bir şarj edelim deneyelim sorun yoksa şarj aletinde dir Bence kuvvetle muhtemel şarj aleti sorunlu

Bence de şarj aleti olabilir veya saklama koşulları vs... Çok kişi kullandı/kullanıyor pilot-tr den veya yurtdışından alınan gens leri, on pilin altısı gibi bir oranda sıkıntı başka yok. Bildiğim kadarıyla optipower lardan da çok aşırı memnun değildi Engin. Ki bence thunder birse, opti ikidir, o derece...

Fast-lad'dan summer 10 kampanyasında 2 tane gens almıştım , birisi hafiften şişti , tamam dandik mi dandik bir şarj aletim var kabul ediyorum ama , haricinde 2 adet daha gens pilim var onlarda sorun yok.Hepsine rodaj yaptım , aynı şartlarda kullandım hatta benim uçuşu biliyorsunuz soft yarım alan turu , ve aynı şartlarda da saklıyorum , demek gens pillerde de sıkıntı olabiliyormuş diye düşünüyorum.

Netice itibari ile belli bir kalite kontrolü elbette ki vardır ama seri imalatta hata payı oranı da var... Bu oranın bize gelme şansı da var :) Şahsen benim 3300 lük 6s ler maşallahı var canavar gibi,, Enginin şarj aletinde bir anormallik var gibime geliyor. 12 tane pilden 8 tanesi ölmesi :)

forum selam , uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım :) , ara uzadı seminerler dovus en onemlısı harika bir bebişim olduğu için ve alamanyada :) oldugu ıcın mecburen uzak kaldım i ama ızmır ekıbı ile surekli kontaktaydım .. Şimdi ucuslara kaldıgım yerden devam etmek istiyorum , ne kadar ogrendık ne kadar unutmusumdur zaten tartısma konusu :) , ama kaldığım yerden tam gaz devam etmek istiyorum en son harika bir goblin 770 toplamıştım ve oylece kalmıştı artık o canavarı tozlu raflardan kaldırıp ait oldugu yer yanı gokyuzune cıkarma zamanı !!!

engin guzelsoy' Alıntı:
forum selam , uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım :) , ara uzadı seminerler dovus en onemlısı harika bir bebişim olduğu için ve alamanyada :) oldugu ıcın mecburen uzak kaldım i ama ızmır ekıbı ile surekli kontaktaydım .. Şimdi ucuslara kaldıgım yerden devam etmek istiyorum , ne kadar ogrendık ne kadar unutmusumdur zaten tartısma konusu :) , ama kaldığım yerden tam gaz devam etmek istiyorum en son harika bir goblin 770 toplamıştım ve oylece kalmıştı artık o canavarı tozlu raflardan kaldırıp ait oldugu yer yanı gokyuzune cıkarma zamanı !!!
Hover şart :):):)

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engin guzelsoy' Alıntı:
forum selam , uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım :) , ara uzadı seminerler dovus en onemlısı harika bir bebişim olduğu için ve alamanyada :) oldugu ıcın mecburen uzak kaldım...
Engin Allah analı babalı büyütsün, şansı bahtı hep açık olsun bebişinin. :thumbup:

Tekrar dönmene sevindik. :halay: Bıraktığın yerden tam gaz devam edeceğine hiç şüphem yok. :RCKolik:

engin guzelsoy' Alıntı:

Bro pazar günü ermeydanına gel diyoruz gelmiyorsun :) Bir pazar uğrada ustalardan 3D izle ):):):rolleyes:

kadir kocaman' Alıntı:
Bro pazar günü ermeydanına gel diyoruz gelmiyorsun :) Bir pazar uğrada ustalardan 3D izle ):):):rolleyes:

Benim tanıdığım Engin pazar günü saat 8 de sasalıda olur, antremana başlar. Buluşma saati geldiğinde de 3d nasıl yapılırmış bize gösterir.... ;D ;D