Serkan Demirkesen
Tecrübeli Uye
Kara Şahin harika görünüyor ama pallerin görüntüsü çok üzücü metal rengine boyamanın teknik olarak bir sıkıntısı mı var yoksa zamansizliktan mı ilgilenemiyorsunuz? Yoksa eminim çoktan planlama yapılmıştı.
Bu kuş ne zaman uçacak diye bekliyordum hayırlı uçuşlar
Vay böyle bir konumuz olduğunu ben unutmuştum.
Kara Şahin harika görünüyor ama pallerin görüntüsü çok üzücü metal rengine boyamanın teknik olarak bir sıkıntısı mı var yoksa zamansizliktan mı ilgilenemiyorsunuz? Yoksa eminim çoktan planlama yapılmıştı.
Bence gayet güzel, helicilere çok bile. Bu arada bu uçuş alanı kamuya ait alandır diye düşünüyorum, doğru mudur kardeşim ?Mekan böyle biyer.
Bence gayet güzel, helicilere çok bile. Bu arada bu uçuş alanı kamuya ait alandır diye düşünüyorum, doğru mudur kardeşim ?
Demek çiftçiden direkt kulüp üyeleri kiralıyor. Vay be adamlar farklı bir alemdeler, bunu bir kez daha görmüş olduk.Ciftlik arazisi abi, kulup fotoda bicili olarak gorulen kucuk alani kiralamis ciftlik sahibinden. Arkada ufak, 3x4 m civari, baraka gibi (shed) yapi var bir de kulube ait. Zaten cok uyesi olan bi klup de degil, 15-16 uyeyle donuyor (ana masraf kira). Ucus kulubunun maliyetleri cok daha yuksek ama orda da 120 üye var
Demek çiftçiden direkt kulüp üyeleri kiralıyor. Vay be adamlar farklı bir alemdeler, bunu bir kez daha görmüş olduk.
Hareketli olması güzel olur bence de. Nasıl bir planın var bunu yapmak için ?O kuyruktaki stabı hareketli yapmayı düşünüyorum, hover/iniş/kalkış modunda aşağıya baksın normal uçuş modunda ve özellikle böyle rüzgarlı havalarda yatay olsun (gerçeği de benzer bir mantıkla çalışıyor zaten).
Hareketli olması güzel olur bence de. Nasıl bir planın var bunu yapmak için ?
Ağırlık merkezi olabildiğince geride olan stabın uygun sürtünmeye sahip bir milden geçirilmesiyle yer çekimi ve hava akımı etkisiyle serbest bir şekilde hareket edebildiği bir yapı canlandı gözümde. Kuvvetlerin değişimiyle mili referans noktasına getiren bir yayda güzel olurdu. Arzular şelale .
Bende servo koy dersem " Yok artık! " dersin diye zihni sinir projeler geliştirmeye çalışıyorum burada.Olayı karmaşıklaştırmaya gerek yok, basitçe bir servo ve pushrod.
Bende servo koy dersem " Yok artık! " dersin diye zihni sinir projeler geliştirmeye çalışıyorum burada.
Madem servo koymayı göze aldın, o durumda küçücük bir gyro takmak mı yoracak sanki seni.
Laf aramızda günün sonunda sen gerçeğindekinin aynısını yaparsın gibi geliyor bana
Deniz de ufak ufak başlamış olur fena mıŞimdi bunu modele uygulamak için gereken şeyleri listelersek:
-İkinci pilot
…
Nasıl abartıyorsun... Bağcıksız ayakkabılar çıktı çıkalı sadece tabanında gyro kullanıyoruz artık, tercihen 3 eksenli.Ah siz heliciler yok mu, gyrosuz ayakkabı giyemiyorsunuz
Deniz de ufak ufak başlamış olur fena mı
Eeeee ne zaman başlıyorsun deneme uçuşlarına