Wallingford Tayyare Fabrikası’ndan haberler

Torna kullanmanız çok hoşuma gitti, bayıldım🤩 elinize sağlık. Bende torna aldım öğrenme aşamasındayım. Helikopter için parça üretme tekniklerini geliştirmeye çalışıyorum. Projeleriniz heli camiası için de ilham kaynağı 😍

Torna candır!
Atolyemde kullanmaktan en keyif aldığım makinam kesinlikle…
Kolay gelsin ve güvenlik tedbirleri kuralları için de aman dikkat diyelim.

Pratikte olmasa da (vakitsizlikten), kafa ve his olarak olarak şu aşağıdaki arkadaşla aynı durumdayım diyebilirim :lol:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Fotograf sunucumuzla ilgili sorun mu var acaba? Konudaki fotoların çoğu görünmüyor, aşağıdaki foto yükleme butonu da kaybolmuş? Umarım geçici bir problemdir 😬😅

Fotograf sunucumuzla ilgili sorun mu var acaba? Konudaki fotoların çoğu görünmüyor, aşağıdaki foto yükleme butonu da kaybolmuş? Umarım geçici bir problemdir 😬😅
Evet gecici bir sorun kardeşim. ;) Resim server sertifika süresi dolmuş. Gün içinde normalle dönecek inşallah. İşlem bitince ayrıca bilgilendirme yapacağım. :saygilar:

Evet gecici bir sorun kardeşim. ;) Resim server sertifika süresi dolmuş. Gün içinde normalle dönecek inşallah. İşlem bitince ayrıca bilgilendirme yapacağım. :saygilar:
Teşekkürler Adminim,
Rahatladım şimdi, yoksa onca resimi yeniden yükleme falan :D;D:lollol::lol:

Şimdilik şu iki videoyu bırakıvereyim şuraya, fotolar aktive olduktan sonra detaylarına gireriz:saygilar: