hasan çeli k
Yeni Uye
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ufak bir gaza geldim bende .ışıklandırma seti hasarlı'idi , onu tamir ettim . Daha çok yolumuz var.
Firar kenarına yakın tarafa alignment pin'leri ekleyecek misin abi?Ufaktan Blackhawka girişme vakti...
Biraz kabakuvvet kullanarak da olsa kitin kendi stabilitarönü söktüm.
Bulabildiğim çizimler ve fotoğraflara bakaraktan yeni tip stabilitör ve daha önemlisi menteşe/mafsal, ve modele montaj sistemi için bir prototip tasarım yaptım:
Deneme amaçlı olarak da orta kısmı ve modele monte edilecek olan, aynı zamanda da mafsal vazifesi görecek parçaları bastım:
Menteşe/montaj parçası yerine vidalandı:
Orta kısım prototipi de yerine yerlestirildi:
Sistem prensipte iş görür gibi duruyor, ama ince ayarlar lazım. Menteşe hattı heinin gövdesine referansla biraz öne biraz da yukarı kaydırlmalı gibi görünüyor. Stabilitör fazla önde duruyor, onun geriye kayabilmesi için de stabilitördeki menteşe hattının daha da bir öne kaydırılması gerekiyor. Bunları da yarın denerim bir aksilik olmazsa. Bu prototip görevi gören sistemdeku parcaların basımı bir saatten az sürüyor, hızlıca denemeye imkan sağlıyor.
Bu ince ayarlar bittikten sonra artık hareket mekanizması ve kanadın tamamının tasarımîna geçebileceğim.
Anlamadım Sarven neyin firar kenarına ne için?Firar kenarına yakın tarafa alignment pin'leri ekleyecek misin abi?
emeğinize sağlık
Teşekkürler, size de kolay gelsin.darısı başımıza abi . Kolaygelsin .
Abi senin black hawk'da oto pilot varmı.
Bir derece nedir ya Üzülüyorum valla senin için kardeşim, kendine bir insan memleketi bulamadın gitti.Hava da çok soğuktu (1 derece!)
Bir derece nedir ya Üzülüyorum valla senin için kardeşim, kendine bir insan memleketi bulamadın gitti.
Bir orta yolu yok mudur bunun Umman'da 80 derece, ordan kaç İngiltere 365 günün 380 günü yağışlı -20 derece sıcaklık. Nedir abi bu
@Özgür Evren Varol abi yatay stabı üç parçalı yapacaksın diye anladım. Profilin max thickness'ının olduğu yere bir spar gömeceksin diye anladım bastığın parçadan ama firar kenarı kısmında bir alignment pin feature'ı yoktu.
Şurayı kastettim abi.
Sığdı yahu..Tabi üç modeli (süper kobra da olacak) arabaya sığdırabilirsem