Mehmet Kucuksari
Administrator
[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi
Sen de benim ve Rasim gibi ayni niyetle almissin. Yani Uctugu kadar problemsiz sekilde modeli ucurmak sonra da sayet cok sikinti ortaya cikarirsa veya 130x yedek lazim oldugunda parcalari alip vitrine sus olarak koymak
Yedek konusundaki ince teklif ve dusuncen icin de ayrica tesekkurler, aklimizda bulunsun
Bir Blade 130x sahibi olarak cok yerimde bir karar kardesimRasim Öztürk' Alıntı:benim alasım var....
zaten 130x için lipolarım var. aynılarını kullanıyor diye biliyorum. scale heli de güzel olur, v977 parasına... kumanda da spektrum zaten... bulunsun, yedek olur
Levent bey size de hayirli ugurlu olsun Siz simdi 130x Kronik sorunlara biraz yabancisinizdie. Ilerleyen gunlerde sayet titresim gibi sorunlar yasarsak mutlaka haberlesem ve elimizden geldigince yardimci olmaya calisalimLevent Uygun' Alıntı:Ben de bu gün, Muammer bey sayesinde bir REDBULL sahibi oldum, modeli ciddi bir SCALE 'e dönüştürme planım var. Bakalım ne yapabileceğim.
Ne demek Murat onur duyarimmurat kurdoğlu' Alıntı:Mehmet abi(izninizle artık abi şeklinde hitab etmek istiyorum) bu mesajına çok sevindim,zira elimdeki 130x'e yedek olsun diye ben zaten bu mesajı görmeden sipariş geçmiştim.Kartta aynı yetenekler varsa ben bu redbulu elimdeki yedeklerle 3d 130x'e çevirebileceğimi düşünüyorum.Veya tamamiyle yedek kullanırım.Bu arada abi sana ve forumdaki tüm 130x kullanıcıların dikkatine acil parça ihtiyacınızda bana bi mail atın elimde olabilir,1 kutu full yedeğim var,parça yurt dışından gelene kadar ödünç parça verip yardımcı olmak isterim
Sen de benim ve Rasim gibi ayni niyetle almissin. Yani Uctugu kadar problemsiz sekilde modeli ucurmak sonra da sayet cok sikinti ortaya cikarirsa veya 130x yedek lazim oldugunda parcalari alip vitrine sus olarak koymak
Yedek konusundaki ince teklif ve dusuncen icin de ayrica tesekkurler, aklimizda bulunsun