[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Rasim Öztürk' Alıntı:
benim alasım var....

zaten 130x için lipolarım var. aynılarını kullanıyor diye biliyorum. scale heli de güzel olur, v977 parasına... kumanda da spektrum zaten... bulunsun, yedek olur :D
Bir Blade 130x sahibi olarak cok yerimde bir karar kardesim :thumbup:

Levent Uygun' Alıntı:
Ben de bu gün, Muammer bey sayesinde :thumbup: bir REDBULL sahibi oldum, :yuppi: modeli ciddi bir SCALE 'e dönüştürme planım var. Bakalım ne yapabileceğim. ;)
Levent bey size de hayirli ugurlu olsun :thumbup: Siz simdi 130x Kronik sorunlara biraz yabancisinizdie. Ilerleyen gunlerde sayet titresim gibi sorunlar yasarsak mutlaka haberlesem ve elimizden geldigince yardimci olmaya calisalim :)

murat kurdoğlu' Alıntı:
Mehmet abi(izninizle artık abi şeklinde hitab etmek istiyorum) bu mesajına çok sevindim,zira elimdeki 130x'e yedek olsun diye ben zaten bu mesajı görmeden sipariş geçmiştim.Kartta aynı yetenekler varsa ben bu redbulu elimdeki yedeklerle 3d 130x'e çevirebileceğimi düşünüyorum.Veya tamamiyle yedek kullanırım.Bu arada abi sana ve forumdaki tüm 130x kullanıcıların dikkatine acil parça ihtiyacınızda bana bi mail atın elimde olabilir,1 kutu full yedeğim var,parça yurt dışından gelene kadar ödünç parça verip yardımcı olmak isterim :)
Ne demek Murat onur duyarim :)

Sen de benim ve Rasim gibi ayni niyetle almissin. Yani Uctugu kadar problemsiz sekilde modeli ucurmak sonra da sayet cok sikinti ortaya cikarirsa veya 130x yedek lazim oldugunda parcalari alip vitrine sus olarak koymak :D

Yedek konusundaki ince teklif ve dusuncen icin de ayrica tesekkurler, aklimizda bulunsun :bravo: :halay:

Merak etmeyin Mehmet bey bolca rahatsız ederim. :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Başlığı 6 ay önce açan kişi olarak almamam düşünülemezdi :laugh:

Kervana ben de katıldım...
Rasim forzayı satmayaydın çok ortak modelimiz olacaktı :) bu arada bugün forzanın iniş takımları ancak bugün yerden kesilebildi,kuyruğu ayarlayamadım,kuyruğu tekrar ele almam gerekiyor,k - bar ustası olamadık henüz.Gaini düşürmem gerekiyor,belki de kumandadan gain kanalını yanlış girmişimdir,kumandam arabada kaldığı için yarın bakacam...

Forza için ben de çok keşke dedim Murat hocam :) Hatta aynı fiyatlardan bi daha böyle kampanya gibi bişey çıkarsa affetmeyebilirim. Hazır elde ikon brain gibi üniteler varken kullanırım da... Şu aralar protosa odaklanmak istiyorum sadece ama bugün iki üç pil Mevlüt abinin forzasını uçurdum. Çok güzel uçuşu var, bi flip falan deneyesim geldi de, emanet olduğu için kendimi frenledim :) Protosun da sesini seviyorum çok ama montaj ayar kolaylıkları bakımından JR çok daha iyiydi. Japon olsun çamurdan olsun :laugh:

Levent Uygun' Alıntı:
Ben de bu gün, Muammer bey sayesinde :thumbup: bir REDBULL sahibi oldum, :yuppi: modeli ciddi bir SCALE 'e dönüştürme planım var. Bakalım ne yapabileceğim. ;)

Abi hayırlı olsun.
Almadan önce niye aramadın belki ben de isteyecem bi tane :)

Bi de bu mereti nereden takip etcez yaa hiç bi yerden çıkmıyor..

UPS Mail Innovations International LM164948890US

Serkan hocam hayırlı olsun. Ekliyorum kulübe ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayırdır Serkan yoksa sen de mi bir tane kaptın ??

Abi ben kapalı neredeyse 1 hafta oluyor da trackingi takip edemiyorum.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Serkan hocam hayırlı olsun. Ekliyorum kulübe ;)

Sağolasın ekle, ekle de ben yine de aynı şeyi söylüyorum. Moderatör yok mu bu forumda banlayın şu Adamı artık. Ekonomiyi çökertiyor. Ülkeyi karıştırıyor.. Dışa bağımlılığı arttırıyor.. :)

serkan sinan' Alıntı:
...Moderatör yok mu bu forumda banlayın şu Adamı artık. Ekonomiyi çökertiyor. Ülkeyi karıştırıyor.. Dışa bağımlılığı arttırıyor.. :)
Dayanamayıp kendisi de alıyor Serkan, o yüzden dokunamıyoruz. :lol: :lol: :lol:

serkan sinan' Alıntı:
Abi ben kapalı neredeyse 1 hafta oluyor da trackingi takip edemiyorum.
O zaman hayırlı olsun Serkan :thumbup: Aynı sorun bende de var. Tracking no var ama sorguladığında bir şey çıkmıyoyr :embarras:

Türker Akgün' Alıntı:

Kendi kazdığı kuyuya düşüyor, İlahi adalet işte.. :)

serkan sinan' Alıntı:
Sağolasın ekle, ekle de ben yine de aynı şeyi söylüyorum. Moderatör yok mu bu forumda banlayın şu Adamı artık. Ekonomiyi çökertiyor. Ülkeyi karıştırıyor.. Dışa bağımlılığı arttırıyor.. :)

O yurtiçinden aldığınız yerler kendi üretiyor yani, dışarıdan almıyor :laugh: Bedelini ödediğimiz gibi burdaki satıcının kar payını da ödüyoruz.

Türker Akgün' Alıntı:

:laugh: :laugh: :laugh: İki kampanya hatırlıyorum duyurduğum, biri forza diğeri bu... Hadi bu keyfe keder alınacak bi heli ama forzayı alıp da memnun olmayan görmedim. Hatta sattığına pişman olanlar var aramızda :embarras:

Burdan duyuruyorum, kampanya fiyatından jr forza varsa alınır. Eldeki brain üniteyi ona kullanabilirim :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
O yurtiçinden aldığınız yerler kendi üretiyor yani, dışarıdan almıyor :laugh: Bedelini ödediğimiz gibi burdaki satıcının kar payını da ödüyoruz.

:laugh: :laugh: :laugh: İki kampanya hatırlıyorum duyurduğum, biri forza diğeri bu... Hadi bu keyfe keder alınacak bi heli ama forzayı alıp da memnun olmayan görmedim. Hatta sattığına pişman olanlar var aramızda :embarras:

Burdan duyuruyorum, kampanya fiyatından jr forza varsa alınır. Eldeki brain üniteyi ona kullanabilirim :)

Evet bende kampanyadan forza arayanlardanim ;D
rasim bulastirdi bi kere :lol:
redbulla ben de sahip olmak istiyom ama amainhobbye uye olamiyorum hata veriyor ulke secin diyo surekli

arkadaşlar ödeme ekranından sonra We cannot use the shipping address you selected in PayPal. Please ensure it only has Latin characters in it (no Cyrillic or Kanji). yazıyor bir türlü beceremedim

Aynı sorunu ben de bir sekilde aşamadım Akan bey. Denemedigim sey kalmadı. Kredi kartı ile direkt odeme yapayım dedim o da olmadı . Bu yüzden benim tum amains siparişlerini Türker yapıyor sagolsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk