[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aynı sorunu ben de bir sekilde aşamadım Akan bey. Denemedigim sey kalmadı. Kredi kartı ile direkt odeme yapayım dedim o da olmadı . Bu yüzden benim tum amains siparişlerini Türker yapıyor sagolsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
yarım saattir uğraşıyorum olmadı Mehmet bey beceremedim bir türlü denemediğim şey kalmadı heralde.

akan tekin' Alıntı:
yarım saattir uğraşıyorum olmadı Mehmet bey beceremedim bir türlü denemediğim şey kalmadı heralde.
akan ve mehmet abilerim yaşadığınız sıkıntıyı adresinizi türkçe karakter içermeyecek şekiklde düzelterek aşabilirsiniz...

murat kurdoğlu' Alıntı:
akan ve mehmet abilerim yaşadığınız sıkıntıyı adresinizi türkçe karakter içermeyecek şekiklde düzelterek aşabilirsiniz...
Ne yazık ki o sekilde de çözülmemisti denemiştim zamanında Murat :( ??

Ben her seferinde bir dolar civarında ödeyerek 2-3 tane adres tanımladım paypala. Telefonla istanbuldaki temsilcileri ile görüştüm. Sonunda ideali bulduk, hiçbir türkçe karakter içermeyecek şekilde.

Rasim adres bu şekilde
Akan Tekin
aga sokak no 8 kapalicarsi 34126 İSTANBUL Türkiye

Akan bey İstanbul dalı buyuk i harfi problem. I harfi ile başlamalı.

"ü" normalde almanca karakter... kabul da ediliyor... ama alışverişlerim genelde ingiltere amerika olduğundan ne olur ne olmaz diyerek onu da değiştirmiştim. Yani "Turkiye" diye başlıyor kurumumun ismi... istanbul durumunu Mehmet abi anlatmış zaten.

Rasim Öztürk' Alıntı:
"ü" normalde almanca karakter... kabul da ediliyor... ama alışverişlerim genelde ingiltere amerika olduğundan ne olur ne olmaz diyerek onu da değiştirmiştim. Yani "Turkiye" diye başlıyor kurumumun ismi... istanbul durumunu Mehmet abi anlatmış zaten.
Tamamdır arkadaşlar ürün alınmıştır çok teşekkürler

Herkese gunaydin. Benim şansım yok gibi bugun siparis gececektim ki stoklar tukenmis 199$ olmus redbullun fiyati.
moralim bozuldu simdi.

H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Herkese gunaydin. Benim şansım yok gibi bugun siparis gececektim ki stoklar tukenmis 199$ olmus redbullun fiyati.
moralim bozuldu simdi.
1-2 gün sonra yeniden bak istersen Ibrahim. Geçenlerde de benzer bir durum oldu. 1-2 gün sonra indirimli fiyat üzerinden satış devam etti. Eğer bu sefer gerçekten de stoklar bitmemiş ise.

Sizin adınıza üzüldüm. Bende 130x ime yedek olsun diye dayanamayıp dün sipariş vermiştim. Son anda kurtarmışım demekki :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
1-2 gün sonra yeniden bak istersen Ibrahim. Geçenlerde de benzer bir durum oldu. 1-2 gün sonra indirimli fiyat üzerinden satış devam etti. Eğer bu sefer gerçekten de stoklar bitmemiş ise.

Sansimiza artik abicim. Kontrol ederim arada bir %p

Akan bey son modeli aldı galiba :) hayırlı olsun herkese,inşaallah tekrar düşer fiyatlar,bu arada 3 in 1 kontrol kartı 84 dolardan 70 dolara düşmüş...

Ynt: [Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

murat kurdoğlu' Alıntı:
Akan bey son modeli aldı galiba :) hayırlı olsun herkese,inşaallah tekrar düşer fiyatlar,bu arada 3 in 1 kontrol kartı 84 dolardan 70 dolara düşmüş...
Galiba öyle oldu ama baya uğraştırdı beni