[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Günaydınlar,
Arkadaşlar, Abiler, Ablalar:)
Bu ürünü nereden takip edecez yaa.

UPS Mail Innovations International LM164948890US

Delivery Estimate: 02/06/2015

diyor ama evde de kimse yok gidip nereden alacaz. Nereye soracaz. Geldi mi yoldamı belli değil..

Takip etme şansı malesef yok extra para ödeyip takipli kargo alma imkanı vardı alım sırasında ama maliyet artıyor yaklaşık 1 ayda ptt kargoya geliyor ürün ben 2 tane aldım ve 1 aya geldiler

Muammer Akbulut' Alıntı:
Takip etme şansı malesef yok extra para ödeyip takipli kargo alma imkanı vardı alım sırasında ama maliyet artıyor yaklaşık 1 ayda ptt kargoya geliyor ürün ben 2 tane aldım ve 1 aya geldiler

Ptt kargo ile geldiğinden eminmisin. Eğer öyle ise sorun yok ara ara arar sorarım. Ama ups vs yazınca emin olamadım.

serkan sinan' Alıntı:
Ptt kargo ile geldiğinden eminmisin. Eğer öyle ise sorun yok ara ara arar sorarım. Ama ups vs yazınca emin olamadım.

Konu ile ilgili bilgi şurda var Serkan hocam;

Ben 12 dolar verip usps ile aldım, standart 2 haftada geldi. ups mail innovations biraz daha bekletecektir.

Bende usps ile aldım. 8 günde geldi.

İş nedeniyle 2 gündür ofis dışındayım. Az önce Türker'im aradı. Bizim Redbull da gelmiş sonunda :halay: :yuppi:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İş nedeniyle 2 gündür ofis dışındayım. Az önce Türker'im aradı. Bizim Redbull da gelmiş sonunda :halay: :yuppi:
Geldi geldi abi, hatta kırıp ilk yedek parça siparişini bile geçtim. :lol: :lol: :lol: Eğitim ters zamana denk geldi. Hiç heliciye heli emanet edilir miymiş, nerde görülmüş...

Tabiki şaka yapıyorum ama bence sen yine de çabuk gel abi. :laugh:

:halay: :halay:

Gözünüz aydın, güle güle kullanın. :thumbup:

Ynt: [Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Darısı bizim başımıza beklemedeyiz.

Gözünüz aydin mehmet ve Türker abiler :halay: :halay:
Bir turlu alamadim ben. Satan olursa talibim bilgilerinize...

Türker kardeşim 10 dak sonra bizde. Her ne kadar ürün üretimden kalmış olsa da bir unboxing yapalım dedik :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet model geldi ama sanırım biraz hüsran :(
Kuyruk servosunda mı problem var anlamadım. Arada gidip geliyor. Bi de bir tarafa dayanınca bazen sıyırmış gibi ses çıkartıyor. end pointten kısayım bi dedim menüye girince düzeliyor çıkınca aynı :rolleyes: :-\ Swash da bazen çok düzgün bazen bi tarafa yatık kalıyor. Giydirmeyi söküp servoları kontrol etmem gerek sanırım. :mad:
Siz direk uçurdunuz mu yoksa ayarları değiştirmek zorunda kaldınız mı..

serkan sinan' Alıntı:
Kuyruk servosunda mı problem var anlamadım. Arada gidip geliyor. Bi de bir tarafa dayanınca bazen sıyırmış gibi ses çıkartıyor. end pointten kısayım bi dedim menüye girince düzeliyor çıkınca aynı :rolleyes: :-\ Swash da bazen çok düzgün bazen bi tarafa yatık kalıyor. Giydirmeyi söküp servoları kontrol etmem gerek sanırım. :mad:

Dr.cuğum hayırlı olsun ilk önce ve akşam gel hem, kahve içeriz, hem de modele bakarız. :saygilar:

serkan sinan' Alıntı:
Swash nasıl kontrol ettin Serkan. Tüm bu söylediklerin uçarken mi oldu yoksa, el ile kontrol sırasında mı ?

Bildiğim kadarı ile Gyro motor belli bir devrin altına inince disble oluyor. Bunun harici eğer uçuş sırasında sürekli Trim ihtiyacı ortaya çıkıyorsa o zaman yeniden kalibre etmek gerekiyor.

Yok havada sıkıntı yoksa, bence hiç bu kısımlara girmeden, uçuşlara başla :)