[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi
Abi şöyleki DSMX den DSM2 ye geçtim. Bindden sonra biraz bekleyince normale dönüyor herşey (yani saga ail verdin orda kalıyor tekrar tam sol vermezsen ara değerler yok. Ama dediğim gibi 15-20 sn bekleyince normale dönüyor). Ama biraz daha bekleyince 30-40 sn kadar kuyruk servosu çalışmaz hale geliyor. Herşeyi yerde motor kablosu sökülüyken deniyorum.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Swash nasıl kontrol ettin Serkan. Tüm bu söylediklerin uçarken mi oldu yoksa, el ile kontrol sırasında mı ?
Bildiğim kadarı ile Gyro motor belli bir devrin altına inince disble oluyor. Bunun harici eğer uçuş sırasında sürekli Trim ihtiyacı ortaya çıkıyorsa o zaman yeniden kalibre etmek gerekiyor.
Yok havada sıkıntı yoksa, bence hiç bu kısımlara girmeden, uçuşlara başla
Abi şöyleki DSMX den DSM2 ye geçtim. Bindden sonra biraz bekleyince normale dönüyor herşey (yani saga ail verdin orda kalıyor tekrar tam sol vermezsen ara değerler yok. Ama dediğim gibi 15-20 sn bekleyince normale dönüyor). Ama biraz daha bekleyince 30-40 sn kadar kuyruk servosu çalışmaz hale geliyor. Herşeyi yerde motor kablosu sökülüyken deniyorum.