[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Mehmet Bey modeli beğenmezseniz ben talip olurum. :D :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yok Kağan bu 3D için değil. Olsa olsa Invert uçup, 1-2 loop atar ama 3D gelmez.

Zaten bu model 2.micro olup, genelde rafta ve arada sırada sahada SCALE uçuşlar için. Bence sen günlük kullanıma uygun, 3D yeterlilikte bir model al.

Kaldı ki Red Bull versiyonunda da, 130X benzer şekilde kuyruk titreşim problemi yaşandığı söyleniyor. Yani öyle günlük kullanıma pek gelecek bir model değil bence ;)

Abi çok sağol, fiyatı görünce dayanamadım bir an :lol: :lol:

Hisky ile ilgili tek problem satellite başka siteden sipariş vermek durumundayım,
Birde o satellite ı küçücük helide nasıl sığdıracağız, kabını çıkartmak mantıklı olabilir;)
Ekstra pil baktım, aynı özellikteki piller hk da 3 te 1 fiyatına ancak pilin şekli farklı olduğundan uymaz gibi duruyor :)
Bir de swashplate ve kollar biraz dandik görünüyor, en hiç mikro heli kullanmadım linear servo dezavantaj mıdır acaba?

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Mehmet Bey modeli beğenmezseniz ben talip olurum. :D :D
Ogle bir sey olmaz ama olursa senindir Nesimi Bey :laugh:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Abi çok sağol, fiyatı görünce dayanamadım bir an :lol: :lol:
Seni cok iyi anliyorum Kagan :lollol:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Birde o satellite ı küçücük helide nasıl sığdıracağız, kabını çıkartmak mantıklı olabilir;)
Ekstra pil baktım, aynı özellikteki piller hk da 3 te 1 fiyatına ancak pilin şekli farklı olduğundan uymaz gibi duruyor :)
Bir de swashplate ve kollar biraz dandik görünüyor, en hiç mikro heli kullanmadım linear servo dezavantaj mıdır acaba?
Satellite icin yan tarafta ozel bir yer yapmislar. Bence kutusu ile beraber rahatlikla monte edilebilir, bir sikinti olacagini zannetmiyorum.

Lineer servolara gelince. Yaklasik 1 yildir ve 300 ucus civari V922, mCPX BL ve en son 130x olmak uzere 3 modelde Lineer servo kullaniyoruz.

Gerek Turker gerekse ben microdaki tercihimiz kesinlikle Lineer servo. Disli siyirma derdi yok. Sadece arada bir kirleniyor temizlemek gerekiyor. Bir de kullanama bagli olarak kucuk bosluklar olustugu icin model enderde olsa kendi kendine titreme yapabilir.

Ama her seye ragmen insani her turlu sartta ve carpmada ucurmaya devam ediyor.

Ozetle Micro denince bizce tek bir tercih var o da Lineer servo :thumbup:

Ogle bir sey olmaz ama olursa senindir Nesimi Bey :laugh:
Seni cok iyi anliyorum Kagan :lollol:
Satellite icin yan tarafta ozel bir yer yapmislar. Bence kutusu ile beraber rahatlikla monte edilebilir, bir sikinti olacagini zannetmiyorum.

Lineer servolara gelince. Yaklasik 1 yildir ve 300 ucus civari V922, mCPX BL ve en son 130x olmak uzere 3 modelde Lineer servo kullaniyoruz.

Gerek Turker gerekse ben microdaki tercihimiz kesinlikle Lineer servo. Disli siyirma derdi yok. Sadece arada bir kirleniyor temizlemek gerekiyor. Bir de kullanama bagli olarak kucuk bosluklar olustugu icin model enderde olsa kendi kendine titreme yapabilir.

Ama her seye ragmen insani her turlu sartta ve carpmada ucurmaya devam ediyor.

Ozetle Micro denince bizce tek bir tercih var o da Lineer servo :thumbup:

Abi çok sağol valla, çok yararlı oldu bu bilgiler, şimdi dışarıdayım, dönünce patlatıcam hisky ı :halay: :lol:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Abi çok sağol valla, çok yararlı oldu bu bilgiler, şimdi dışarıdayım, dönünce patlatıcam hisky ı :halay: :lol:
O zaman simdiden hayirli olsun. Ama kesinlikle kutu acilim, urun inceleme konulari bekliyoruz, unutma ;)

O zaman simdiden hayirli olsun. Ama kesinlikle kutu acilim, urun inceleme konulari bekliyoruz, unutma ;)
Tamamdır abi, söz %p

Ynt: [Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Vuuuv Kagan abi hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden.Keşke Dsm2 ile de haberleşse de bende alsam :)

Hisky hcp100s tamamdır, şansızlık ya dsmx satellite ile batarya aynı depoda yok hkda, dsmx satellite bulmam lazım ;)

Kağan Kazancı' Alıntı:
Hisky hcp100s tamamdır, şansızlık ya dsmx satellite ile batarya aynı depoda yok hkda, dsmx satellite bulmam lazım ;)

Kağan abi sabırsızlıkla bekliyorum :halay:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Kağan abi sabırsızlıkla bekliyorum :halay:

Doğukan bu hcp100s 'e ekstra pil olarak ne almak lazım? Piller banggood'da farklı depodan geliyor diye eklemedim ( parası da cabası ) ,

HK'dan pil bakıyorum, bunun tipine benzeyen, boyut olarak uygun olan şu:

var,

Ama orjinal pili 450 mah iken bu 300mah. Orjinal pilinden mi sipariş çeksem diye düşünüyorum, 3 pil + kargo hkdan ( euwarehouse gönderiyor sadece lipo diye ) 36$,
banggood 'dan alsam 3 pil 12$'dan 36$ :lollol: :lol: :lollol: :lollol: :lollol: :lol:

Bu arada banggood 'da dsmx satellite yok :D Onu da biryerlerden bulmak gerek :D

Kağan Kazancı' Alıntı:
Doğukan bu hcp100s 'e ekstra pil olarak ne almak lazım? Piller banggood'da farklı depodan geliyor diye eklemedim ( parası da cabası ) ,

HK'dan pil bakıyorum, bunun tipine benzeyen, boyut olarak uygun olan şu:

var,

Ama orjinal pili 450 mah iken bu 300mah. Orjinal pilinden mi sipariş çeksem diye düşünüyorum, 3 pil + kargo hkdan ( euwarehouse gönderiyor sadece lipo diye ) 36$,
banggood 'dan alsam 3 pil 12$'dan 36$ :lollol: :lol: :lollol: :lollol: :lollol: :lol:

Bu arada banggood 'da dsmx satellite yok :D Onu da biryerlerden bulmak gerek :D

Kağan abi pil için net birşey diyemiyeceğim. Ancak banggooddan bir pil almıştım 1 ayı geçti gelmesi.
Hangisi mantıklı geliyor bende çözemedim şuan :laugh:

Yok artik orjinal pili $12 simdi :eek: Saka mi bu :mad:

Malesef Mehmet abi :-\
Alternatif kullanabileceğimiz pil bulabilirsek daha mantıklı. Kağan abinin dediği piller uyar umarım.

Abi hakikaten şaka gibi :'(

Ancak şunu buldum gayet de hoşuma gitti,

Bunlarda 3-4 tane alıp keyfimize bakarız :D En fazla 1 dk kısa uçarız, ama çılgınlar gibi uçarız :halay: :halay: :halay: :lol: :lol:

Aşağıdaki alet ile 4ünü aynı anda şarj edebilir miyiz?

bu model gereksiz bir tür olmuş, sahşi fikrim. zaten pek tutulmadı, bir aralar $99 +10 discount a kadar geriledi,
çok can sıkıcı olduki arka veya main dişlisi sıyrıldı. hadi ulaş ulaşabiilrsen.
al vitrinde dursun,