[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Kağan Kazancı' Alıntı:
Abi bu mcpx bl niye bu kadar pahalı ya :) V977 alıyordum dün neredeyse, baktım birkaç ıvır zıvırla 160 küsür dolar oldu, vazgeçtim :)

Kağan abi hiç bulaşma 977'ye.
Yeni çıkan Hisky 100S modeline bak. Almayı planlıyorum. Canavar gibi ;D

Dogukan bu modelin bir ustu var oda indirimde. Bu 250w.

Ynt: [Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Mcpx BL can aslında ama Blade firması çok fazla marka parası istiyor bence :(

Doğukan Ocak' Alıntı:
Kağan abi hiç bulaşma 977'ye.
Yeni çıkan Hisky 100S modeline bak. Almayı planlıyorum. Canavar gibi ;D

Ya bunların DSM2 yada DSMX olanı olsa harika olacak da yok işte. Hisky a baktım çok güzel görünüyor, dsmx satellite desteği tam olmuş, ben bunu alırım işte :D Çok sağol Doğukan :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hak ettiği için :)

Para konusu biraz göreceli bir mevzu, 200$'ı öğle yemeği olarak veren insanlar var, benim 450,500,600 helileri olan biri olarak söylüyorum, mikro bir model için, ekstra pil vs. hiçbirşey olmadan bnf olarak bu para fazla "bence" :saygilar: :) :)

Kağan Kazancı' Alıntı:
Para konusu biraz göreceli bir mevzu, 200$'ı öğle yemeği olarak veren insanlar var, benim 450,500,600 helileri olan biri olarak söylüyorum, mikro bir model için, ekstra pil vs. hiçbirşey olmadan bnf olarak bu para fazla "bence" :saygilar: :) :)
Kesinlikle haklısın Kağan. Ilk Yatırım maliyeti çok yüksek.

Fakat 1 yıllık mCPx BL kullanıcı olarak, defalarca düşmesine, canlı simulator olarak kullanılmasına rağmen IŞLETME MALIYETININ de ÇOK DÜŞÜK olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Kesinlikle haklısın Kağan. Ilk Yatırım maliyeti çok yüksek.

Fakat 1 yıllık mCPx BL kullanıcı olarak, defalarca düşmesine, canlı simulator olarak kullanılmasına rağmen IŞLETME MALIYETININ de ÇOK DÜŞÜK olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim :)

Abi tam olarak benim bakış açım %p %p %p Ben de maliyet konusu bu iki ana başlıkla değerlendiriyorum; Başlangıç maliyeti ve işletme maliyeti. Şimdi ben mcpx almak isterim aslında ama kargosuyla beraber 220$ civarında birşey tutuyor olması lazım. Banggood 'ta freeship ile 97$. Arada çok ciddi fark var.

Bu arada mcpx evde uçurulabiliyor mu boyut bakımından? Yani mesela benim aslında filo kontenjanım yok şuan :) Doğum günüm de yaklaştığından evde invert side-in filan çalışırım niyetiyle alıyorum kötü havalarda.
Yani evde uçuramayacaksam apartmanın altında 4 m civarında tavan yüksekliği olan müştemilat katı var, genişlik olarak 60-70m2, bu alanda olur mu ? Yani hiç 3d mikro kullanmadım, flipler falan çok genişten atılabiliyorsa evde yalan olur :lol:

Boyut bakımından mCPx BL evde uçar ama model çok atik ve ciddi bir güç fazlalığı var. Bu da ev içi hover harici uçuş için ciddi pilotaj demek. Ben evde hiç uçmayı denemedim :laugh:

mCPx BL benim için çim üstünde CANLI SIM. Pilotajın yettiği tüm hareketleri çok rahat yapabiliyor. Zamanında V922 kullanan birisi olarak kesinlikle malzeme kalitesi çok yüksek. Kolay kolay kırılan bir yeri olmuyor. Inşallah HiSky Brushless yeni versiyonu da buna benzer malzeme kalitesine sahiptir.

Kağan Kazancı' Alıntı:
Ya bunların DSM2 yada DSMX olanı olsa harika olacak da yok işte. Hisky a baktım çok güzel görünüyor, dsmx satellite desteği tam olmuş, ben bunu alırım işte :D Çok sağol Doğukan :thumbup:

Kağan abi bu modeli piyasaya kazandırmamız lazım bence rağbet görecek bir model ;D
Belki Lynx motor alınırsa tadından yenmez :halay:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Kağan abi bu modeli piyasaya kazandırmamız lazım bence rağbet görecek bir model ;D
Belki Lynx motor alınırsa tadından yenmez :halay:

Tek problem dsmx satellite, banggood da satellite yok, ona bakıyorum, bu akşam patlatırım ben bir sipariş, sonra da openbox video :RCKolik:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Tek problem dsmx satellite, banggood da satellite yok, ona bakıyorum, bu akşam patlatırım ben bir sipariş, sonra da openbox video :RCKolik:

Şuan çok mutlu oldum Türkiye'ye getiren ilk sen olacaksın sanırım. Beklemedeyiz :halay:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Süper demek ki bu ürünün inceleme konusunu açmak sana nasip olacak Kağan :thumbup: :halay:

tamerkaymakci' Alıntı:
Helinin fiyatı iyice düşmüş, 70$ :)
Almayı düşündüğüm 1 adet Satellite vardı. Onu da ilave edince kargo $6 düştü. :D

Böylece $76 az önce 1 adet Blade 130x Red Bull filoya dahil etmiş olduk :halay: Sadece 3 adet Spektrum Lineer servo almaya kalksan ki Blade 130x ile aynı servoları (Cyclic, Kuyruk) kullanıyorlar zaten $16x4= $64 yapıyor :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Almayı düşündüğüm 1 adet Satellite vardı. Onu da ilave edince kargo $6 düştü. :D

Böylece $76 az önce 1 adet Blade 130x Red Bull filoya dahil etmiş olduk :halay: Sadece 3 adet Spektrum Lineer servo almaya kalksan ki Blade 130x ile aynı servoları (Cyclic, Kuyruk) kullanıyorlar zaten $16x4= $64 yapıyor :D

Abi bu 3d yapıyor değil mi ya :D Fiyat çok yalan çünkü 120$ hisky a vermek hiç içimden gelmedi senin iletiyi görünce :D :D :D

Kağan Kazancı' Alıntı:
Abi bu 3d yapıyor değil mi ya :D Fiyat çok yalan çünkü 120$ hisky a vermek hiç içimden gelmedi senin iletiyi görünce :D :D :D
Yok Kağan bu 3D için değil. Olsa olsa Invert uçup, 1-2 loop atar ama 3D gelmez.

Zaten bu model 2.micro olup, genelde rafta ve arada sırada sahada SCALE uçuşlar için. Bence sen günlük kullanıma uygun, 3D yeterlilikte bir model al.

Kaldı ki Red Bull versiyonunda da, 130X benzer şekilde kuyruk titreşim problemi yaşandığı söyleniyor. Yani öyle günlük kullanıma pek gelecek bir model değil bence ;)