[Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

bartu mesajda yazıyor dsmx veya dsm2 kumanda şeklinde,hangi kumanda olursa olsun alıcı verici sistemi dsmx veya dsm2 olmalı yani.Bu da benim bildiğim spektrum ve JR kumandalarda var,yani en az 6 kanal spektrum veya jr kumanda alacaksın,en ucuzu 150 dolar olur sanırım...

140 da değil, sadece 99 dolar... gel vatandaş gell ;D ;D

Ben scale uçacağım, 977 almak istemiyorum biraz gerçek heliye benzesin, abidik gubidik hareketler yapmasa da olur diyenler... buyrun...

Ynt: [Urun]: Amainhobbies Blade 130x Red Bull indirimi

Rasim hocam valla senden korkmaya başladım :)
Ben dayanamam bu fiyata atarım sepete :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
140 da değil, sadece 99 dolar... gel vatandaş gell ;D ;D

Ben scale uçacağım, 977 almak istemiyorum biraz gerçek heliye benzesin, abidik gubidik hareketler yapmasa da olur diyenler... buyrun...
Rasim kardeşimizi bu tür davranışlarından dolayı 1 aylığına FORUMDAN UZAKLASTIRMAYI teklif ediyor ve OYLAMAYA sunuyorum :lollol: :lol: ;D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Rasim kardeşimizi bu tür davranışlarından dolayı 1 aylığına FORUMDAN UZAKLASTIRMAYI teklif ediyor ve OYLAMAYA sunuyorum :lollol: :lol: ;D
+1 :lollol:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:

Tam da yılbaşı indirimleri öncesi, faydalı olmaya çalışırken foruma, doğru bir karar olur mu bilemedim :rolleyes: Bizde para çok ne yapalım indirimi diyenler varsa da saygı duyarım, Allah arttırsın ;D

Edit: Zenginleri de tespit etmiş olacağız bu oylama ile :p :p :p

şükür ki heli sevmiyorum :D yoksa 3 5 alır dosta komşuya dağıtırdım :D :D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Tam da yılbaşı indirimleri öncesi, faydalı olmaya çalışırken foruma, doğru bir karar olur mu bilemedim :rolleyes: Bizde para çok ne yapalım indirimi diyenler varsa da saygı duyarım, Allah arttırsın ;D

Edit: Zenginleri de tespit etmiş olacağız bu oylama ile :p :p :p

Rasim bir yerler de denk gelirsen bende bakıyorum gerçi 500 e gens pil ve powerlab6 ya ihtiyacım var :) Forum da mezarcı olarak geçicez yakında seninle nerede ölü fiyatlar var orada ikimiz oluyoruz :):):)

çok tatlı duruyor bu model , resmen bayıldımmmm, çok agresif olmamasıda aslında benım gibi yeni başalayan arkadaşlariçin faydalı olabilecegi kannatindeyim, icim cok gıdıklanıyor ne yapsam tam olarak bilemedim ... :-\ ufak bir soru araya , bunu alırsam 3d denemelerimi gerçekleştirebilirmiyim :)

engin guzelsoy' Alıntı:
çok tatlı duruyor bu model , resmen bayıldımmmm, çok agresif olmamasıda aslında benım gibi yeni başalayan arkadaşlariçin faydalı olabilecegi kannatindeyim, icim cok gıdıklanıyor ne yapsam tam olarak bilemedim ... :-\ ufak bir soru araya , bunu alırsam 3d denemelerimi gerçekleştirebilirmiyim :)
3D derken invert uçuş yapabilirsin yani SOFT 3D. Ama bu model düşmeler için pek de uygun bir model değil. Malum yerle ilk sert temas da SCALE kasası hasar görecektir.

Bir de Blade helileri kullanmak için kumandanın mutlaka DSM2 / DSMX desteği yani Spektrum olması gerekiyor. Yeni JR veya Futaba kumandalar ile bu model ne yazık ki haberleşmiyor :(

Kaçırılmayacak Kampanya devam ediyor hem de $10 daha düşerek.

Gel arkadaş, gel sadece $90 bu fırsat kaçmaz :lol: Spektrum kumandası olup da scale meraklı olanlar 1 dak düşünmesin derim. Bu fiyata WLTOYS bile vermiyorlar :laugh: :D
$90 olduğu için gümrük derdi de yok. :halay: Kargo sadece $7.5 %p

İyice ayağa düştü bu heli de :)

Sırf meraktan alasım var :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
İyice ayağa düştü bu heli de :)

Sırf meraktan alasım var :laugh:
Ben 2 tane 130x almamış olsam kesin alırdım :laugh: :D