@Mehmet Kucuksari malzemelerin resimlerini aşağıda paylaşıyorum
1. Zımpara SİA marka kuru 120 ve 180 bu markanın sahteleri çok oto boyacıdan görerek almakta fayda var.
2. 600 ve 800 ıslak sulu zımpara yine oto boyacıdan alınabilir marka farklı olabilir
3. Epoksi teknomarin ERA-4000
4. Kumaşlar kompozitpazarından aldım
5. Plastik raspa silikon raspa (kavisli yerlerde çok işe yarıyor) ve macun karmak için geniş demir levha yine oto boyacıdan alınacak
6. Çelik macun puttymaster oto boyacıda var ama kolay zımparaya gelen bir marka bulursanız daha berimli olabilir
7. Filament Filamix marka PLA kullandım gayet memnunım toplu alımda fiyat da yapıyorlar
8. Kuru ve sıvı vaks resimlerini attım kompozitpazarından aldım
9. Astar Sintaş 4+1 2K dolgu astarı ve sertleştiricisi internetten aldım. Ayrıca Akrilik tinerde gerekiyor astar hazırlamak için oda internetten alındı.
10. Kendinden astarlı jelkot teknomarin den aldım hs 1555 teknopox diye geçiyor ben gri tercih ettim bunu alırken firmayı arayıp doğru tatif etmek gerekiyor başka malzeme gelmesin.
11. Westsystem epoksi aldım buda birleştirmelerde ve çok hafif macunu var macunlamada kullanıyorum biraz pahalı ama alternatifini bulamadım. 105-206 epoksi 410 toz macun micro light olan çok hafif ve yapıştırıcı olarak da 403 mikrofibers hepsini almak lazım
12. Kompresör kullanacaklar için boya tabanca seçimi 1.7mm olmalı astar ve jelkot için ayrıca boya ve vernik için de 1.3mm tabanca gerekiyor.
13. Fırça no1 olan kıl bırakmayan basıt bir fırça ueterli
14. Bolca selülozik tiner malzemeleri temizlemek için gerekiyor.
Aklıma gelenler bunlar aşağıya resimlerini de paylaşıcam.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol