McDonnell Douglas MD-11 Kompozit Model

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu grup bu gururu hak ediyor. Birlikte çok ter döküp, sabrettik bu günleri görebilmek için. Size bir keç resim paylaşıyorum. Hafta sonu Antalya da mini bir jet buluşması oldu. Benim MD-11 ve Bülent DEVECİ abinin 2 adet A340 airliner uçağı uçuş gerçekleştirdik. Başkaca jetler de uçtu. Sorunsuz kırımsız uçuşlar oldu. Mb 339 ile Mustafa SARI seyir zevki müthiş uçuşlar yaptı. Omega aircraft instagram sayfasından videoları paylaşıyorlar takip etmenizi öneriyorum. Aşağıda linkini paylaştım. Uçağımı orada bıraktım. Malum getirip götürmek kolay olmuyor. (Karanlık tarafa da azcık ucundan adım attık. Mustafa SARI sağolsun bana bir trex500 getirdi binicem üstüne vurucam kırbacı🚁)

Bu grup bu gururu hak ediyor. Birlikte çok ter döküp, sabrettik bu günleri görebilmek için. Size bir keç resim paylaşıyorum. Hafta sonu Antalya da mini bir jet buluşması oldu.
Eyvallah kardeşim. Maşallah hepsi birlere Derya kuzusu :heartxf: Görseller ve link için de ayrıca teşekkür ederiz.:thumbup:
Karanlık tarafa da azcık ucundan adım attık. Mustafa SARI sağolsun bana bir trex500 getirdi binicem üstüne vurucam kırbacı🚁)
Eminin bizim taraftarda da çok güzel şeyler yapacaksın kardeşim. %p

• Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
Eyvallah kardeşim. Maşallah hepsi birlere Derya kuzusu :heartxf: Görseller ve link için de ayrıca teşekkür ederiz.:thumbup:

Eminin bizim taraftarda da çok güzel şeyler yapacaksın kardeşim. %p
Teşekkür ediyorum. Helikopteri ayarladık. Kasımda arkadaşım gelicek birlikte uçurucaz. Sorasında ufak ufak başlarım. Sim de 10-15 gündür çalışıyorum. Umarım ilk kalkışta devirmeyiz. Bu arada @Sumer Yamaner abi de epey biliyormuş helikopteri. Bugün çapraz sorguda itiraf etti. 😂😂 İlk buluşmada getiricem alana. Bana kıyamadı yardım edicek😂😂🚁

Teşekkür ediyorum. Helikopteri ayarladık. Kasımda arkadaşım gelicek birlikte uçurucaz. Sorasında ufak ufak başlarım. Sim de 10-15 gündür çalışıyorum. Umarım ilk kalkışta devirmeyiz. Bu arada @Sumer Yamaner abi de epey biliyormuş helikopteri. Bugün çapraz sorguda itiraf etti. 😂😂 İlk buluşmada getiricem alana. Bana kıyamadı yardım edicek😂😂🚁
Aaa sen @Sumer Yamaner abimizin eski bir helici olduğunu yeni mi öğrendin. :D Heli konusunda çoğumuzdan eski bir geçmişi var ama nedense pek paylaşmak istemiyor. :laugh:

Aslında zamanında uzakdoğu video sitesinden bulup kendi youtube kanalına yüklediğimiz bir heli uçuş videosu var ama şu an nedense bulamadım. ;)

• Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
Nasıl anlatsam... Nerden başlasam... Heliii biraz heliiii.... Bütün isteğim buydu... Biraz deniz, biraz uyku... Bodrum Bodrum :halay::halay::halay:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

@Türker Akgün abi sen de gel, muhabbet güzel :evil:
İftira... Yapay zeka tarafından üretilmiş bi video. Tazminat davası açıcam!

Sümer abinin duayen bir helici olduğunu bilenler biliyor zaten. :laugh: Şu videoda uçarken yüzünde göreceğiniz mutluluk herşeyi anlatıyor. :heartxf: Sümer abi sosyal sorumluluk çerçevesinde, meslek aşkı ve insanlara verdiği değer kapsamında bunca insan bu kadar mutsuzken ben bu kadar mutlu olmamalıyım diyerek uçağa geçiş yaptı vaktiyle :rolleyes: Saygı duymaktan başka yapacak birşey yok. :saygilar: :lol: :lol:

Biz benciller hala heliciyiz. ;D