Hakan Ülgenalp
RcFanatik
Üstadım lazer kesim mi o?
Onu da dosyayı hazırlayıp dışarıda kestirdim de....yoksa lazer kesim de mi var
Yok canım dün çizmiştim bu gün kırtasiyede kestirdim kritik bir parça elle kesmek istemedimÜstadım lazer kesim mi o?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim iş yerim torium avm yakınlarında akşamları ve gün içinde aralarda fırsat buldukça ufak ufak 2 tahta zımparalıyorum yolunuz düşerse beklerim her zaman!@Türker ören bey, maddi manevi, mevcut ülke koşullarının her tür engeli çıkardığı bir ortamda böyle bir projeye girişmek büyük cesaret doğrusu, kutlarım. @Hakan Ülgenalp kardeşim içimden geçenlere tercüman olmuş. Bizim artık uçuş alanımız bile kalmadığı için, değil yeni model yapmak, kırılan mevcutları bile onarmak içimden gelmiyorken, hala Don Kişot'ların olması ise ancak sevindiriyor. Keşke yakınlarda ve imkanlar olsaydı da çorbada benim de tuzum bulunsaydı. Uçuşunu da görmek dileğiyle izlemedeyim.
Abi zaten orjinal uçakta yolcusuz ve kargosuz tek motorla uçabiliyordur,yolcu ve kargo taşımacılığı yapmayacağına göre tek motor yeterli gerisi işin fantazisi olur .öndeki motor kaputları boş kalmasın motor alamasakda namımız yürüsün
Ben de aynısını anladım. Yani bunlar iman gücüyle dönecekler.@Türker ören bey , vallahi siz bu cad ışini yutmuşsunuz helal olsun diyorum
Arkadaşlar mi yanlış anladı ben mi yanlış anladım, sanırım bunlar sadece boş olacak motor yuvalarını kamuflaj edecek sahte türbinler, aslında uçağı arkadan tek motor götürecek ,ben mi yanılıyorum
Ben de öyle anladım. Bu arada fikre de bayıldım @Türker örenBen de aynısını anladım. Yani bunlar iman gücüyle dönecekler.
Kesinlikle haklısınız. Zaten 1 motor yeterli kanattaki motor kaputları boş kalacaktı gönlüm razı olmadı. Hiç yoktan bi fan olsun güzel görünsün diye yaptım.Abi zaten orjinal uçakta yolcusuz ve kargosuz tek motorla uçabiliyordur,yolcu ve kargo taşımacılığı yapmayacağına göre tek motor yeterli gerisi işin fantazisi olur .