Mustafa ÇOBAN
Kıdemli Uye
- Web sitesi
- www.kervansaraykahve.com.tr
- İlgi Alanı
- Heli
ilk gerçek uçuşum
tabiki spirite şans verilmesi gerek ki böyle düşündüğümden kullanıyorum ama şahsi fikrim 770 gibi milyon dolarlık bir modele kanıtlanmış bir ünite takardım ve senin yaşadığın kırım aklıma geldi cnc kasa olmasa şu an ünite yoktu sonuçta 500 dolardı aldığın zamanlar ama tabiki senin deneyim bilgi ve birikim benden kat kat fazla öyle diyorsan uyarım itiraz etmemRasim Öztürk' Alıntı:Rescue kanıtlandı diye hep 3sx mi alalım
Spirit'e hiç şans vermeyelim mi... Mikado bu işin öncülerinden (flybarless), yurtdışı forumlarda el üstünde tutuluyor vbar ünite... Ülkede pilotaj zayıf, rescue önemli tamam ama ürün hazır gibi dağıtıma çıkacak, videoları var. Çok temiz bir kurtarma şekli var, yük bindirmeden. Herşeyi de var, sat desteği, application desteği bluetooth, governor, bank switching, çok sayıda soket girişi vs.
Yani ilerleyen süreç ne getirir bilmiyorum da, uzun vadede Logo ile mutlu mesut devam edersem zamanla vbar neoya geçmeyi düşünüyorum. Belki vbar control da olabilir... Tabii bu yılın muhabbeti değil bu saydıklarım.