ilk gerçek uçuşum :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Rescue kanıtlandı diye hep 3sx mi alalım :)

Spirit'e hiç şans vermeyelim mi... Mikado bu işin öncülerinden (flybarless), yurtdışı forumlarda el üstünde tutuluyor vbar ünite... Ülkede pilotaj zayıf, rescue önemli tamam ama ürün hazır gibi dağıtıma çıkacak, videoları var. Çok temiz bir kurtarma şekli var, yük bindirmeden. Herşeyi de var, sat desteği, application desteği bluetooth, governor, bank switching, çok sayıda soket girişi vs.

Yani ilerleyen süreç ne getirir bilmiyorum da, uzun vadede Logo ile mutlu mesut devam edersem zamanla vbar neoya geçmeyi düşünüyorum. Belki vbar control da olabilir... Tabii bu yılın muhabbeti değil bu saydıklarım.
tabiki spirite şans verilmesi gerek ki böyle düşündüğümden kullanıyorum ama şahsi fikrim 770 gibi milyon dolarlık bir modele :lol: :lol: kanıtlanmış bir ünite takardım ve senin yaşadığın kırım aklıma geldi cnc kasa olmasa şu an ünite yoktu sonuçta 500 dolardı aldığın zamanlar ama tabiki senin deneyim bilgi ve birikim benden kat kat fazla öyle diyorsan uyarım itiraz etmem :saygilar:

Spirit de cnc kasa... Vbar neo değil sanırım ama logo modellerinde de ünite yeri güzel, orda çok bişey olmaz. Protosta doğrudan şaftın altında. Arkaya koyanlar da var kuyruk kutusu üzerine, orda da çok açıkta kalıyor. Malum protos kanopi çepeçevre kapatmıyor.

Erhan speed'e spirit kurdu (770ten daha pahalı), memnun kaldı. Kuyruk tutması, kurtarması... Ki ünitenin kafasını da fazlasıyla bulandıran bir pilotajı var :)

vbar ve diğer parçalarda geldi ,

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

770 havaya kaldırmak için tek eksik motorumuz kaldı , oda bu ay stoklara gırdıgınde inşallah ilk maiden burada paylaşacagımm :halay:

Hayirli olsun. İlk vbar neo'yu gorduk. Motor ne olacak??

Hayırlı olsun, bol ve kırımsız uçuşlar dileği ile.

Piller 14s olacak sanırım, 460kv dediğine göre. Ben de xnova kullanacağım X7'de, motor gayet güzel, fiyatı daha güzeldi, indirim yakalamıştım. Ama müşteri ilişkileri konusunda berbatlar. Konusunu da açmıştım. Diğer yandan scorpion müşteri hizmetleri harika. Zaten belli bir parayı bastırdıktan sonra motorların hepsi güzel. Ben şimdiye kadar scorpion ürünlerinden hiçbir sorun yaşamadım. Benzer özelliklerde scorpion motor öneririm, sırf markayı sevdiğim için..

Scorpion çok ısınıyor, yada belli bir uçuş sayısından sonra, yağlamak gerekiyor diyorlar, xnova tak uç arkana bakma diyorlar, senin görüşün nedir dostum ;D

Scorpion'un diğerlerine göre daha fazla ısınmasının sebebi fan görevi gören boşlukların diğer motorlardan farklı olması. Aslında hepsi aynı ısınıyor, scorpion daha az soğuyor. Yağlama ise her motorda gerekiyor, ancak scorpion motorlarının diğerlerinden daha sıcak çalıştığının farkında olduğu için yağlamayı özellikle tavsiye ediyor. Dediğim gibi, bu seviyedeki motorların hepsi güzel, hepsi kaliteli. Scorpion'u marka olarak seviyorum. Yağlama işi de kolay, yazın ayda bir, kışın iki ayda bir falan alttan üstten birer damla..

arkadaşlar , alamayalardan gerı dondum :) , ucuçlara kaldıgım yerden devam ıstıyorum ama , 20 ye yakın mcpx pılım malefes olmus , 450 ıcın olanlarda storoge olmasına ragmen 1.5 ay ucmadılar 10 taneden 6 tanesı olmus bunun sebebı nedır ??? pil neden olur tek tek sarj ettım hep uygun sekılde %50 ye getırıp sakladım ....

ama cok fena gerı dondum , bu sefer modelı kırana kadar zorlayayım dıyorum :) en on huricane yapıp bırakmıştım o zaman 4 aylık modelcıydık , bebek , dovusler yurtdışı derken ucamadım ama hemen hatırlarım dıye dusunuyorum !

sadece merak ettıgım su pıl olayı acaba sarj aletınde yada baska bır seydemı sıkıntı var ? bu gens ufak pıllerı kullanan arkadaşlar varmı , varsa omurlerı ne kadar ?

Engin Bey Hoşgeldiniz.

Piller le arama duygusal bağ kurman lazım di!!!! Tüm sorun bu :) :) :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erhan ben senınle kuracagım duygusal bagı bekle sen !

engin guzelsoy' Alıntı:
sadece merak ettıgım su pıl olayı acaba sarj aletınde yada baska bır seydemı sıkıntı var ? bu gens ufak pıllerı kullanan arkadaşlar varmı , varsa omurlerı ne kadar ?
Öldü derken ?? Tam olarak sorun ne ? Cell'lerden birisimi şarj tutmuyor ? Pillerde fiziki şişme var mı ?

Şarj aleti olarak ne kullanıyorsun ? Piller anladım kadarı ile Storage modda yani 3.85 V olarak doluydu doğru mu ? Bulundukları yerde sıcaklık farklı çok olmadı değil mi ??

Pil ömrü olarak yıl bazında sınır nedir bilemiyorum ama öyle 1 yıl falan değil. Eğe Pilot-Tr'den aldın ise kendileri ile temasa geçmeni önerim.