ilk gerçek uçuşum :)

engin guzelsoy' Alıntı:
Çok teşekkürler türker, birde çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım, mcpx Tail support kullanıyordum, ama Son zamanlar bu support takılıyken ani alçalmalar oluyor, birden yüksekten düşer gibi, bunu çıkardığım an düzeldi, takınca gene aynı, bunun nedeni nedir, kafayı yememek elde değil, sözde Upgrade, lynx tail support
Bir tahminim yok malesef Engin, enteresan bir durum. :rolleyes:

türker cevap için cok tesekkurler , bır sıkıntım daha var uzun bır aradan sonra semınerler dovus falan tekrar evıme dondum ve tabıkı ucuslarıma basladım , sıkıntım mcpx kuyruk motoru havada ara sıra dırek duruyor ve dogal olarak model oldugu yerde donerek bende holdu cekıyorum sonuc model yerde , bu gun kuyruk motorunu degıstırdım sıfır , gene aynısı oldu anakarttan motora gıden kabloyu degıstırdım gene aynı ama cok nadır ara sıra oluyor 8 pılde 1 kere geldı basıma mesela , son care olarak anakarttan suphelendım ve sımdı anakartı degıstırdım , yarın deneyecegım , kuyruk motorundan bırden enerjının kesılme nedenı ne olabılır ? genelde durdugu zamanlar gazı azalttıgımda oluyor , son aklıma gelen anakart bakalım yarın anlayacagız ,

bu arada baya ucmayı ozlemışım forza ile bir video cektım , belkı bırazda ucusum gelışmiştir diye degerlı yorumlarınızı beklıyorum vıdeo 2 parca halınde koyuyorum cunku arkadaş çekerken telefon araması gelmiş bır kesıntı oldu o nedenden :) , invertte biraz fazla yere yaklaştırdım sanırım cok heyecanlı ve keyıflıydı ,

cevap ve yorumlar ıcın şimdiden teşekkürler :RCKolik: , işte videolar :

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

buda tel arması geldıgı ıcın bolunen uçuşun devamı :

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çılgınca ....

engin kontroller çok kararlı. cidden helal olsun. 2-3 ay gibi kısa sürede bu kadar yol alman inanılmaz. ne yiyip içiyosan bizede söle biz de yiyip içelim. :):):)

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
engin kontroller çok kararlı. cidden helal olsun. 2-3 ay gibi kısa sürede bu kadar yol alman inanılmaz. ne yiyip içiyosan bizede söle biz de yiyip içelim. :):):)

Adam sporcu baba, onun yediğiyle biz doymayız :laugh: :laugh: :laugh:

Rasim o konu öyle değil dostum, günde yediğimle 1 aile doyar abi, sporcu demek beslenme anlamında dert demek abi

Beyaz et ağırlıklı, sağlıklı besinler genelde... Ben kırmızı et ve ağır tatlılardan yanayım :p

Rasim Öztürk' Alıntı:
Beyaz et ağırlıklı, sağlıklı besinler genelde... Ben kırmızı et ve ağır tatlılardan yanayım :p
Bu tür sporcular tatlı hariç her türlü et, balık, yoğurt, yumurta gibi besinleri + protein ve amino asit takviyeleri gibi gıdalar alırlar. Engin hocam daha iyi bilir bir aileden bahsediyorsa doğal besleniyordur yani protein ve amino asit takviyesi gibi ilaç dinilebilecek takviyeler kullanmıyordur. Göbek eritmek için 6 ay kadar yapmıştım vay bee ne yumurta yemiştim son zamanlarda 2 sabah 2 öğlen 2 akşam.

arkadaşlar merhabalar , 1 ay dan fazla bır suredır aranızda yoktum , malum işler ve bebek bekleme durumumuz yuzunden :) , haftasonu izmir buluşması yaparak ilk defa tamer kadir le aışıp ucusun keyfıne vardık , ruzgarlıda olsa , ılk defa bırılerının yanında uctum , degısık geldı tek tabanca ve hep aynı yerde takıldıktan sonra bıraz degısık geldı ve keyıflıydı :yuppi:

şimdi 770 kit almıştım elektronıgımı tamamladım sanırım son ıkı parcam kaldı fbl unitem ve motorum nova nın 460 kw lik olanını alıcaktım ama stokta kalmamaş bende bu modele bakıyorum

unite olarakta vbar düşünüyorum recue da gelmıs , hc3x yakında yenı modelo gelecek ama tarıh bellı degıl dıyorlar yada onumu beklemelıyım sızce , her turlu motor ve unıte onerılerıne acıgım , sectıgınız modele gore neden belırtırsenız cok mutlu olurum

cevap yazan herkese tesekkurler

Vbar neo güzel ünite olur, tabii çıktığında :) Yakın ama sanırım, siparişler alınıyor, mayıs ortası deniliyordu, eli kulağındadır.

Engin bence Bir 3sx al şonuçta Rescue felan kanıtlanmış durumda zaten Rescue den öte gps olur bence onunda sana gereği olduğunu tahmin etmiyorum. Birde diğer özellikler var onlarıda göz ardı edilmemeli Governör, satellite gibi

Rescue kanıtlandı diye hep 3sx mi alalım :)

Spirit'e hiç şans vermeyelim mi... Mikado bu işin öncülerinden (flybarless), yurtdışı forumlarda el üstünde tutuluyor vbar ünite... Ülkede pilotaj zayıf, rescue önemli tamam ama ürün hazır gibi dağıtıma çıkacak, videoları var. Çok temiz bir kurtarma şekli var, yük bindirmeden. Herşeyi de var, sat desteği, application desteği bluetooth, governor, bank switching, çok sayıda soket girişi vs.

Yani ilerleyen süreç ne getirir bilmiyorum da, uzun vadede Logo ile mutlu mesut devam edersem zamanla vbar neoya geçmeyi düşünüyorum. Belki vbar control da olabilir... Tabii bu yılın muhabbeti değil bu saydıklarım.

Rasim arkadaş geçen hafta aldı ama daha kurmadı, fastlad 1 stok satıp bitirdi bile, ama aklıma takılan, neden invert kurtarıp yükseltmiyor, birde motor için ne diyorsunuz