Salim'in uçağında son durum. Tamirat sonrası hasarlı yere rotuş boyası atayım dedim ama sonra içime sinmedi ve Salim'in de onayıyla bütün burundaki metalik kısmı yeniden boyamaya karar verdim. Oto boyacısına gitmeye üşendiğim için de eldeki boyalarla bir karışım yapmaya başladım, Siyah ve beyazla gri, azcık da gümüş ekleyerek metaliklik kazandırdım, ama ne yaparsam yapayım bir türlü rengi tutturamadım, oflayıp puflarken eşim geldi yanıma, ne diye söyleniyorsun ne oldu diye sorunca da uçağın burnunu ve karıştırdığım boyayı gösterip anlattım. Biraz baktıktan sonra "buna biraz sarı eklemen lazım" dedi. Kafa mı buluyorsun benle kadın ne sarısı, ayrıca sarı falan yok elimde ama istersen kum rengi gibi birşey var, dedim ve Hurricane için aldığım "middle stone" rengini verdim. "Sen şöyle kenara kay, gölge etme bana" diyip geçti boyaların ve uçağın başına, ben uzaktan bıyık altından gülerek nasıl çuvallayacağını görmek için izlerken o karışımı hazırladı ve al dedi boyan hazır! Sanırım hanımı atolyede işe almam faydalı olacak

Buyrun sonuç aşağıda
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Parlak verniği atınca bizim (pardon hanımın

) renk azcık koyuya kaçtı ama metalik bır boya için ve de sadece elde mevcut boyaları kullanarak yapıldığı düşünülünce fena olmadı.
Bu kuş bugün evi terkedip sahibine teslim edilecek ve Panther tekrar tezgaha alınıp haftasonu uçuşlarına hazırlanacak...