- İlgi Alanı
- Uçak
Öğrenmenin yaşı yoktur derler. Bu konu (Türbinli Motorlar ) her ne kadar modelcilik uğraşımın dışında kalmış olsa da, sonuçta uçak modelcisi olarak satırını atlamadığım bir paylaşımdı.
Modelin inşa aşamasının anlatımı baştan sona kadar muhteşemdi. Model inşası anlamında ( Balsa, köpük, turbin, pervane, elektrikli fan vs.) ilgi alanımız hangisi olursa olsun konu içeriğinde her modelcinin işine yarayacak pek çok bilgi var.
Kendi adıma azımsanmayacak kadar çok bilgi edindim.
Bu sadeceBu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye olbey'in değil, konuya yazan diğer değerli arkadaşlalrımızın da katkıları ile oldu. ?
Tekrar teşekürler.
Teşekkürler Mehmet Bey, kesinlikle katılıyorum, öğrenmenin yaşı yoktur asla ve bence öğrenmenin yolu da bolca okuyup gözlemleyip onları denemekten geçer. Ben de modeli yaparken pek çok yeni şey öğrendim her inşaat bir tecrübe ve öğrenmedir en nihayetinde. Beni en mutlu eden şey de paylaşımlarımın bir şekilde başkalarının da işine yarıyor olması
Mutlu sonla biten bir film tadında oldu Tebrikler...
Sözün bittiği yer!
Tebrikler, tebrikler...
Teşekkürler
Elevatör tepkileri biraz agresif mi hala yoksa bilerek mi yoklanıyor alışmak için acaba ?
Atımlar fazla expolar az geldi. İkinci uçuşa expoları arttırdım biraz daha ama atımlar hala yüksek olduğu için yetmedi. Şimdi atolyede yeni ayarlar yaptım, hem elevator hem aileron atımlarını kıstım, expoları yeniden ayarladım, sıradaki uçuş daha az sallantılı olacaktır diye umuyorum. Ayrıca flaplarla elevatorlerin mikslenmesinin ince ayarlarına da başladım, böylece flaplar hangi konumda olursa olsun uçağın trimini bozmayacak hale gelecekler, bu da iniş yaklaşmasında benim yükümü bir nebze olsun haifletecek.
Koca konuyu tam bir sene takip et, adam gitsin bir salı günü, tam da işlerin karışık olup da foruma uğrayamadığım salı günü maiden yapsın! Salı günü maiden mi olur? Dizinin finalini kaçırıp bir de spoiler yemiş gibi oldum
Ellerine sağlık abi, herşey çok güzel geçmiş. Gerçekten harika bir uçak ellerinde meydana geldi, süper de uçtu
Adam deli, maideni de salı yapar işte böyle seni de yok yazdım, cezalısın
Şaka bir yana, henüz sezon finalini kaçırmadın Haftasonu kısmetse eldeki tüm videoları biraraya getirip you tube serisinin sezon finali için güzel bir "maiden uçuşu prodüksiyonu" videosu yapmaya çalışacağım.
Teşekkürler