Ömer Erkan
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Tü, tü tü! 41 kere Maaşallah! Tak, tak, Tak! (bu da elimle dahtaya vurma sesi)
Bak diycem diycem de şımarma diye demiyordum. Muhteşem olmuş boyası falan. Ellerine sağlık ve nazar değmesin...
İnanmam ama olsun...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Teknik adamın çalışması da teknik olur , adam NASA da mekik uzmanı , biz Filipinler' de pantolonsuz tahta maket imalatçısı.
Sümer abim bile dayanamayıp nazar boncuğunu yapıştırmış , ben olsam sırf bunun için bile bırak modelin güzelliğinden haz almayı , sevincimden sabaha kadar uyuyamazdım.
Evren hocam , hadi biraz daha acele et de , hepimizi de kurtar artık bu azaptan , daha ne yapalım , ne edelim , gelip oraya modeli beraber mi uçuralım , ne istiyorsun bizim gibi gariplerden , haydi söyle....
Tü, tü tü! 41 kere Maaşallah! Tak, tak, Tak! (bu da elimle dahtaya vurma sesi)
Valla Evren böyle dahtaya can kurban.O nasıl güzel bir model oluyor öyle maşallah.El beceri ve kabiliyetine hayranım.
Bak ya durduk yere kendine sorun çıkarıyorsunHerneyse, bu adamlardan panther için standart RAL kodlarında renkler karıştırtıp aldım, elimde hiç uygun siyah yoktu onu aldım, ve gerçeğine daha yakın olduğunu düşündüğüm bir turuncu aldım. Tabi bu beraberinde bir problem de getirdi
Hele renkleri bir yan yana koy, sonra karar verelim bence de. Ama ben olsam en kolayı seçerdim ama sana en zoru yakışır kardeşimKağıt üzerinde en az uğraştıracak yol bu son seçenek olarak görünmekle birlikte pratikte tüm modeli boyamak oraya gitmekten daha kolay geliyor gözüme Şu renkleri yan yana koyup farkı net bir şekilde gördükten sonra kesin kararımı vereceğim
Bak ya durduk yere kendine sorun çıkarıyorsun
ama sana en zoru yakışır kardeşim
Hadi gözümüz aydın Kısa yoldan çözdük sorunuÖyle mi yapsak böyle mi diye konuşurken iş çıkışında rüzgar beni ilk boyacının yakınlarında bir yere iş için yolladı, e oraya kadar gitmişken ilk boyadan 200 gram daha alıverdim
Gerçekten bu kadar süre alışınca, dahtadan vazgeçmek kolay değilHem bu sayede kanatlara dahta halleriyle bir kez daha bakmak kısmet oldu (vallahi elim varmıyor astar atmaya ama nereye kadar kaçabileceğim bilmiyorum )