Grumman F-9F Panther modeli inşaatı ("Dahta"dan model jet yapımı )

Süper görünüyorlar. Boya olarak ne kullandın? Neyle boyadın?

Macun ve astardan son kat verniğe kadar hepsi akrilik oto ürünleri. Macun, astar ve baz kat renklerin hepsi tek bileşen (1K) son kat vernik 2 bileşen (2K). Hepsini paache H airbrush’ın en büyük ucu ile attım. Son kat verniği az önce attım, henüz foto koymadım. Bunun kemikleşmesi 18 saat sürecek, yani yarın akşama kadar bekleyecek... sonra kalıp ayırıcı uygulaması başlayacak.

Son düzenleme:
4 rayın da baskısı tamamlandı, gayet güzel oturdular. Öbür tarafı da basabilirim demektir bu.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Şimdi de bomba ve roket yapmak gerekecek...

Başlayınca devamını getirmemek olmaz :D
Aslında bomba değil de yakıt tankı yapmak daha mantıklı sanki :) niye daha önce düşünmedim ki. Şu kalıpları çöpe atayım yeni kalıp yapayım, bir litre gövdede birer litre de kanat altında toplam 3 litre yakıt...

:evil::evil::evil:

Son düzenleme:
Powerbox paketi ile ilgili güncelleme! paket cumartesi günü ülkeye giriş yaptı, ama giriş saati postanelerin kapanma saatiydi o yüzden anında gidip müdahele edemedim. Bu sabah da iş yeri toplantılarla bihayli yoğun olacağı için iş çıkışında gider sorurum "nedir şimdi durum ne yapmamız lazım?" gibisinden. Amma velakin bu sabah bir fırsat bulup ne olup bitiyor diye online takip sitesine girdiğimde bir de gördüm ki benim paket oturduğumuz sitedeki posta ofisine! yönlendirilmiş!!! Paket resmen eve teslim edilecek galiba :D yahu sitede posta ofisi olduğundan haberim yoktu hiç, ki her yerini de biliyorum ıncık gıncık diyebilir(d)im :) demek ki bilmiyormuşum. Bekleyelim görelim bakalım ne olacak :)

yahu sitede posta ofisi olduğundan haberim yoktu hiç, ki her yerini de biliyorum ıncık gıncık diyebilir(d)im :) demek ki bilmiyormuşum. Bekleyelim görelim bakalım ne olacak :)
Şahane bir haber :thumbup: İnşallah sorunsuz bir şekilde bugün eline ulaşır Evren hocam :hoppa:

Şahane bir haber :thumbup: İnşallah sorunsuz bir şekilde bugün eline ulaşır Evren hocam :hoppa:

Teşekkürler, bugün olacağını sanmam ama en azından merkez ofisten sonra almanya yerine eve doğru yönelmiş olması bile çok güzel bir şey :) yarın gelmiş ertesi gün gelmiş farketmez yeter ki gelsin :)

Umman postası hızıyla beni yalancı çıkardı :)

Eve dönüş yolunda şu postane nerde acaba, kime, nereye sorup öğrensem diye düşünürken bir telefon geldi. Açtım, postaneden arıyorlarmış, dedim siz nerdesiniz allah aşkına ben sizi görmedim hiç, bide bizim ufaklığın okulunun hemen arkasındalarmış iyi mi :) neyse gidip paketi teslim aldık, yüzümdeki ve sesimdeki mutluluğa anlam veremediler :lol::lol::lol:

Sonradan öğendim ki kendimi kayıt etmiş olsam bu hizmete, paketi eve teslim edeceklermiş ama kayıtlı olmadığım için arayıp gelip teslim almamı istemişler...

Sonuç itibariyle bu macera da sorunsuz atlatılmış oldu :thumbup::thumbup::thumbup:

O zaman artik paketler eve teslim edilecek diyebilir miyiz? :D

Yok bu pek işime gelmez. Zaten normalde teslim aldigim merkez postane eve de işe de yakın, hoş bana göre Maskat’ta her yer birbirine yakın :), ve bu merkez postane hafta içleri geç saate kadar açık, haftasonları da yarım gün de olsa çalışıyorlar, yani teslim alma konusunda daha esnek olurum. Eve istersem ve evde olmadigim bir ana denk gelirse isler karisir :)

Buarada bu Almanlar alemler, paketten 5 (Beş) fatura çıktı! Faturalar birbirinin aynısı ama hepsi ayrı ayrı ıslak imzalı... düşûn dûşün bulamadım neden 5 fatura olduğunu, bilen varsa açıklasın lütfen :)

Buarada bu Almanlar alemler, paketten 5 (Beş) fatura çıktı! Faturalar birbirinin aynısı ama hepsi ayrı ayrı ıslak imzalı... düşûn dûşün bulamadım neden 5 fatura olduğunu, bilen varsa açıklasın lütfen
Almanlar sağlamcı adamlar , herşey kanun ve prosedürlere o kadar uygun olmalı ki bu uğurda 5 değil 15 nüsha gerekse , adamlar için bir sorun değil, asli bir görev , adamların yaptığı modelcilikten belli :D