Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi

Ynt: Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi

Berkay35' Alıntı:
Pahaliymis yav daha ucuzu yok mu [emoji2] [emoji2] bende su jetten cikan pervane var acaba o kaclik ki onu anlayabilir miyim
Pervanenin boyunu ölç. Kaç cm ise onu inçe çevir. AxB nin a sı olur. b ise bir turda kaç adım gittiği. Ama senin o pervane olmaz.

http://www.hobbytime.com.tr/1-OZ-283G-SUPER-GUCLU-COK-HIZLI-YAPISTIRICI,PR-166939.html bunu mu alaym yoksa uhu por mu ya da hobbytime a bakar misiniz max 10tl hangi yapistirici uygyn [emoji2]

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Cok pis kitlediler ya [emoji20] 1 tane 1mt cibiga 10 lira aldilar Allahtan pervane 4tlymis oradan yirttik [emoji1] [emoji1] bir de uhu por aldm 25tlye cikabildik [emoji1] [emoji1]

Berkay35' Alıntı:

Cok pis kitlediler ya [emoji20] 1 tane 1mt cibiga 10 lira aldilar Allahtan pervane 4tlymis oradan yirttik [emoji1] [emoji1] bir de uhu por aldm 25tlye cikabildik [emoji1] [emoji1]

öğrenci adam koymaz be padavanım :)

Volkan Güneş' Alıntı:
halil bey adnana yaptıgımız ucaga sizmi almışdınız onu :D:D, valla ben çok beğendiydim, bendeki karbonlar çok dandik geldiydi gözüme onu taktıktan sonra bence kendinizede alın biran önce derim, baya iyi iş çıkarıyor tekseferde kanadı baya sağlam yapıyor...

Tamam Volkan bey, alacağım.

Antalya'da oturuyorum ama Kumluca'da çalışıyorum, bu hobiye ilişkin tüm malzemelerim de Kumluca'da, bu nedenle Karain'e pek gidemiyorum.

Ama sizleri takip ediyorum, bir buluşmanızda sizi orada yakalamayı umud ediyorum.

Ynt: Ynt: Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi

kadir kocaman' Alıntı:
Üstadlar, bu yazdıklarıma göre bir depron model yokmu malum artık uçakçı oldum.
Sizdeki motordan ikitane var bendede, extra 330 da ve spitfireda kullaniyorum, sorun olmuyor, takabilirsiniz o motoruda bu ucaklara, ceyrek gazda bile ucuyo

Android mobil cihazdan gönderildi

Volkan Güneş' Alıntı:
Sizdeki motordan ikitane var bendede, extra 330 da ve spitfireda kullaniyorum, sorun olmuyor, takabilirsiniz o motoruda bu ucaklara, ceyrek gazda bile ucuyo

Android mobil cihazdan gönderildi
Vay be bu cevabı görünce kötü oldum :D O motorun 1650gr çekeri var. Ben f16 yaptığımda benim motor 1200gr çekiyor ve büyük pervane vardı. Demekki sorun tamamen kesinleşti büyük pervane sonucu tork roal oldu ve düştü :D

Kadir Kurt' Alıntı:
Vay be bu cevabı görünce kötü oldum :D O motorun 1650gr çekeri var. Ben f16 yaptığımda benim motor 1200gr çekiyor ve büyük pervane vardı. Demekki sorun tamamen kesinleşti büyük pervane sonucu tork roal oldu ve düştü :D

:D ben o motora ucagın boyuna göre pervane takıyorum her türlü depron oldugu için götürüyor, 7x4 taktım uçurdu, 8x6 takdım ucurdu, 9x6 takdım ucurdu , 11x4,5 taktım ucurdu :D, canavardır o motor severim baya sadece esc buyuk istiyor ve cok akım cektigi için pil cabuk bitiyor..
depronda motora fazla takılmayın elinizdeki her motor az bucuk götürür depronu, thkda satılan emaxin 25 tl lik motoru ilede ucuyor 1650 gr cekeri olan bu motorlada ucuyor, elinizdeki malzemelerle yapmaya calısın boşa para harcamayın sonucda extra330un amacı eldeki malzemelerle deprondan ucuza ucak yapmak, atıl ne varsa koyun üstüne gitsin :D

Bugunluk bu kadarini yapabildik :)

Volkan Güneş' Alıntı:
:D ben o motora ucagın boyuna göre pervane takıyorum her türlü depron oldugu için götürüyor, 7x4 taktım uçurdu, 8x6 takdım ucurdu, 9x6 takdım ucurdu , 11x4,5 taktım ucurdu :D, canavardır o motor severim baya sadece esc buyuk istiyor ve cok akım cektigi için pil cabuk bitiyor..
depronda motora fazla takılmayın elinizdeki her motor az bucuk götürür depronu, thkda satılan emaxin 25 tl lik motoru ilede ucuyor 1650 gr cekeri olan bu motorlada ucuyor, elinizdeki malzemelerle yapmaya calısın boşa para harcamayın sonucda extra330un amacı eldeki malzemelerle deprondan ucuza ucak yapmak, atıl ne varsa koyun üstüne gitsin :D

Teşekkürler, bu lil ripper planı da çok iyi elektroniği bu uçakda kullanırım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Demek Uhu Por kullanmaya karar verdin Berkay %p
Karbon cubugu kapatmak icin sıcak silikon diger yapiatirma islemleri icin uhu por kullandik abi :)

berkay aileron servosunu neden ters koymayı tercih ettin,??? bu şekilde aileron servosu kullananı görmemişdim bu uçakda :D:D bu şekildede çalışır sorun yokda merak ettim yani elektronikleri üstemi yerleştirceksin?? aileron servosunu düz koysan bizim uçaklardaki gibi, elektronikler altta kalır ozamanda üstten bakınca görüntü kötü durmaz bence.

volkan servonun kablosunu assagi gecirir ;) ustte goruntu kirliligi olmaz :) bence guzel yapmis :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi