Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi

Mesut AKIN' Alıntı:
Kadir bey vallahi uçak yaptım işyerinde ya :D :D size anlatımlı bir vidyo çektim 800mb civarında :D youtube yüklüyorum birkaçta görsel çektim onlarıda paylaşırım, yeni konu açarak :)

buda yaptığım uçak :D
Üstad millet ofiste çay, kahve yapar sen uçak yapıyorsun :laugh: :D Bu nasıl bir iş arkadaş :lollol: :lol:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Üstad millet ofiste çay, kahve yapar sen uçak yapıyorsun :laugh: :D Bu nasıl bir iş arkadaş :lollol: :lol:

abi baksana çok şirin olmamışmı ya :D bide uçuyor :D :D öne ikitane vida koydum ağırlık merkezi cuk oturdu :D onunda vidyosu var yolda :lol: :lol: :lol:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mesut AKIN' Alıntı:
Kadir bey vallahi uçak yaptım işyerinde ya :D :D size anlatımlı bir vidyo çektim 800mb civarında :D youtube yüklüyorum birkaçta görsel çektim onlarıda paylaşırım, yeni konu açarak :)
Üstad ben bu iyi niyetin altında helici bir modelciyi uçakçılığa convert etme girişimi hissediyorum. :lollol: :lol:

Hani ne kadar paylaşımcı bir modelci olduğunu bilmesem, seni tanımasam başka türlü düşüneceğim. :evil:

Mesut AKIN' Alıntı:

buda yaptığım uçak :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hocam modelcilik de master yoga gibisiniz. Elinize emeğinize sağlık,,, teşekkür ederim.

Türker Akgün' Alıntı:
Üstad ben bu iyi niyetin altında helici bir modelciyi uçakçılığa convert etme girişimi hissediyorum. :lollol: :lol:

Hani ne kadar paylaşımcı bir modelci olduğunu bilmesem, seni tanımasam başka türlü düşüneceğim. :evil:

Türker Bey,
Uçak bira gibidir sek gider ,açar soğuk soğuk içersiniz .. Helikopter rakı gibidir karpuz,peynir,kavun ister :) Şimdi hangisinle uğraşmak kolay :)

kadir kocaman' Alıntı:
Türker Bey,
Uçak bira gibidir sek gider ,açar soğuk soğuk içersiniz .. Helikopter rakı gibidir karpuz,peynir,kavun ister :) Şimdi hangisinle uğraşmak kolay :)
Bu durumda önce iki tane bira söylerim ve servisi yapan arkadaşa biraları benim için lavobodan döküver derim. Zaten içtikten sonrada hemen WC'ye gidiyor malumunuz.

Ondan sonra da rakımı söyler soframa otururum. :lollol: :lol:

kadir kocaman' Alıntı:
Türker Bey,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: abi çok iyiydi ya :halay: :halay: :halay: :halay:

bu arada vidyo işleminin %50 si bitti :D

Türker valla eninde sonunda heliciler heliyle uğraşmaktan debelenmekten zırt pırt ayar yapmaktan bıkıyor 3 5 ay 3 5 yıl farketmez mutlaka bıkılıyor ve sonunda hepsi uçakçı oluyor :)

Türker Akgün' Alıntı:
Bu durumda önce iki tane bira söylerim ve servisi yapan arkadaşa biraları benim için lavobodan döküver derim. Zaten içtikten sonrada hemen WC'ye gidiyor malumunuz.

Zaten helikopterleri de onun için satmıyorum rakı niyetine :) önce iki pil uçak la uçurarım... Uçan sıkıntısız bir modelim var derim,, kırılsa da 5 tl ye onarıırım derim :) akabinde helikopterler le uçarım kırılsa da parça beklerken canavar uçak var derim :) ... Bu arada 150 nin servosu dün giriş yaptı inşallah cumaya kadar gelirde bir uçuş videosu atarız uçurmadan helikopteri kıran ilk modelci benim sanırım :)

kadir kocaman' Alıntı:
Zaten helikopterleri de onun için satmıyorum rakı niyetine :) önce iki pil uçak la uçurarım... Uçan sıkıntısız bir modelim var derim,, kırılsa da 5 tl ye onarıırım derim :) akabinde helikopterler le uçarım kırılsa da parça beklerken canavar uçak var derim :) ... Bu arada 150 nin servosu dün giriş yaptı inşallah cumaya kadar gelirde bir uçuş videosu atarız uçurmadan helikopteri kıran ilk modelci benim sanırım :)

alakası yok :D

arkadaş duvara monte askı yaptırıyor heliler için :) bigün eşi arıyor senin helikopterler düştü diye :D 2 adet Align 700 ve 1 adet Align 800 trekker duvardan yere düşüyor :D birkaç parça yedek sıparişi geçmek zorunda kalıyor :D

Türker Akgün' Alıntı:

Türker'im valla bir durum bu kadar mı güzel özetlenir :bravo: :bravo: Seni canı gönülden destekliyorum kardeşim :thumbup:

Mesut AKIN' Alıntı:
....Türker valla eninde sonunda heliciler heliyle uğraşmaktan debelenmekten zırt pırt ayar yapmaktan bıkıyor 3 5 ay 3 5 yıl farketmez mutlaka bıkılıyor ve sonunda hepsi uçakçı oluyor :)
Üstad bu kısımlara aynen katılıyorum :thumbup: ama bence eksik bilgilendirme var :laugh: O da :" Heliyi bırakıp uçağa dönen herkes 3,5 ay ve 5 yıl fark etmez, tekrar heliye geri dönüş yapıyorlar"

Mesut AKIN' Alıntı:
alakası yok :D

arkadaş duvara monte askı yaptırıyor heliler için :) bigün eşi arıyor senin helikopterler düştü diye :D 2 adet Align 700 ve 1 adet Align 800 trekker duvardan yere düşüyor :D birkaç parça yedek sıparişi geçmek zorunda kalıyor :D
Hadi ya.... Bu gerçekten çok acı olmuştur :-\

2200 lük pil ile muhteşem uçabilecek bir model 39' funtana

Uçuşu güzel ilkini yaptım sonra emekli edip ikinci modeli yaptım uçuşu çok güzel her türlü konuda da yardımcı olurum.

Benim bulduğum site alttaki linkte ingilizceniz var ise farklı yorumlarıda bulabilirsiniz.