- VolkaN -
Çalışkan Uye
Ynt: Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi
turnigy l2210-1650 den memnunmusun? az önce denemek için o motordan ve 30 a esc siparişi verdim, benim motorlar turnigy 3010b oldugu için fazla pil tüketiyor ve uçuş sürem kısalıyor, uçuş süremi uzatmak için çeyrek gazda uçaral süzülüyorum ozamanda takladır falan atamıyorum, tam gaz verip takla atıncada pili bitiriyor , ondan bu sendeki motoru denemek için sipariş ettimdi, memnunsan güzelcene ayarlar coşarım onla ben.
iki sorum olucak :
1- %75 gazla falan uçsan hız yapıyormu
2- uçağı tırmanış konumuna getirince rahatça hızlı bi şekilde göklere tırmanıyormu yani bulutlarda kaybedebilirmiyiz kumanda menzili denemesi için, ( bi ara bi motor denemişdim tırmanış konumuna getirince uçak geri geri aşaya düşüyodu , çok dandikdi)
tamerkaymakci' Alıntı:Ben bu uçağı yaptım, Berkay' a da önerdim ama kandıramadım Berkayın 2200mah lık pilleri büyük gelir bu uçağa.
Motor olarak Turnigy L2210-1650, plush 25a esc ve 8*5 pervane kullanıyorum. Tam gaz hiç uçmadım kanatlarım yamuluyor karbon takviyesi zayıf biraz
Elevator kısmı biraz yamuk olmasına rağmen uçuşu çok güzel, havada duruyor resmen
Berkay Bu uçağı istersen planının kesilmiş hali bende var, depron da var fazladan ozalit mozalit uğraşmazsın, falçatayla keser yapıştırır, boyar uçarsın.
turnigy l2210-1650 den memnunmusun? az önce denemek için o motordan ve 30 a esc siparişi verdim, benim motorlar turnigy 3010b oldugu için fazla pil tüketiyor ve uçuş sürem kısalıyor, uçuş süremi uzatmak için çeyrek gazda uçaral süzülüyorum ozamanda takladır falan atamıyorum, tam gaz verip takla atıncada pili bitiriyor , ondan bu sendeki motoru denemek için sipariş ettimdi, memnunsan güzelcene ayarlar coşarım onla ben.
iki sorum olucak :
1- %75 gazla falan uçsan hız yapıyormu
2- uçağı tırmanış konumuna getirince rahatça hızlı bi şekilde göklere tırmanıyormu yani bulutlarda kaybedebilirmiyiz kumanda menzili denemesi için, ( bi ara bi motor denemişdim tırmanış konumuna getirince uçak geri geri aşaya düşüyodu , çok dandikdi)