Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi

Ynt: Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi

Mesut AKIN' Alıntı:
volkan servonun kablosunu assagi gecirir ;) ustte goruntu kirliligi olmaz :) bence guzel yapmis :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sıkıntı yok zaten her türlü uçar :D,

Elektroniklerde takılırsa bu hafta maideni izleriz :D

Volkan Güneş' Alıntı:
berkay aileron servosunu neden ters koymayı tercih ettin,??? bu şekilde aileron servosu kullananı görmemişdim bu uçakda :D:D bu şekildede çalışır sorun yokda merak ettim yani elektronikleri üstemi yerleştirceksin?? aileron servosunu düz koysan bizim uçaklardaki gibi, elektronikler altta kalır ozamanda üstten bakınca görüntü kötü durmaz bence.
Abi deniz ben yokken yapmis bana da ters geldi ama deniz yok boyle dedi :D

madem baya bir kişi depron uçak yapmaya başladı bende bu aileron ,elevator ve rudder kanatcıklarını nasıl pratik bir şekilde hareketi kolayca yapabilcek şekilde bantla tutturcanızı gösteren bir video çekeyim dedim, bilmeyenlerin işine yarar, bilenler için zaten basit bir olay, elimde şu an kit olmadığı için iki ufak parça depronu kesip kanat gibi düşünerek çektim videoyu,

mehmet sen uygun yere taşırsın videoyu dosdum :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bikaçtanede resim ekliyorum pushrodlarla baglantı şeklini gösteren, başka türlüde baglantı yapabilirsiniz ben bu şekilde bu pushrodla yapmısdım, 0.8 mm kalınlıgında kılavuzlu kolayca bükülebilen bir pushrod. thkdan almışdım fiyatıda uygundu.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

volkan senin cektigin vidyodak8nden cok daha saglam ve etkili hir yok var aksama bende eklerim sende bundan sonra boyle yaparsin cok daha uyi bir yontemdir

Volkan paylaşım için teşekkürler. Uygun bir yer bulup, bunları da taşıyalım oraya ;)

Mesut AKIN' Alıntı:
volkan senin cektigin vidyodak8nden cok daha saglam ve etkili hir yok var aksama bende eklerim sende bundan sonra boyle yaparsin cok daha uyi bir yontemdir
Bandı iç / dış olarak yapıştırmak değil mi üstad. Bir kere Hüseyimiz abimiz göstermişti ama unuttum şu an, bakalım o yöntem mi ;)

evet mehmet abi :)

Mesut AKIN' Alıntı:

bekliyorum mesut videoyu, daha iyi bir yolsa tabikide bundan sonraki uçağımda o yöntemi kullanırım hatta zor değilse flapları söker şimdikine bile uygularım :D , nedemişler bilgi çinde yada mesutta olsa gidip öğrenicen :p

volkan o yontemde soyle bir guzelligi var kanat sanki gercek mentese varmis gibi yumusacik ve her noktasi esit dagiliyor , bende suan depron almaya ciktim kanadi 70 80cm kucuk bisey yapayim diyorum goz karari yine uydurma :)

bu saatte anca bukadar oluyor :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bu arada model yine uydurma bisey :D plansiz projesiz goz karari ile :) kafadan hesap kitapla yapiliyor :)

Mesut AKIN' Alıntı:
bu saatte anca bukadar oluyor :D

iyiymiş baya mesut, bir sorum olucak pah açıyormuyuz kanatçıklara yoksa direk kesdiğimiz gibi dümdüz taksakda böyle kolayca hareket ediyormu?? pah açmadan hareket ediyorsa 10 numara 5 yıldız :D

not: akılma gelmişken elevatoru balzadanmı yapıyosun? benmi öyle gördüm

Ynt: Ynt: Bana Uygun Depron Model Tavsiyesi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tamam işte ben de bundan bahsediyordum ;) Eline sağlık üstad :thumbup:

evet abi seninde hatirladigin yontem :) yillardir kullanirim :)

Volkan Güneş' Alıntı:
iyiymiş baya mesut, bir sorum olucak pah açıyormuyuz kanatçıklara yoksa direk kesdiğimiz gibi dümdüz taksakda böyle kolayca hareket ediyormu?? pah açmadan hareket ediyorsa 10 numara 5 yıldız :D

not: akılma gelmişken elevatoru balzadanmı yapıyosun? benmi öyle gördüm

Volkat kestigin gibi dirwk yapiyorsun :D pah mah gerek yok :D elevator ve rudderi genelde balsadan yaparimki kaebon cibik vs ile ugrasmiyorum , bundan onceki uydurma modelimdede bu yontemi kullandim :D canavar gibi oluyor :D

Mesut abi güzel yöntemmiş bu. Bunu önceden görmüştüm ama çift taraflı bantla yapılıyor diye düşünmüştüm ama 2 bantı yapıştırılarak yapılıyormuş ;D

Kadir basit ama cok etkiki bir yöntemdir :)

bu hafta yillik izine cikmami firsat bilip depron alarak fun fly bir model yapayim dedim , evdeki yazicinin kartusu bitince is yine goz karari birseyler yapmaya kaldi :) kanat 80cm boy 83cm