Fatihsultanmehmed
Çalışkan Uye
- İlgi Alanı
- Hepsi
Aksiyon-fpv (Proximity Flying) ve Blackout Mini H Quad İnceleme
İrfan selamlar,
İrfan neden yüksek kv motor tavsiye etmiyorsun ? bu ayrımı ii anlamam gerekecek ??? Motorlara gelince, cobrayı almama nedenim, motor 'un hemen çıkışına koruma için makaron atmamaları, çok çabuk koptuğuna defalarca şahit olduk.bundan dolayı tercih etmiyorum. ESC olarak ise kiss olmazsa BLHELI destekli afro idi aklımdaki...
irfan buzdağlı' Alıntı:Slm Fatih
Sisteminde 4s kullanacaksan 2650kvlik motoru almani tavsiye etmem. 1950kv olan hem 3s hemde 4s pil icin isini gorecektir.
Tabi rcx motorlara birsey diyemiyorum. Ben paraya biraz kiyip cobra alacagim.
Kiss escleri tavsiye etmiyorum. Bu escler piyasada bulabilecegin en iyi escler ancak surekli yaniyorlar. İlk pil baglantisinda durduk yere yananlari bile var. Onun yerine su konusunu verdigim escyi tavsiye ederim. Kucuk ve hafifler. Performanslarida kisslere bayagi yakin. İlk sayfada alabilecegin tum yerlerin linkleri var.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Naze32 zaten candir
İrfan selamlar,
İrfan neden yüksek kv motor tavsiye etmiyorsun ? bu ayrımı ii anlamam gerekecek ??? Motorlara gelince, cobrayı almama nedenim, motor 'un hemen çıkışına koruma için makaron atmamaları, çok çabuk koptuğuna defalarca şahit olduk.bundan dolayı tercih etmiyorum. ESC olarak ise kiss olmazsa BLHELI destekli afro idi aklımdaki...