Nesimi Sakmak
Tecrübeli Uye
Aksiyon-fpv (Proximity Flying) ve Blackout Mini H Quad İnceleme
Basit ama etkili. Severim böyle işleri...
Basit ama etkili. Severim böyle işleri...
Çok güzel bir video, renkler gerçekten muhteşem.Fatihsultanmehmed' Alıntı:Bugün nostalji yapayım dedim.En sakin miniyi izleyeceksiniz sanırım. HD izlemeyi unutmayın.
Türker Akgün' Alıntı:Çok güzel bir video, renkler gerçekten muhteşem.
Paylaşım için teşekkürler Fatih Bey.
Yerinde ve güzel bir muzik seçimi ile gayet başarılı bir çalışma olmuş Fatih, zevkle izledim, ellerine sağlık Bu arada bu parkın adı ne ?? Bir de uçuş sırasında gözlük kullanmadın değil mi ??Fatihsultanmehmed' Alıntı:Bugün nostalji yapayım dedim.En sakin miniyi izleyeceksiniz sanırım. HD izlemeyi unutmayın.
Renkler gercekten cok guzel. Elinize saglik Fatih bey.Fatihsultanmehmed' Alıntı:Bugün nostalji yapayım dedim.En sakin miniyi izleyeceksiniz sanırım. HD izlemeyi unutmayın.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Yerinde ve güzel bir muzik seçimi ile gayet başarılı bir çalışma olmuş Fatih, zevkle izledim, ellerine sağlık Bu arada bu parkın adı ne ?? Bir de uçuş sırasında gözlük kullanmadın değil mi ??
irfan buzdağlı' Alıntı:Renkler gercekten cok guzel. Elinize saglik Fatih bey.
Cekimler hangi kamerayla yapildi. Birde frame ratei siz mi dusurdunuz?
Fatih eline sağlık, renkler resmen patlamış Muzik seçimi, çekim ve düzenleme tek kelime ile harika Sabah Sabah kahve ile beraber iyi geldi vallaFatihsultanmehmed' Alıntı:Buda bugün den ;
Tabi ki Full HD (interneti iyi olanlar 1080p izlesin)
Sizin quadcopteriniz nedir ?Fatihsultanmehmed' Alıntı:Buda bugün den ;
Tabi ki Full HD (interneti iyi olanlar 1080p izlesin)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Fatih eline sağlık, renkler resmen patlamış Muzik seçimi, çekim ve düzenleme tek kelime ile harika Sabah Sabah kahve ile beraber iyi geldi valla
Kadir Kurt' Alıntı:Sizin quadcopteriniz nedir ?