Aksiyon-fpv (Proximity Flying) ve Blackout Mini H Quad İnceleme
Ben rotorgeeksten aldim. Motoru satan siteler bu donemde cogunlukla backorder yapiyorlar. Gelen stok dogrudan gonderildigi icin stokta gorme ihtimaliniz dusuk. Pre-order verirseniz kargonun gelmesiyle 1bucuk ayi bulabilir.
Eger hobinin bu dalina yeni giris yapiyorsaniz sunu bilinki modeli guzel ucuran motorlar degil deneyimdir.
Gordugum kadariyla dys motorlarla bu motorlar arasinda en fazla %15 fark vardir. Zaten siz guzel ucus yapana kadar cobra yada sunnyskylarin hasati cikmis olacaktir. Onun yerine neredeyse yari fiyatina alabileceginiz dys motorlardan fazla fazla alip ucarim daha iyi.
Evet bu motorlarla yapilan ucuslar videolarda cok guzel gorunuyor. Elimde sunnyskylardan var hexada kullaniyorum. Cobralarinsa siparislerini verdim haftaya gelecekler insallah. Suan sadece linkteki sitede var gibi gorunuyor ama kargosu ne kadar tutuyor bakmadim.fatih solgun' Alıntı:irfan hocam sizden bir ricam olacak; şimdi ben yeni zmr250 toplama arifesindeyim. motor olarak dys 1806 karar verdik ama videolarda da izliyorum. bu SunnySky X2204 ve Cobra 2204 motorlar aşırı derece güçlü uçuşlar yapıyor. Anladığım kadarıyla motorları temin etmekde zor. acaba sizin önereceğiniz aktif olarak stok tazeleyen bir site var mı ?Bir de dys motoru almasam da bunu beklesem çok mu bekletir acaba?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ben rotorgeeksten aldim. Motoru satan siteler bu donemde cogunlukla backorder yapiyorlar. Gelen stok dogrudan gonderildigi icin stokta gorme ihtimaliniz dusuk. Pre-order verirseniz kargonun gelmesiyle 1bucuk ayi bulabilir.
Eger hobinin bu dalina yeni giris yapiyorsaniz sunu bilinki modeli guzel ucuran motorlar degil deneyimdir.
Gordugum kadariyla dys motorlarla bu motorlar arasinda en fazla %15 fark vardir. Zaten siz guzel ucus yapana kadar cobra yada sunnyskylarin hasati cikmis olacaktir. Onun yerine neredeyse yari fiyatina alabileceginiz dys motorlardan fazla fazla alip ucarim daha iyi.