450-500 Sınıfı Başlangıç Heli Model Tavsiyesi
Yukarıda ki mesajımda yaptığın uyarının jetonu inan yeni düştü Rasim
Adam p380 almış ya
Bende 470 align aldı sandım
Vermiş olduğu linklere şöyle bir gözucu baktım, modeli kaçırmışım, beni yanıltan Doğuş' un Mehmet Abi' ye verdiği cevap olmuş aslında
Uyarın için teşekkürler hemen mesajı düzelteyim kardeşim
Rasim Öztürk' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun Doğuş. Güzel bir model tercih ettin Başlangıç helisi olarak doğrudur, değildir, parasına değer değmez tartışılır... Adamların ilk geliştirme süreçlerinden itibaren helifreakten takibe aldım, önsipariş verdim, kısa sürede kendi normalime göre çok sayıda da uçtum, memnunum. Bu heli görsel ve performans olarak gayet iyi, fiyat/performans oranı için aynı şeyi söylemek güç... Bu yaz çıktığından fiyatı da çok düşürmediler henüz...
Gelelim madde madde söyleyeceklerime
1- Önceki sayfadaki setupta alternatif olarak bu motoru önermiştim. Ben bunun Scorpion eşdeğerini kullanıyorum, memnunum. Compass Warp tan kalmıştı, masraf etmek istemedim yeni bir motora... Sıfırdan toplayacak olsam 20 dolar farkla 2820-890kv olanı alırdım (önerdiğim ilk motor). Pinyon olarak da 21t/22t... Biliyorum fastladde stokta yok 890kv ama aynı fiyata PilotTR de vardı. Neyse 2618-1360kv de işini görecektir. Hatta fazla bile gelecektir.
2- Protos380 'e bir dolu para vereceksem, Evoluzione olsun isterdim. Aradaki fark 50 dolar, görsellik olarak Evo daha şeker... Ama ön sayfadaki fotodaki gibi neon sarı kaplama bandı alırsan (gittigidiyorda var), gayet iyi bir görünüm yakalayacaksın. O yüzden aluminyum borulu modeli aldın madem, o bandı da alıp kaplayıver.
3- Savöx 255 servolar fena değil, uzun süredir kullanılıyor. Align yeni serisi de (450-455) stokta yok ama ne bileyim bulunurdu başka bi yerde midland'de falan... Ayrıca kuyruk servosu ne aldın? Aynı servodan 4 tane almadın umarım, Emre abi uyarmıştı.
4- Bluetooth dongle almışsın, güzel... Düşündüğün kadar aktif kullanmayacaksın Birkaç uçuş sonunda ayar oturacak ve artık çok kurcalamaya gerek kalmayacak. Yine de bulunsun, ilerde başka Brain2 lerin de olur, ortak kullanırsın... Şimdilik modelin altına da yapıştırabilirsin, ordaki yer tam BT ye göre... Yada istersen yük etme, ama çok da ağır bişey değil...
Hayırlı olsun tekrardan
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yukarıda ki mesajımda yaptığın uyarının jetonu inan yeni düştü Rasim
Adam p380 almış ya
Bende 470 align aldı sandım
Vermiş olduğu linklere şöyle bir gözucu baktım, modeli kaçırmışım, beni yanıltan Doğuş' un Mehmet Abi' ye verdiği cevap olmuş aslında
Uyarın için teşekkürler hemen mesajı düzelteyim kardeşim