450-500 Sınıfı Başlangıç Heli Model Tavsiyesi
Folyo'yu reklamcılardan mı buldun diye merak etmiştim, şimdilik ihtiyaç yok da, olursa bi dal isterim, saol Doğuş
Governor ve sabit rpm ile ilgli düşüncelerin gayet yerinde ve doğru. Bir yandan heli ile boğuşurken, hem pal açısı, hem de devir oynaklığı ile uğraşmamak en güzeli.
Esc mi, ünite mi dersen, ilk etapta pek birşey fark etmeyecek. Ben brain governorudan çok memnunum, ama esc governorundan da memnundum, sadece ünitenin bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Brain governoru ayarlarken birkaç ince nokta var, pek fazla kaynak da yok. En son X3 için HW esc ile kullanımı da çözdüm, bir ara hem HW hem, Scorpion, hem de Mehmet abi hadi yapalım derse Castle için bir ayar konusu açarız fırsat olunca
İlk etapta esc governorunu ayarla, bir an önce başla uçmaya. Zaten çok keskin, herşeyi tam bir governor istiyorsan, heliyi belli durumlarda zorlayabilecek hareketler yapabiliyor olman lazım ayar aşamasında. Esc governoru ve default ayarları sıkıntısız olarak uçmanı sağlayacaktır.
X3 öyle küçücük minicik bir heli değil, kim diyor onu? El neresine girmiyormuş, daha doğrusu 450 sınıfı bir helinin, neresine elini sokmak istiyormuş onu diyenler?
X3 frame'i X7 frame'inden geniştir, bilmeyenler için söylüyorum. X3 için bana gel, ben sana anlatırım