ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Son durum
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Evet, pdb de ışıklar ters. kırmızılar önde, maviler arkada.

Ellerine saglik Ozgur, bence gayet guzel gorunuyor :thumbup:

Arka ledleri strafor uzerine sabitlemistim ama 1 dk calisma sonunda bile straforu cok isitmisti. Ufak bir duzenleme daha yaptim, daha temiz oldu.
Verici anteni icin L seklindeki konnektorlerden aldim. Frame in en arka noktasina vericiyi sabitleyecegim. Anteni de framein ustunden takacagim. Saglam ve daha sabit olacak.
Verici-kamera-güç bağlantısı arasındaki kablo görüntüyü bozuyor bir tek. Onu da üst frame in alt kısmına sabitleyeceğim.
Elimde kumanda olmadığı için şu an sadece izleyebiliyorum :( Banggood halen tedarik edemedi kumandayı.

Özgür Kılınç' Alıntı:
Evet, pdb de ışıklar ters. kırmızılar önde, maviler arkada.

Neye ve kime göre ters Özgür. Böyle bir standart yok. Ben modelimde kırmızı ışık kullanmayı sevmiyorum. O yüzden arkaya mavi ve yeşil ışık takarım her zaman. Görünürlüğü daha fazla oluyor. Sanırım renklerden tarafımı belli etmişte oluyorum. Güç seninle olsun Özgür. :lollol: :lollol: :lollol:

Hazır gelmişken son durumla ilgili bir kaç foto atıp kaçayım. ZMR şekilden şekile girmeye devam ediyor.

Hala 500 gr altındayız. Şu an için uçuş ağırlığı 470 gr. Sipariş ettiğimiz all in one PDB geldiğinde yaklaşık bir 10 gr daha azalacak. Aslında zorlasam daha da düşürürüm ama uğraşamayacağım. Bu şekilde uçuşun tadını çıkarmaya bakalım. Tabi havalar müsade ederse bakabileceğiz. Şimdilik otur sıcak evinde kaşınma diyor. :D :D :D

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Mesajı ilk yazdığınız gün yazacaktım ama işler bir türlü müsade etmedi. FTDI aparatı lazım olacak ama karta ayar yapmak için gerekiyor. Cleanflight veya Betaflight yüklemesini USB den yapıyorsunuz. Galiba sizin yükleme yarım kalmıştı. Bu konuda bir sorun yok. Kurmak istediğiniz programı tekrar yüklemeniz yeterli olacaktır. Tabi şu an bilgisayarım kartı görmüyor diyeceksiniz. Bilgisayar kartı görüyor ancak Open Pilot programı görmüyor. Aşağıda yazacağım sırayla işlemleri yaptığınızda kartta fiziksel veya elektriksel bir sorun yoksa yüklenmesi gerekiyor.

Open pilot programını açın.
Firmware kısmına gelip Rescue butonuna tıklayın.
Bu aşamada kartı takmanızı isteyecek. USB den kartı takın.
Flash kısmından yüklemek istediğiniz programın BIN dosyasını seçin.
Emin misin sorusu için tik atın.
Flash tıkladığınızda program yüklenecektir.

Dikkat edin kartı program istediği zaman takıyoruz. Diğer türlü biraz uğraştırır. Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum şu anda kullandığım model de yine CC3D ye döndüm. Çokta memnunum. Birde buzzer olayını halledebilseydim tam olacaktı.
Nesimi bey benim sorunum halloldu dediginiz gibi yaptim kolay bir sekilde kartineski haline getirdim simdilik openpilot ile devam edecegim ilerleyen zamanlarda cleanflighte gecmeyi dusunuyorum.Gerci aradaki farkida bilmiyorum ama simdilik boyle devam.Yardiminiz icin tekrar tesekkurler.

Buraları biraz canlandırmak lazım :laugh:

Kelaynak
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mersin- çamlıyayla
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Buğra Kabakçı' Alıntı:
Buraları biraz canlandırmak lazım :laugh:
Eline sağlık Buğra, iyi geldi. :thumbup: Kelaynak'ı özlemişiz doğrusu, ikinci videodaki inşaat parkuruda çok güzelmiş. :bravo:

teşekürler abicim beğenmene sevindim :halay:

Buğra Gine döktürmüssün. Maşallah.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar :)
Yeni konu açmayayım buradan sorayım. Zmr250 v2 topluyorum. Diğer parçalar hemen hemen tamamlandı ama motorları hala seçemedim. çok alternatif var. Dys yeni bir seri çıkarmış mr serisi.

Bu motorlar oldukça güçlü görünüyor. 2306 ama yanlış bilmiyorsam 2204 ile aynı vida delikleri var. Şimdilik 3s pil ile alışıp yaza doğru 4s e geçerim diyorum. Ne dersiniz bu motorlara ? Yada daha başka ne önerirsiniz ?
Esc: FVT LittleBee 20A

Tanesine 20 dolar verecek bütceniz varsa 1-2 motor önerisi yapabilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 dolar verince ne kadar fark edecegini bilemiyorum. Bariz bir kalite yada performans farkı var ise verebilirim.

kemal gokce' Alıntı:
20 dolar verince ne kadar fark edecegini bilemiyorum. Bariz bir kalite yada performans farkı var ise verebilirim.

İki seçenek vereyim. Biri daha ucuz ama Dys leri aratmaz. Diğeri kesinlikle fiyatına değecek ve alacak olsam alacağım motor. 20 değilmiş bu arada 18 miş :)

Sunnysky 2204s-2300 9.90 dolar
EMAX-RS2205 2300 17.99 Dolar

Not: CW CCW ayrımına dikkat edin. 2 CW 2CCW alacaksınız.