ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Dar alanda alçak geçiş antrenmanları :yuppi: :yuppi: :yuppi:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İnsanın başı dönüyor. Çok riskli ve hızlı hareketler. İzlerken insan takip etmekte zorlanıyor. Bunun tahmini hızı nedir diye merak etmeden duramıyorum.

Çok güzel olmuş. Teşekkürler.

teşekkürler. Benim tahminim 100km/h civarı max hızı

Burak iyice çoşmussun.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne hız böyle :laugh: Tebrik ederim Buğra pilotaj süper... :bravo:

Sanki bu parkı Buğra için özel yapmışlar. Özellikle uğraşsan bu kadar güzel bir mini quad parkuru çıkmaz. Yeri güzel yakalamışsın Buğra. Uçuş için de tebrikler. Her geçen gün çok daha iyi oluyor uçuşlar. Ayarlar da oturmuş iyice. Takipteyiz... %p %p %p :saygilar:

Merhaba :RCKolik:,

Önceki sayfadaki listeyi düzenledim, sizlerin tavsiyeleri ile bence güzel bir liste oldu. Yeni başlayıp ekipman soran olursa önceki sayfadaki listeyi olduğu gibi kopyalayabilirsiniz.
Lipolar dışında tamamı benim aldığım ürünler.

Yine bir sorum olacak. video receiver olarak fr632 diversity aldım. Gözlük olarak da quanum nova aldım. Bu ikisi için nasıl bir lipo almalıyım ? Rcgroup da bulduğum kadarıyla tek lipo kullanılıyor ikisi için. Lipodan 2 li kablo çıkıyor, biri gözlüğe, biri alıcıya.

Gözlük için yabancı forumlarda 1000 mah 3s 20c lipo önerilmiş.
Alıcı da dahil olunca, yine 3s ama 1600 mah lipo alsam nasıl olur. C değeri olarak da 20 c. Alıcı ne kadar enerji harcıyor bilmiyorum.

Teşekkürler, bu aralar pek ilgilenemesekte en küçük fırsatta kaçıyorum uçmaya :laugh:
Nesimi abi bu alanda kendimi bayaa bi geliştirdim, evime de çok yakın zaten. Kimse de olmuyor şehrin göbeği..

kızacaksınız biliyorum, bu uçuşta tehlikenin farkındayım, çok ısrar ettiler bende herkesi siper pozisyonuna soktum öyle uçtum :laugh:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Özgür quanum goggle v2 almışsın herhalde çünkü onun lipo kablosunda 2 çıkış var. 3s 1000mah veya 1600 mah kullanman sadece gözlüğün çalışma süresini uzatır. 1000 mah ile 1 saat çalışırsa gözlük 1600mah ile 1.5 saat çalışır. yani 2sini de kullanabilirsin ama çokta büyütme lipoyu ağırlık kafayı-boynu yorabilir.

Buğra Kabakçı' Alıntı:
Özgür quanum goggle v2 almışsın herhalde çünkü onun lipo kablosunda 2 çıkış var. 3s 1000mah veya 1600 mah kullanman sadece gözlüğün çalışma süresini uzatır. 1000 mah ile 1 saat çalışırsa gözlük 1600mah ile 1.5 saat çalışır. yani 2sini de kullanabilirsin ama çokta büyütme lipoyu ağırlık kafayı-boynu yorabilir.

Öncelikle video çok eğlenceli ve tehlikeli, 1 saat kadar önce izlemiştim %p

Lipo konusunda, evet farkı biliyorum ama alıcı ne kadar enerji harcıyor bilmiyorum.
Yani çok az harcıyorsa ikisi için 1 tane 1000 mah lipoyla yetineceğim, rahatsız etmesin diye. Ama çok harcıyorsa bu yeterli olmaz, en az 3-4 uçuş liponun yetmesini isterim.

Özgür Kılınç' Alıntı:
Öncelikle video çok eğlenceli ve tehlikeli, 1 saat kadar önce izlemiştim %p

Lipo konusunda, evet farkı biliyorum ama alıcı ne kadar enerji harcıyor bilmiyorum.
Yani çok az harcıyorsa ikisi için 1 tane 1000 mah lipoyla yetineceğim, rahatsız etmesin diye. Ama çok harcıyorsa bu yeterli olmaz, en az 3-4 uçuş liponun yetmesini isterim.
Çok büyük pil almana gerek yok. 1000 mah pili birkaç uçuş günü kullanırsın. Alıcı da ekranda fazla enerji çekmez. 1600 pil alacağına 2 adet 1000 alıp yedek bulundur yanında.

Özgür 2s pilde kullanabilirsin. Bende 800mah ve 1300mah lik 2 tane 2s pil var. Gözlüğü ucuş aralarında lafa dalıp açık unutmazsam 2s 800mah bile günlük uçuşa yetiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buğra Kabakçı' Alıntı:
.....kızacaksınız biliyorum, bu uçuşta tehlikenin farkındayım, çok ısrar ettiler bende herkesi siper pozisyonuna soktum öyle uçtum :laugh:
Yalan söylemeyeyim, başım dönecek kısa sadece baş kısmını izledim :D Demek Baraj kenarında uçuş yapılmış :laugh:

Buğra eline sağlık paylaşımlarını takip ediyorum sanma ki bakmıyorum... yalnız dikkat ettiğim bir şey var manevralar da çok sağa sola yatma var o da stick hareketlerinden kaynaklanıyor %20 kadar kuman da dan expo ver daha güzel olacak....

Aynen Mehmet abi öyle manyak olduk ki arabada gezdiriyoruz cihazı artık :lollol:

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Buğra eline sağlık paylaşımlarını takip ediyorum sanma ki bakmıyorum... yalnız dikkat ettiğim bir şey var manevralar da çok sağa sola yatma var o da stick hareketlerinden kaynaklanıyor %20 kadar kuman da dan expo ver daha güzel olacak....

Serdar Kumandada %25 expo var ama yüksek throttle'da expo mexpo dinlemiyor alet :laugh:
Qav210 ne alemde hadi senden de bekliyoruz bişeyler artık