ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Herkese selamlar,

Bir süredir takip edemiyorum, tatlı bir heyecan geldi hayatımıza, kızım dünyaya geldi :) Ondan dolayı bir süre uzak kaldım, biraz daha üstüne düşemeyeceğim sanırım.

Nesimi abi son uçuşlar güzel olmuş tebrikler. Taklalar başlamış artık :agreed:, özendim valla. Birtek mobius da hala jello var sanırım. Biraz bozuyor görüntüyü. Zaten söylemlerinden anladığım kadarıyla kalite olarak senide tatmin etmiyor sanırım.

Fatih foruma hoşgeldin. Bende senin gibi aynı şekilde başladım. Elimde hiç birşey yoktu. Ufak tefek neler lazım oldu yada eksik kaldı, neleri almanı tavsiye ederim vb... bir liste hazırlayıp paylaşırım seninle. Umarım yardımcı olur.

irfan buzdağlı' Alıntı:
Bende kulaklarim neden cinliyor diyorum :)

O kadar oldugunun hic farkinda degildim valla Zafer abi.
Neyse artik yavas yavas kapatacaz abi arayi. Once biraz yabanci forumlarda takilayim bakalim son trendler ekipmanlar neler. Herseyden uzak kaldik valla.

Kisin burasi zaten pek cekilmiyor Serdar kardesim. Ara vermemin nedenlerinden biride odur. Ama dedigin gibi gorusebilirdik. Gelecek sefere insallah.

Bir kaç ay sonra yaz tatilimin 7 gününü ora da geçiricem inşallah tanışmak nasip olur... Hat da Erzurum da seni tanıyan birkaç kişiyi de buldum yakınlardan :D

Alper Sahin' Alıntı:
Herkese selamlar,

Bir süredir takip edemiyorum, tatlı bir heyecan geldi hayatımıza, kızım dünyaya geldi :) Ondan dolayı bir süre uzak kaldım, biraz daha üstüne düşemeyeceğim sanırım.

Nesimi abi son uçuşlar güzel olmuş tebrikler. Taklalar başlamış artık :agreed:, özendim valla. Birtek mobius da hala jello var sanırım. Biraz bozuyor görüntüyü. Zaten söylemlerinden anladığım kadarıyla kalite olarak senide tatmin etmiyor sanırım.

Fatih foruma hoşgeldin. Bende senin gibi aynı şekilde başladım. Elimde hiç birşey yoktu. Ufak tefek neler lazım oldu yada eksik kaldı, neleri almanı tavsiye ederim vb... bir liste hazırlayıp paylaşırım seninle. Umarım yardımcı olur.

O zaman siz de kızınız da Hoşgeldiniz Alper hocam...

irfan buzdağlı' Alıntı:
Ucmussunuz siz yahu :)
Herkese cumleten Selamun Aleykum.
Hobiye hatta internete pekde kisa sayilmayacak bir ara vermek zorunda kaldim ama yavas yavas donuyorum insallah.
Bu arada gordugum kadariyla actionfpv ve mini quadlar masallah almis yurumus. Cok sevindim valla. Bundan sonra yavas yavas bende buralardayim insallah...

Eh be İrfan hadi bunlara ara verdin telefona da mı ara verdin. Aradım bir kaç kez geri dönmedin. Neyse en azından seni buralarda tekrar görmek güzel. Ben de akşamları benim evdeki canavar nedeniyle telefonlara küsüyorum bir ara görüşelim. Bu arayı da bir şekilde kapatman gerekecek. Çok şey değişti minilerde. :D Tekrar hoşgeldin...

Alper Sahin' Alıntı:

Teşekkürler Alper daha güzel olacak inşallah. Videolardaki sorun kameradan değil. Kullandığım programdan. Sana bununla ilgili geçenlerde bir selam çaktım konu içinde ama görmedin galiba. Telaşın olduğunu bildiğim içinde telefonla aramadım. Bana acil olarak adam akıllı bir video edit programı lazım. Önerilerini bekliyorum.

Alper Sahin' Alıntı:
Alper bey, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...

Alper Sahin' Alıntı:
...Bir süredir takip edemiyorum, tatlı bir heyecan geldi hayatımıza, kızım dünyaya geldi :)
Allah analı babalı büyütsün Fatih bey, kızınızla birlikte sahalarda görmek nasip olur inşallah. :thumbup:

Alper Sahin' Alıntı:
Herkese selamlar,

Gözünüz aydın Alper Bey, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)

Alper hocam sevindim bebeğiniz olmasına Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende 2 yıl oluyor o duyguları tadalı... Vay bee nasıl büyüdüğünü anlayamıyorsunuz. Zaman su gibi geçiyor. liste için teşekkür ederim ayrıca.

Bu arada sürekli konuyu araştırıp kendi kendimi gazladığım için sanırım, Frsky taranis in siparişini verdim. iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Hanım duymasın. :(

irfan hocam sizde hoşgeldiniz, hakikaten bayağı bir süre olmuş sizde buralara gelmeyeli.

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
- Abi range mod da uçuyorum tamamen serbest uçuş gerçi modları da tam çözemedim angel ve horizon değil onu biliyorum, geriye range kalıyor :D, rüzgarın etkisi çok abi inanmayacaksın ama bazen modeli alıp götürecek kadar çokdu. Naze32 TPA diye geçiyor o titreme abi. Birde dün bir şeye şahit oldum 3 kanal ve 4 kanallı helikopterlerin sinyallerin den alıcım etkileniyor 4 defa yere çarptık dan sonra öğrendik etkilendiğini. Mobius lensin de hafif bir çizik den başka zarar yok çok şükür...

- Gerçek den abi birkaç gün uçmayın ca unutuyorsun o yüzden sürekli uçmak gerekiyor. Artık uçmayı alışkanlık etmemiz lazım...

Bugün konu çok hızlı ilerliyor arada bazı şeyleri kaçırıyorum. Ya Serdar range mode nedir? :D Öyle bir şey yok. Naze32 de Angel veya Horizon seçili değilse manuel moddru. Ha sen Rate mode yazmak istedin sanırım. Doğrudur diğer modlar seçili değilse manuel. Evet TPA sen yazınca hatırladım.

Yalnız bu 3-4 kanallı oyuncaklara bu şekilde laf söylediğinde söz hakkı doğdu :D Böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç. Etrafımda oyuncak kullanan yok. Aklımda olsun ama...

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Bugün konu çok hızlı ilerliyor arada bazı şeyleri kaçırıyorum. Ya Serdar range mode nedir? :D Öyle bir şey yok. Naze32 de Angel veya Horizon seçili değilse manuel moddru. Ha sen Rate mode yazmak istedin sanırım. Doğrudur diğer modlar seçili değilse manuel. Evet TPA sen yazınca hatırladım.

Yalnız bu 3-4 kanallı oyuncaklara bu şekilde laf söylediğinde söz hakkı doğdu :D Böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç. Etrafımda oyuncak kullanan yok. Aklımda olsun ama...

Aynen abi Angle değil Horizon da değil o zaman geriye Manuel kalıyor :D... Abi bende karıştırıyorum artık kimi Rate moddamı uçuyorsun diyor kimi manuel diyor zaten ben bunları yeni çözdüm kafam bulanıyor öle olunca da ama artık gönül rahatlığı ile "MANUEL" diyicem :D

O zaman siz de kızınız da Hoşgeldiniz Alper hocam...

fatih solgun' Alıntı:
Alper hocam sevindim bebeğiniz olmasına Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende 2 yıl oluyor o duyguları tadalı... Vay bee nasıl büyüdüğünü anlayamıyorsunuz. Zaman su gibi geçiyor.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gözünüz aydın Alper Bey, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)

Zafer SAHIN' Alıntı:
Alper bey, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...

Türker Akgün' Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün Fatih bey, kızınızla birlikte sahalarda görmek nasip olur inşallah. :thumbup:

Hepinize iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Teşekkürler Alper daha güzel olacak inşallah. Videolardaki sorun kameradan değil. Kullandığım programdan. Sana bununla ilgili geçenlerde bir selam çaktım konu içinde ama görmedin galiba. Telaşın olduğunu bildiğim içinde telefonla aramadım. Bana acil olarak adam akıllı bir video edit programı lazım. Önerilerini bekliyorum.

Nesimi abi valla kaçırmışım mesajını :) Video edit konusunda ben profesyonel programlar kullandığım için basic programlar hakkında çok bilgim yok. Adam akıllı bir program Adobe Premiere öneririm ama biraz güçlü sistem ve temel video bilgisine sahip olmak gerekir kullanmak için yoksa biraz karışık gelebilir. Bir araştırayım kolay kullanımlı ne var ona göre öneride bulunayım.

Alper Sahin' Alıntı:
Herkese selamlar,

Alper bey Allah analı babalı sağlikli bir omur nasip etsin insallah.

Bir kaç ay sonra yaz tatilimin 7 gününü ora da geçiricem inşallah tanışmak nasip olur... Hat da Erzurum da seni tanıyan birkaç kişiyi de buldum yakınlardan :D

Yakinlardan tanidik olduguna gore belki akraba bile cikabiliriz :D
Gelince muhakkak beklerim ufak bi bulusma yapariz ;)

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Eh be İrfan hadi bunlara ara verdin telefona da mı ara verdin. Aradım bir kaç kez geri dönmedin. Neyse en azından seni buralarda tekrar görmek güzel. Ben de akşamları benim evdeki canavar nedeniyle telefonlara küsüyorum bir ara görüşelim. Bu arayı da bir şekilde kapatman gerekecek. Çok şey değişti minilerde. :D Tekrar hoşgeldin...
Tesrkkur ederim Nesimi abi. Valla ne desen yerden göğe kadar haklisin.
Arayi kapatmam herhalde 1 ayimi alir :) yabanci forumlarda cok sayfa birikmis yavas yavas okumaya basladim. Yazilimlar donanimlar gercekten bayagi hizli ilerliyor. Bende ikinci bir modeli yedek olarak dusunuyorum suan arastirmaya basladim.
Sizlerin bi kac videolarinizi izledim gelismeler cok iyi. Yanliz sunu anladim bol bol ucus yapmak gerekiyor. Bu yil radikal bir karar alip sabahlari yarimsar saat ucus yapmayi dusunuyorum. Yoksa bu is cok yavas ilerleyecek.
İkinci model icin arastirmalarim basladi ama tavsiyelerede acigim.

fatih solgun' Alıntı:
Alper hocam sevindim bebeğiniz olmasına Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende 2 yıl oluyor o duyguları tadalı... Vay bee nasıl büyüdüğünü anlayamıyorsunuz. Zaman su gibi geçiyor. liste için teşekkür ederim ayrıca.

Bu arada sürekli konuyu araştırıp kendi kendimi gazladığım için sanırım, Frsky taranis in siparişini verdim. iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Hanım duymasın. :(

irfan hocam sizde hoşgeldiniz, hakikaten bayağı bir süre olmuş sizde buralara gelmeyeli.
Tesekkur ederim Fatih bey. Artik buralardayiz.

Alper Sahin' Alıntı:
Nesimi abi valla kaçırmışım mesajını :) Video edit konusunda ben profesyonel programlar kullandığım için basic programlar hakkında çok bilgim yok. Adam akıllı bir program Adobe Premiere öneririm ama biraz güçlü sistem ve temel video bilgisine sahip olmak gerekir kullanmak için yoksa biraz karışık gelebilir. Bir araştırayım kolay kullanımlı ne var ona göre öneride bulunayım.

Naptın Alper ya. Gömdün beni şimdi. Tamam o kadar profesyonel değilim ama boşta değilim. Geçenlerde Edius Pro indirdim. Onu deneyeceğim ilk fırsatta. Şu an kullandığım AVS ten kat kat iyi olduğu kesin.