ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Son yazdığınıza istinaden, bu kartın üzerinde buzzer yok sadece pil voltajı ölçebilirsiniz. Üzerinde buzzer olan bir kart alın böylece pil hücre başı yaklaşık 3.3v-3v a düştüğünde buzzer ötecektir.
Şöyle:
Led gündüz de görüldüğü için öene ve arkaya takarsanız aracın önünü ve arkasını ayırt etmede büyük rol oynuyor özellikle 250 sınıfı quadlarda..
fatih solgun' Alıntı:Musa ve Ahmet hocam valla eksikler için çok teşekkür ederim. Şimdi listeme ekledim isim ve linklerini...
Musa hocam;
- cc3d nin minisinin varlığından haberim var ama şimdiye kadar gördüğüm herkes normalini toplamış birde forumda herkes normalini kullanmış öyle olunca hiç karıştırmayım demiştim. Tabi artı ve eksileri varsa öğrenip almak daha mantıklı olacaktır.
- spacers konusunda bu 3d printer ile yapılan parçaları temin edebileceğimiz siteler hangileri? hani siz ve nesimi abi 1 er kat çıktınız ya (tabi şuanda lazım değil ama bilgiler bulunsun diye sordum)
- Gündüz uçuşlarda led aydınlatma pek lazım olmaz gibi gelmişti. quad ın yönünü tespit etmek için mi gerekiyor acaba...
- Bahsettiğiniz ubec, hem pdb hemde ubec olarak mı kullanılıyor? yani 2si bir arada? Hoş görüntünün düzgünlüğü açısından ben üst üste geleceği için bile cc3d nin mini değilde normal olanını almak isterim. çünkü 2 kart üst üste daha düzgün olacağı için sanırım. (niyeyse böyle daha düzgün bir kurulum yaparım gibi geliyor)
Siz pil olarak ne kullanıyorsunuz? şöyle bi pil araştırması yaptım ama istediğim gibi bir pil bulamadım
Ayrıca;
Düşük pil uyarısı için bunu buldum.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yanlız anlamadığım bir nokta var. bu parça quad uçuş esnasında üzerinde olmuyor sanırım? pilin bittiğini uçuş esnasında nasıl anlıyoruz?
Ayrıca bir şey aklıma geldi, bu küçük esc vs saran naylonda lazım olacak bana onun ismi nedir? video da görmüştüm çakmakla ısıtınca boardu sarıyor naylon? Arkadaş cahillik başa bela
Son yazdığınıza istinaden, bu kartın üzerinde buzzer yok sadece pil voltajı ölçebilirsiniz. Üzerinde buzzer olan bir kart alın böylece pil hücre başı yaklaşık 3.3v-3v a düştüğünde buzzer ötecektir.
Şöyle:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Led gündüz de görüldüğü için öene ve arkaya takarsanız aracın önünü ve arkasını ayırt etmede büyük rol oynuyor özellikle 250 sınıfı quadlarda..