ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Fatih bey imax B6 ile B6 ac arasındaki fark B6 ac de dahili güç kaynağı olması. AC versiyonu tavsiye ederim yoksa Haricen güç kaynağı da almak gerekiyor. Harici güç kaynağını gezdirmek zaten ayrı bir dert.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Teşekkürler Mehmet Bey. Dediğiniz gibi olacak zaten. Elimde bir adet yedek frame var. Planlarımı uzun vadede onun üzerinde uygulayacağım. Hatta o modeli komple yeni parçalarla toplayıp bu modeli ikinci model olarak tutmayı planlıyorum. Herkese tavsiye ediyorum ama ben de henüz ESC lerimi değiştiremedim. ZTW esc lere geçip Oneshot kullanmak istiyorum. Daha önce de yazdım zaten. Modeli kıştan önce toplamaya başlamıştım. Kış ayları malum bir şey yapamadım ama bu yaz aksilik olmazsa bol bol uçuş yapacağım.

ZMR nasıl bir frame anlamadım bende. Motor kolu kıran var, gövdeyi ikiye bölen var ama ben yerden yere vurdum hiçbir şey yok. Sanıyorum sorun bende. :D

ZMR candır abi ben de yerden yere vurdum tık yok :D Abi ben deki Afro 12A ESC ler Oneshot destekliyormu bilgin varmı baya bir araştırma yaptım ama denk gelemedim. var ise Cleanflight kurmuşken yoluma bakim :D

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
ZMR candır abi ben de yerden yere vurdum tık yok :D Abi ben deki Afro 12A ESC ler Oneshot destekliyormu bilgin varmı baya bir araştırma yaptım ama denk gelemedim. var ise Cleanflight kurmuşken yoluma bakim :D

Desteklemez mi. Hem de Dampen Light da destekliyor. Mehmet Sabri Kunt bu konuda sana yardımcı olur. En son kendi ESC lerine Blheli yüklemişti. USB kartını almak gerekiyor.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Desteklemez mi. Hem de Dampen Light da destekliyor. Mehmet Sabri Kunt bu konuda sana yardımcı olur. En son kendi ESC lerine Blheli yüklemişti. USB kartını almak gerekiyor.

Usb kartım var yardımcı programı da şimdi yükledim... akşam eve gidince biraz adrenalin yaşıycam :D birde Oneshot var abi oda direk bir kod ile çözülüyor sanırsam...

Usb kartım var yardımcı programı da şimdi yükledim... akşam eve gidince biraz adrenalin yaşıycam :D birde Oneshot var abi oda direk bir kod ile çözülüyor sanırsam...

Şu ana kadar ihtiyacım olmadığı için ciddi araştırma yapmadım. Biraz nette dolanmak lazım ayrıntılar için.

Ya arkadaş yapmayın böyle şeyler. Yeni ESC alacak para yok. Kıskandırmayın böyle. Gel sen sonbahara kadar bekle. O zaman birlikte yaparız. :D

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Şu ana kadar ihtiyacım olmadığı için ciddi araştırma yapmadım. Biraz nette dolanmak lazım ayrıntılar için.

Ya arkadaş yapmayın böyle şeyler. Yeni ESC alacak para yok. Kıskandırmayın böyle. Gel sen sonbahara kadar bekle. O zaman birlikte yaparız. :D

Vallaha abi şu cleanflight kurduk dan sonra bende çok değiş di gibi artık ciddi ciddi donanım kısmın dan sa artık yazılım kısmına gelmek istiyorum... Tİlt yapıcam yeri izlemekten sıkıldım. Abi sonbahara kadar en azın dan benim beklememe gerek yok yeterli donanımım var şuan ben yapim öğrenince de sana destek olurum :D

Fatih Birkan' Alıntı:
Fatih bey imax B6 ile B6 ac arasındaki fark B6 ac de dahili güç kaynağı olması. AC versiyonu tavsiye ederim yoksa Haricen güç kaynağı da almak gerekiyor. Harici güç kaynağını gezdirmek zaten ayrı bir dert.

Fatih hocam bunun farkını öğrenmem çok iyi oldu. Bende öyle kalabalıktan hoşlanmam, dediğiniz gibi birde o koca adaptörü yanımda taşımak tabiki saçma. b6 ac yi listeme ekledim.

Genele Sorum;

Kargo konusunda benimde çekincelerim var, doğal olarak. ebay üzerinden daha önce ufak tefek maksimum 100 tl ye varacak ürünler almıştım. Ama şimdiye kadar kumanda parası kadar ürün almadım. (250 dolar) Bir strateji belirlemek istiyorum sizinde yardımınızla. öncelikle sadece frsky taranisi almayı planlıyorum. kumanda sağ salim elime ulaştıktan sonra diğer siparişleri vereyim diyorum. Açıkçası 250 dolar için korkmuyor da değilim. ürün kaybolur, kargoda gelmez vs şeklinde. hoş alım işlemini kesinlikle paypal üzerinden yapacağım. Sizin ekleyeceğiniz bir konu olur mu bu kargo ile ilgili?

teşekkürler.

fatih solgun' Alıntı:
Fatih hocam bunun farkını öğrenmem çok iyi oldu. Bende öyle kalabalıktan hoşlanmam, dediğiniz gibi birde o koca adaptörü yanımda taşımak tabiki saçma. b6 ac yi listeme ekledim.

Genele Sorum;

Kargo konusunda benimde çekincelerim var, doğal olarak. ebay üzerinden daha önce ufak tefek maksimum 100 tl ye varacak ürünler almıştım. Ama şimdiye kadar kumanda parası kadar ürün almadım. (250 dolar) Bir strateji belirlemek istiyorum sizinde yardımınızla. öncelikle sadece frsky taranisi almayı planlıyorum. kumanda sağ salim elime ulaştıktan sonra diğer siparişleri vereyim diyorum. Açıkçası 250 dolar için korkmuyor da değilim. ürün kaybolur, kargoda gelmez vs şeklinde. hoş alım işlemini kesinlikle paypal üzerinden yapacağım. Sizin ekleyeceğiniz bir konu olur mu bu kargo ile ilgili?

teşekkürler.

Ben her ikisi için yazayım. Şarj aleti AC olan olursa daha iyi olur. Fatih'e katılıyorum. Zaten onun da 12 volt girişi olduğu için gerektiğinde aküden kullanılabilir.

Diğer konuya gelirsek BG zaten genelde siparişleri tek kargo ile göndermiyor. Özellikle kumanda siparişi verildiğinde onu ayrı bir paket olarak gönderiyor. Şimdiye kadar Taranis alanlarda durum bu şekilde oldu ben dahil. BG kargoları geliyor mutlaka ama son dönemlerde biraz geç gelme durumları olmuş. Paypal zaten kaybolma ve gelmeme için güvence veriyor. Sıkıntı olmaz. Kendim adına söyleyim yılbaşında verdiğim yaklaşık 400 $ lık siparişi iki parçaya böldüler. Biri kumanda idi. İkisinde de hiç bir ek ücret ödemedim ve her ikisi de kapıma kadar geldi.

Bu arada hala uygun bir zaman yakalayamadım senin siparişlere yorum yazmak için.

Evet nesimi abi senden uzun bir yorum istiyorum parçalar ve eklemek istediklerin için. Kargo olayını anladım. bugün, yarın kumandanın siparişini vereceğim. Birde şimdi aklıma geldi bu pervane balansı için olan zımpırtıyı almak şart mıdır? Onuda listeme ekleyeyim mi ?

Saygılar.

Evet Nesimi abi aradığım videoyu buldum bu da demek oluyorki... Good bye SimonK , Welcome BLHeli Oneshot Akşam evde ESC ler ile parti vericem :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ucmussunuz siz yahu :)
Herkese cumleten Selamun Aleykum.
Hobiye hatta internete pekde kisa sayilmayacak bir ara vermek zorunda kaldim ama yavas yavas donuyorum insallah.
Bu arada gordugum kadariyla actionfpv ve mini quadlar masallah almis yurumus. Cok sevindim valla. Bundan sonra yavas yavas bende buralardayim insallah...

irfan buzdağlı' Alıntı:
Hobiye hatta internete pekde kisa sayilmayacak bir ara vermek zorunda kaldim ama yavas yavas donuyorum insallah.
Bu arada gordugum kadariyla actionfpv ve mini quadlar masallah almis yurumus. Cok sevindim valla. Bundan sonra yavas yavas bende buralardayim insallah...
İrfan bey hoşgeldiniz, valla Mehmet abiyle daha bugün kulaklarını çınlattık nerelerde acaba diye. :)

irfan buzdağlı' Alıntı:
Son mesajın : Aralık 22, 2014, 07:02:57 ÖS tarihindeymiş. Arayı kapatman lazım bence ... :p :)

irfan buzdağlı' Alıntı:

Hoşgeldin İrfan hocam vallaha bu ilk mini işini araştırdığımda sizin konularınız vardı... Hat da Erzuruma geldim sizinle tanışırım ümidi ile o zaman da formda iletişiminiz hiç yok du diye rahatsızlık vermedim. bundan sonra görüşmek ümidi ile...

Türker Akgün' Alıntı:
İrfan bey hoşgeldiniz, valla Mehmet abiyle daha bugün kulaklarını çınlattık nerelerde acaba diye. :)
Bende kulaklarim neden cinliyor diyorum :)

Zafer SAHIN' Alıntı:
Son mesajın : Aralık 22, 2014, 07:02:57 ÖS tarihindeymiş. Arayı kapatman lazım bence ... :p :)

O kadar oldugunun hic farkinda degildim valla Zafer abi.
Neyse artik yavas yavas kapatacaz abi arayi. Once biraz yabanci forumlarda takilayim bakalim son trendler ekipmanlar neler. Herseyden uzak kaldik valla.

Hoşgeldin İrfan hocam vallaha bu ilk mini işini araştırdığımda sizin konularınız vardı... Hat da Erzuruma geldim sizinle tanışırım ümidi ile o zaman da formda iletişiminiz hiç yok du diye rahatsızlık vermedim. bundan sonra görüşmek ümidi ile...

Kisin burasi zaten pek cekilmiyor Serdar kardesim. Ara vermemin nedenlerinden biride odur. Ama dedigin gibi gorusebilirdik. Gelecek sefere insallah.