M. Serdar TERZİOĞLU
Çalışkan Uye
ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Abi bir an quadı yere vura vura kırmaya çalışıyorsun sandım . Gyro sende çok etkiliyor gibi geldi bende hiç böle tepkimeler olmuyor. birde pilot camın açısı çok yukar da gibi . yere inememe sebebin bence o, birazda alışmak gerek tabi... Vallaha abi sendeki quad bilgisi eli öpülüp başına koy denicek kadar sağlam. Ama vakit bulup sürekli uçuş yapmadığın için uçuş kontrolsüz geldi. Bence artık quadı toparlamayı bırak içindeki o Aksyon quadı çıkar
Nesimi Sakmak' Alıntı:Aynı videoyu tekrar paylaşmış olacağım ama burada da bulunması gerekir diye düşündüm.
Burada biraz daha ayrıntıya gireyim. Sesten de anlaşılacağı üzere motorlarımdan biri miyadını doldurmak üzere. Arka motorlardan birinden farklı bir ses geliyor. Bakalım bir süre daha böyle gitsin. Bu uçuş Ratitude modda idi ve bu modda son uçuşum olacak. Gyro bazı yerlerde ciddi müdahale etti. Modeli ben mi uçurdum kendi mi uçtu belli olmuyor. Bundan sonraki uçuşlarım mutlaka manuel modda olacak. Tabi iniş konularına da çalışmam gerekiyor. Kamerayı açılı yerleştirdiğim için modelin yüksekliğini tam kestiremedim. Bakalım sonraki uçuşlar nasıl olacak.
Abi bir an quadı yere vura vura kırmaya çalışıyorsun sandım . Gyro sende çok etkiliyor gibi geldi bende hiç böle tepkimeler olmuyor. birde pilot camın açısı çok yukar da gibi . yere inememe sebebin bence o, birazda alışmak gerek tabi... Vallaha abi sendeki quad bilgisi eli öpülüp başına koy denicek kadar sağlam. Ama vakit bulup sürekli uçuş yapmadığın için uçuş kontrolsüz geldi. Bence artık quadı toparlamayı bırak içindeki o Aksyon quadı çıkar