ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Serdar foto ister biz yayınlamaz mıyız. Önce sonra şeklinde yapalım madem.
Bir saat öncesine kadar model bu haldeydi.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bir parçayı malzeme eksikliği nedeniyle takamamıştım. Gerekli malzemeyi de bulup modeli son haline getirdim.
Bu son parçayı özellikle istiyordum ve bekliyordum. Çünkü gerektiğinde bu parça üzerine GoPro gibi bir kamera takabileceğim bir mount. Ağırlık olarak diğerinden 2 gr daha hafifti ama bunun için ağırlık çok önemli değildi.
Bugünkü uçuşun videolarını biraz önce izledim. Hafif jellolu çekimler olmuş. Bu sabit mount bunun önüne geçemezse son olarak taktığım metal spacerları plastikle değiştireceğim. O da olmazsa bir yolunu buluruz elbet. Aslında ortadaki kırmızı spacerdan bir tane daha var. Onu da diğerinin üstüne koyup orta kısmı tamamen kapatabilme imkanım da var. Bakalım bunu ilerleyen zamana bırakacağım. Şimdilik uçuşun zevkine bakmayı düşünüyorum. Hafta sonu kartın ayarlarında biraz değişiklikler yapmıştım. PID ayarları şimdi çok daha iyi ve model daha kontrollü. İlk fırsatta videoları montajlayıp yayınlarım. Bundan sonra aksilik olmadıkça hergün uçuş var benim için. Antrenman için işyerimin hemen yanında çok güzel boş bir alan buldum.