ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Değerli dostum Serdar,

Ustalığını, yeteneğini bu modelde de konuşturmuşsun. Söylenebilecek fazla bir şey yok.

Bununla birlikte bir önceki modelde kollarda kullanmış olduğun filelerle bu güzelliğe de ayrı bir hava katacağına eminim.

Modellerinizde yapmış olduğunuz , yapmayı düşündüğünüz fikirleri resimleri paylaştığınız, tecrübelerinizden bizim de istifade etmemize olanak sağladığınız için teşekkür ederiz.

Güzel bir çalışma olmuş, "korkarım" dahası da gelecek gibi. :saygilar:

Ses hiçmi yok, yoksa cokmu kısık. Bana gönder istersen bi bakim nekadar yükseltebilirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesimi Bey, gerçi siz de biliyorsunuzdur; çektiğiniz görüntüyü ses az ise freeware program olan format factory ile dönüştürürken ses izini artırma imkanınız var.

Belki bir faydası olur iye eklemek istedim.

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Nesimi Bey, gerçi siz de biliyorsunuzdur; çektiğiniz görüntüyü ses az ise freeware program olan format factory ile dönüştürürken ses izini artırma imkanınız var.

Belki bir faydası olur iye eklemek istedim.

Ali Bey montaj için kullandığım programın da bu özelliği var ama yeterli olmuyor.

Alper dosya boyutu çok büyük. 1080 P çekmiştim. Göndermek zor olur. Modeli parçalayıp yeniden montajlamak daha kolay olur. :D :D

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Ali Bey montaj için kullandığım programın da bu özelliği var ama yeterli olmuyor.

Alper dosya boyutu çok büyük. 1080 P çekmiştim. Göndermek zor olur. Modeli parçalayıp yeniden montajlamak daha kolay olur. :D :D
Ok. Merakla bekliyorum videoyu. Herşeyim hazır video ile beraber başlıcam montaja [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alper Sahin' Alıntı:
Ok. Merakla bekliyorum videoyu. Herşeyim hazır video ile beraber başlıcam montaja [emoji1]

Ya böyle demeyin stres oluyorum iyice. Normalde böyle işleri beceremem ben. Oturup başına işi yaparım ama bir kamera önüne geçip anlatarak yapmak garip geliyor. Bakıcaz bir çaresine artık.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Ya böyle demeyin stres oluyorum iyice. Normalde böyle işleri beceremem ben. Oturup başına işi yaparım ama bir kamera önüne geçip anlatarak yapmak garip geliyor. Bakıcaz bir çaresine artık.

Valla haklısın Nesimi abi. Kamera önünde olmak zordur. Ama eminim iyi olacaktır :thumbup:

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Yapamayacak olsak bizler yapamazdık Nesimi Bey. Şöyle düşünün aile içinde siz model topluyorsunuz ve o sıra bizlere bir şeyler açıklıyoruz, bizler de can kulağı ile sizi dinliyoruz :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yapamayacak olsak bizler yapamazdık Nesimi Bey. Şöyle düşünün aile içinde siz model topluyorsunuz ve o sıra bizlere bir şeyler açıklıyoruz, bizler de can kulağı ile sizi dinliyoruz :)

Yok yapmıştım bir güzel ama olmadı maalesef. Bugün ufaklık fırsat verirse tekrar deneyeceğim. Dün erken uyuması iyi olmuştu. Hem atladığım bir kaç şey olduğunu farkettim. O eksikleri de tamamlarım. Valla Mehmet Bey artık zaman bunları yapmayı gerektiriyor. Fotolarla anlatmak ve yazmak bir yere kadar. Çağa ayak uyduracağım bende.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Yok yapmıştım bir güzel ama olmadı maalesef. Bugün ufaklık fırsat verirse tekrar deneyeceğim. Dün erken uyuması iyi olmuştu. Hem atladığım bir kaç şey olduğunu farkettim. O eksikleri de tamamlarım. Valla Mehmet Bey artık zaman bunları yapmayı gerektiriyor. Fotolarla anlatmak ve yazmak bir yere kadar. Çağa ayak uyduracağım bende.
İnan aslında en kolayı ve pratiği video Nesimi Bey :thumbup: Şahsen yazı kaleme almak bana çok daha zor gelmiştir hep :)

Nesimi abi selam,

Lehim işlerim bitti gibi. Birtek motorların pdb bağlantısı kaldı. Dediğin gibi esc motor bağlantılarını 2 düz 2 ters olarak bağladım. Ama hangisi cw hangisi ccw bilmediğim için bir motoru bağlayıp yönüne anlamaya çalıştım. Kumandadan motora hareket veremiyorum. Naze için daha hiç bilgisayara bağlayıp ayar yapmadım. Bundan dolayımıdır. Önce onumu yapmam gerekiyor. Yada neden olabilir acaba?

Birde ilginç birşey var. vbat bağlantısı bağlı olmadığı halde telemetry bilgisi kumandada görünüyor.(Resimde görünüyor) 5,28 v gösteriyor. Pil 1000Mah 3s.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Alper bu şekilde çalışmaz. Aradan naze çıkmalı. Tabi esc kontrolü için diyorum. Alıcıdan jumperi çıkart. Gaz hangi kanala ayarlaysa esc yi oraya bağla. Tabi ubec te bağlamam gerekecek alıcıya. O zaman motor dönüş yönünü anlayabilirsin. Birini görmen yeter zaten.

Ekranda gördüğün voltaj alıcıdaki voltaj. Normal yani. Vbat bağladığında gorecegin yer farklı. İşte bendeki Naze çalışsaydı bunları anlatacaktım.

Naze,dede cc3d gibi programdan motor yönleri ayarlanmiyomu abi kumandaya gerek kalmadan

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Alper bu şekilde çalışmaz. Aradan naze çıkmalı. Tabi esc kontrolü için diyorum. Alıcıdan jumperi çıkart. Gaz hangi kanala ayarlaysa esc yi oraya bağla. Tabi ubec te bağlamam gerekecek alıcıya. O zaman motor dönüş yönünü anlayabilirsin. Birini görmen yeter zaten.

Teşekkürler hallettim, şimdi esc leride bağlayabilirim :saygilar: