ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Kadir Türkyılmaz' Alıntı:
Evet ufaklık yavaş yavaş toplanıyor
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin Kadir abi

Berke Karlı' Alıntı:
Kadir abi maşallah çok güzel görünüyor, framene bayıldım :)
Buda benim ufaklık şimdilik fpv sistemi yok ama alışmak için uçuşlar yapacağım.
Hayırlı olsun Berke test videolarını bekliyorum :thumbup:

Evet, bügün ilk kırımımı yaşadım. Quadı test uçuşuna çıkardım çocuk parkında, ilk başlarda her şey kontrolüm altındaydı. Ufak ufak yön veriyordum ama tabi quad ön sağa doğru kayıyordu. Bi 4-5 metre uzaklaştırıp geri döndüreyim dedim, uzaklaştırdım ama her şey dönüş kısmında başladı, x ekseninde rudder verdim ama quad sola doğru yatmaya başladı, bende toparlamak için sağ ail. verdim ama olmadı elektrik direğini es geçip içinde trafoların bulunduğu bir 4 duvarlı odanın ön duvarına kütt diye bi geçti. Sonra gittim baktım şu mor şeylerden 3 ünü buldum 1 tanesi kayboldu, pervaneler haşat oldu. Bu kaybolan yerine ne takabilirim.

Geçmiş olsun Bende var bir tane sana göndereyim yarın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun

Gecmis olsun Berke :-\ Madem Kocaelinde yasiyorsun, modeli topladiktan Sonra bir hafta sony bizleri ziyarete gel. Sayende biz de ilk micro Quadroyu canli canli gormus olalim :)

Saol Mehmet abi :). Buluşmalara gelmek istiyorum ama ulaşım sıkıntısı var. Arabamız yok, o yüzden otobüsle felan gelmek gerek ama buluşma yerine İzmit'ten hangi otobüsler gider hatta gider mi en ufak bir fikrim yok :(. Bi araştırayım dedim ama bir şeyde bulamadım. Abi siz hangi ilçede oturuyorsunuz?

Berke Karlı' Alıntı:
Saol Mehmet abi :). Buluşmalara gelmek istiyorum ama ulaşım sıkıntısı var. Arabamız yok, o yüzden otobüsle felan gelmek gerek ama buluşma yerine İzmit'ten hangi otobüsler gider hatta gider mi en ufak bir fikrim yok :(. Bi araştırayım dedim ama bir şeyde bulamadım. Abi siz hangi ilçede oturuyorsunuz?
Biz Yuvacik da bulusuyoruz. Bir haftasonu olmadi ben seni sehir merkezinden alirim Berke ;)

Saol abi, o zaman olur tabi, gelmeye çalışırım. Miniyle, uçağı getiririm. Hem şu çok merak ettiğim goblini görmüş olurum :D Abi tam olarak nerede buluşuyorsunuz koordinatları yollayabilir misin?

Ozelden bir ara koordinatları gönderirim sana Berk'e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar bugün zmr250 frame elime ulaştı. BG'dan aldım. landing gear üzerinde monte halde geldi. Ben bunu beğenmiyorum, kullanmayacağım için sökücem ancak bunu kırmadan nasıl yaparım siz nasıl yaptınız? Çok sıkı oturmuş ve motora doğru getirdiğim halde yeteri kadar esnemediği için çıkacak gibi durmuyor. En son ihtimal dremel ile kesicem..

leandro' Alıntı:
Arkadaşlar bugün zmr250 frame elime ulaştı. BG'dan aldım. landing gear üzerinde monte halde geldi. Ben bunu beğenmiyorum, kullanmayacağım için sökücem ancak bunu kırmadan nasıl yaparım siz nasıl yaptınız? Çok sıkı oturmuş ve motora doğru getirdiğim halde yeteri kadar esnemediği için çıkacak gibi durmuyor. En son ihtimal dremel ile kesicem..

Zorlayabilirsiniz. Çıkacak kadar esniyor ben çıkartmıştım.

" Siz sorularınızı sormaya başlamadan önce, açacağınız bir tanışma konusu ile biz sizi oncelikle bir tanısak nasıl olur ? Üye olurken size gönderilmiş olan özel mesajı okuyabilir ya da aşağıdaki konuyu inceleyip gereğini yapabilirsiniz.. Tanışma Konusu Neden Önemli !!! - Tanışma"

Kadir Kurt' Alıntı:
" Siz sorularınızı sormaya başlamadan önce, açacağınız bir tanışma konusu ile biz sizi oncelikle bir tanısak nasıl olur ? Üye olurken size gönderilmiş olan özel mesajı okuyabilir ya da aşağıdaki konuyu inceleyip gereğini yapabilirsiniz.. Tanışma Konusu Neden Önemli !!! - Tanışma"

Bugüne kadar çok sayıda foruma üye oldum ve aktif yazıyorum ama üye olduğum forumlardan gönderilen otomatik mesajları okumam. Eminim sen de çoğunu okumamışsındır diğer üye olduğun forumlarda. 'Kendinizi tanışma konusunda tanıtırmısınız' yazman yeterli, tanıtırım birazdan kendimi zaten. Kelimelerin biraz agresif geldi bilmeni istedim.

leandro' Alıntı:
Bugüne kadar çok sayıda foruma üye oldum ve aktif yazıyorum ama üye olduğum forumlardan gönderilen otomatik mesajları okumam. Eminim sen de çoğunu okumamışsındır diğer üye olduğun forumlarda. 'Kendinizi tanışma konusunda tanıtırmısınız' yazman yeterli, tanıtırım birazdan kendimi zaten. Kelimelerin biraz agresif geldi bilmeni istedim.
Degerli uyemiz,

Kadir arkadasimiz moderatorlar olarak bizlerin imzalarina eklemek zorunda kaldigi ifadeyi aynen kopyalamis. Dolayisiyla Aslinda agresiflik pek yokta, kopya olunca Biraz farkli anlasildi Herhalde.

Lutfen sahsi olarak algilamayin ama son zamanlarda uye sayisinda ciddi bir artis var ve ne yazik ki insanlar sizin gibi okumuyorlar. Bizlerde ayni seyleri defalarca yazmaktan yorulduk dogal olarak. Anlayis ve desteginiz icin simdiden tesekkurler :saygilar: