ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

120 g agirlik iyiymis. Ben onu 100 gr kadar dusururum. İs yapar bu frame.

SM-N900 cihazımdan gönderildi

Benim içime sindi hem dizayn hem ambalaj be kurulum kolaylığı gayet güzel kabloları kısaltma yaptığımız taktirde biraz daha hafif olucaktır iki güne kalmaz size agiğırlıl olarak yazıcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

o frameyi bende beğendim power board derdi de yok kur uçur şeklinde

Evet Tayyip bey tertemiz fiyata göre de iyi bileye benziyor birde maiden yapınca görücez bakalım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bakalım abi bende quadımı bitirm işte sen memnun kalırsan o frameden bide motorlardan alıcam bende

tayip demir' Alıntı:
bakalım abi bende quadımı bitirm işte sen memnun kalırsan o frameden bide motorlardan alıcam bende

Tayip o motorların seninkilerden farkı yok. Sadece rengi siyah.

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Nesimi abi motorlara ince makine yağı dökülürmü ?

Hareketli parçası sadece dışındaki çan kısmı ki o da iki rulman üzerinde dönüyor. Rulmanlarda kapalı tip. O yüzden hiç gerek yok. İmkan varsa zaman zaman basınçlı hava ile temizlemek iyi olur ama.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Hareketli parçası sadece dışındaki çan kısmı ki o da iki rulman üzerinde dönüyor. Rulmanlarda kapalı tip. O yüzden hiç gerek yok. İmkan varsa zaman zaman basınçlı hava ile temizlemek iyi olur ama.

Döküldüğünü gördüm de emin olamadım abi. Hava daha mantıklı geldi. Yağa toz daha çabuk yapışır o zaman işler iyice sapa sarar.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Tayip o motorların seninkilerden farkı yok. Sadece rengi siyah.

abi benim motorlar sunnysky markasını seviyorum diye aldım daha öncede o motorlardan almıştım çok memnun kaldım ama bana baya bi zorluk çıkardılar işte ilerki zamanlara bağlı hayırlısıyla quadı sana bi yollayayım bakalım sorun çıkarırsa diye motorlar değiştirecem dedim

tayip demir' Alıntı:
abi benim motorlar sunnysky markasını seviyorum diye aldım daha öncede o motorlardan almıştım çok memnun kaldım ama bana baya bi zorluk çıkardılar işte ilerki zamanlara bağlı hayırlısıyla quadı sana bi yollayayım bakalım sorun çıkarırsa diye motorlar değiştirecem dedim

Oopppsss. Pardon unutmuşum bunu. Sen modeli gönder zaten ben sadece ayarlarına bakmıycam. Gördüğüm sorunlar olursa onlara da müdahale ederim.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Oopppsss. Pardon unutmuşum bunu. Sen modeli gönder zaten ben sadece ayarlarına bakmıycam. Gördüğüm sorunlar olursa onlara da müdahale ederim.

işte abi ben işten dolayı kargolayamadım bu hafta arşiv işleri ile uğraştığımızdan saat 8 e kadar işte kalıyoruz bu hafta sonu güzelce bendeki parçaları kargolayacam sonradan eksik çıkmasın diye sana yollayacam

Abi benim bir sorunum var. Bu gün motorlar geldi montajı tamamladım. Her şeyi iyi şekilde lehimledim kabloları yerlerine taktım ama kumandadan gaz verdiğimde motorlar dönmüyor, en ufak bir hareket olmuyor. :-\ Acaba bi kısmı felan mı atladım? Yoksa motor esc bağlantısınımı anlış yaptım anlamadım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Berke kumanda ve Naze32 ayarların tamamsa öncelikle kartı ARM etmen gerekiyor. Bunun için rudder tam sağ yapıp Naze üzerindeki ışıkları takip et. Hangisi ne anlama geliyor bilmiyorum bakmam lazım. Sanıyorum yeşil led yanması lazım. O zaman kartın devreye girer ve gaz verebilirsin. Tabi bunu bilmediğini farzederek yazdım. Eğer yapıyorsan ve yine çalışmıyorsa rudder için end point artırıp denemelisin. Diğer bir alternatif ARM için switchlerden birini atayabilirsin. Fazladan kanalın var nasıl olsa.

Saol abi, dediğin gibi yaptım çalıştı, bunu bilmiyordum :saygilar: ama tabi ilk gazı vermemde yerden kalkamadan sola doğru takla attı resmen, fpv sistemide tamamlayınca ayarları yapmaya başlayacağım ama bayağı uğraştıracak gibi gözüküyor :rolleyes: sistemi tamamladıktan sonra ayar kısmında bayağı başınızı ağrıtacağım abi :embarras: