ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Bu videoyu eklemekle hata mi yaptim diye dusunmeye basladim. Arkadaslar bu sekilde ucabilmek cok guzel bir duygu ama Evren bu asamaya gelebilmek icin yillardir ucus yapiyor. Hala da kendini gelistirmeye devam ediyor. Demem odur ki yeni baslayanlar acele etmesin. One shot kurmak size hemen bu tarz bur ucus saglamayacak. Elinizdeki donanimlarda ucusu ogrenmeniz icin fazlasiyla yeterli. Zaten bu olay yeni sayilir. Biraz daha yayginlasmasini ve gelismesini bekleyin derim ben.
SM-N900 cihazımdan gönderildi
Bu aparat ve UsbAsp cihazi gerekiyor. Kendin yapmayi deneyebilirsin tabii ki ama ben sahsen o riski almam. İslemci cok kucuk. Kisa devre yapmak cok kolay.Berke Karlı' Alıntı:Abi bende Atmega8 var ESClere bu yazılımı yüklemek için sadece bu aparat mı gerekiyor -->Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol1khz lik artıkş içi 20$ , acaba bu soketin ucuz versiyonunu elle yapmak mümkün mü?
Bu videoyu eklemekle hata mi yaptim diye dusunmeye basladim. Arkadaslar bu sekilde ucabilmek cok guzel bir duygu ama Evren bu asamaya gelebilmek icin yillardir ucus yapiyor. Hala da kendini gelistirmeye devam ediyor. Demem odur ki yeni baslayanlar acele etmesin. One shot kurmak size hemen bu tarz bur ucus saglamayacak. Elinizdeki donanimlarda ucusu ogrenmeniz icin fazlasiyla yeterli. Zaten bu olay yeni sayilir. Biraz daha yayginlasmasini ve gelismesini bekleyin derim ben.
SM-N900 cihazımdan gönderildi