Yurtdışı Model Alışveriş Siteleri

Murathan Aksoz' Alıntı:
fast-lad i de denemedim daha.

Gerçek anlamda alışveriş tadına daha varmamışsın demektir.

Benim mesela cebimi kurutan şirkettir fastlad... Şaka gibi ama 3.5 günde teslim edilen siparişim bile oldu, ortalaması 1 hafta... Ne ara aldın, ne ara paketledin kargoya verdin, ne ara yurtdışına çıktı. Ptt biraz daha performanslı çalışsa ortalama 4-5 gün sürmez.

Kargo yolları gözlemek yoruyorsa fastlad candır. Ama dikkat, bağımlılık yapar :D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Gerçek anlamda alışveriş tadına daha varmamışsın demektir.

Benim mesela cebimi kurutan şirkettir fastlad... Şaka gibi ama 3.5 günde teslim edilen siparişim bile oldu, ortalaması 1 hafta... Ne ara aldın, ne ara paketledin kargoya verdin, ne ara yurtdışına çıktı. Ptt biraz daha performanslı çalışsa ortalama 4-5 gün sürmez.

Kargo yolları gözlemek yoruyorsa fastlad candır. Ama dikkat, bağımlılık yapar :D

Abi valla ben senin yüzünden bu hafta bi para harcicam sanırım =D =D ne güzel şeyler söylüyorsun yav :laugh:))) Kumanda mevzusu ile ilgili de yardımcı olmuştun :)

Toplamda 18 kalemlik ıvır zıvır muhtelif malzemeler (swash, paralel board, frame, leveler, dampener, boom, screw, washer...) aldım 18.02.2015 tarihinde, saat 14.27 de... İstanbul PİM'e geldiği tarih 19.02.2015 saat 23:50:43...

Daha da kimse bana yurtiçi şöyle, böyle demesin :laugh: Standart 1.5 - 2 gün diyordum alışverişten yurda giriş tarihine kadar, gerisi ptt nin insafına kalmış... Aynı standart korunuyor. Pazartesi yada salı bende, gümrük olayı olmazsa (ki olmamasını umuyorum)

İki gün önce Ankara'dan özel kargo şirketine verilen kargom hala Adana içinde dolaşıyor. bugün akşama gelir diye umuyorum inşallah. Kargo şirketleri her sene daha kötüye gidiyor. Bu sene çok oldu İstanbuldan bir haftada gelen kargo :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Toplamda 18 kalemlik ıvır zıvır muhtelif malzemeler (swash, paralel board, frame, leveler, dampener, boom, screw, washer...) aldım 18.02.2015 tarihinde, saat 14.27 de... İstanbul PİM'e geldiği tarih 19.02.2015 saat 23:50:43...

Daha da kimse bana yurtiçi şöyle, böyle demesin :laugh: Standart 1.5 - 2 gün diyordum alışverişten yurda giriş tarihine kadar, gerisi ptt nin insafına kalmış... Aynı standart korunuyor. Pazartesi yada salı bende, gümrük olayı olmazsa (ki olmamasını umuyorum)

Abi fast-lad nasıl cebini kurtardı senin anlamadım valla :) ESC siparişi verdim "mail confirmation" istedi onu da yaptım sonra üstüne 11 pound daha istedi hala da paketlenmedi :) bakalım yarın neler olacak

Ebay'den 8 ve 9 aralık 2014 tarihlerinde farklı iki satıcıdan satın aldığım ürünler gelmedi diye dava açıp para iadesi almıştım. Bugün postacı geldi bir baktım gelemeyen iki ürünü getirmiş, çok şaşırdım neredeyse 2.5 ay sonra çıktı geldi. Bende iade ettikleri paralarını geri yatırdım . :D

Abi valla toprated seller larda sıkıntı olmuyor. Şuan Çin'de yeni yıl tatili devam ettiği için her şey durmuş durumda :(

ebay,hobbyking,fastlad den çeşitli siparişler verdim aynı hafta sonucu çok merak ediyorum umarım hepsi 1 ay sonunda gelmiş olur

Rasim abi bilir kişi olarak sana bir sorum var. Fast-lad ile alışveriş yaptım 1 hafta filan oldu beni evde bulamadıklarını yada kargomun hiç gelmediğini nasıl anlarım daha doğrusu kargo şirketlerini tek tek aramam gerekir mi ? Tracking code da vermediler

Tracking no ya ihtiyacın var. RU694......GB gibi bişeydir.

Tabii alırken minimum 8 puond, maksimum 20 pound tutan kargoyu, yani International Order Shipping (up to 2kg, £30 compensation) ı seçip almış olman lazım. Takipsiz seçeneği seçtiysen gelmesini ummaktan başka seçeneğin yok.

Fastlad sitede üstte bir yerde Contact Us bölümü var, oraya Order No nu da belirterek, Royal mailden takip kodu gelmediğini belirt. Dönüş yapacaklardır. Sonrasında o kodu kullanarak şuralardan sorgulşayabilirsin;

Anladım abi mail atmayınca tracking codu yollamıyorlar sanırım ama mail attım anında döndüler. Sana da çok teşekkür ederim. :)p :)

Hatta adresim göztepe olmasına rağmen bakırköye yollamışlar :halay:

Adresine gelir o... İST.ULUSLARARASI PİM (posta işleme merkezi) bakırköy de yer alıyor da ondan bakırköye yollamışlar diyorsun. ordan zeytinburnuna gidecek. ordan da adresine gelir artık.

normalde royal mail kodu maile gönderiyor, bazen atladıkları oluyor. fastlade yazınca aynı gün veya ertesi gün dönüş yapıyorlar.

Yalnız abi dediğin kadar varmış pat diye geldi. =) keşke fast-lad in hızıyla hobbyking in çeşitliliği birleşse =D Bu arada abi fotoğraf ekledim sanırım teslim süreci senin dediğin gibi işleyecek.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

sayfayı yanlışlıkla sayfayı yeniledim 8. kutu eklendi acıbademe gitti :lollol:

ilk defa kumanda aldım fastladden bu yaz başında... o zamandan bu zamana 1900 poundu geçmiş toplam alışveriş... mecbur kalmadıkça hobbykingten birşey almıyorum. zamanında çok bekledim artık sıkıyor bir haftayı geçince.