Yurtdışı Model Alışveriş Siteleri

Demin de ptt yi aradım. Hobbyking den flight controller istemiştim barkod numarası (tracking code) u vermemişler bu defa yada ben alamadım alışveriş yaparken. Ptt diyor ki barkod numaranız yoksa bekleyeceksiniz elinize ulaşmassa tek tek şubeleri aricaksınız =( ya şu fast-lad çeşit genişletsin ya :(

Fastladdeki çeşitleri az sanıyorsun sanırım. Ne aradın da bulamadın mesela???

Yani şimdi şöyle bir durum var, HK ya özgü ürünler sadece HK da bulunuyor. BİM marketleri gibi düşün. Bazı markalar zaten HK tarafından üretiliyor/ürettiriliyor. Ama heli için adı sanı belli, piyasada kalitesine güvenilen birçok markanın birçok ürünü fastladde var.

250 size quad toplamak için çok az şey var. mesela frame seçenekleri gibi

uçak için de fazla bişey yok mesela... fastlad in odak noktası heli... iyi ki de öyle :laugh:

;D esc aldım onlardan zaten alabileceğim bir tek o vardı =D

yeni bir site daha :halay:

Bu fastlad, aling-trex.co.uk, hobbyrc.co.uk gibi birleşik krallık İngiltere siteleri çok hızlı gönderiyor en geç 1 hafta gibi elinde ürün ben hem aling-trex.co.uk den hem fast lad tan 3 sefer alışveriş yaptım hiç biri 1 haftayı geçmedi.

fpv ciler bayılacak :halay:

oxiaero.com - İsviçre sitesi, ingilizce arayüzü de var. TR'ye gönderim yapmıyorlardı, benden sonra yapmaya başladılar :D Artıları, fast-lad'de stoğa zaman zaman giren, girdiği gibi de tükenen veya her zaman bulunamayan bazı parçaları burada bulabiliyorsunuz. Kargosu çok hızlı, ptt geciktirmezse bir haftayı bulmuyor. Müşteri temsilcileri hemen cevap veriyor, kibar ve ilgili. Siparişinize ufak tefek bir hediye de ekliyorlar. Eksilerine gelince, fiyatlar euro üzerinden biraz pahalıya geliyor. Kargosu da çok ucuz değil.

nexrc.com - Amerika sitesi. Fiyatlar standart, kargosu küçük ürünlerde ucuz, paket biraz büyürse pahalanıyor. Henüz denemedim, fast-lad'de stokta olmayan birkaç parçayı almayı düşünüyorum.

Paylaşım ıcın teşekkürler Emre. Bu firmaları da hemen ilk mesaja ilave edelim :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

HobbyPartz.com'u da ekleyelim. 3 adet gens pil aldım 8 mayısta 12 mayısta teslim edildi. Gens piller hesaplı ama kargo yüksek olduğu için diğer sitelerle aynı kapıya geliyor süper hızlı hemde Amerika'dan 4 günde teslim oldu.

mevlüt yılmaz' Alıntı:
HobbyPartz.com'u da ekleyelim. 3 adet gens pil aldım 8 mayısta 12 mayısta teslim edildi. Gens piller hesaplı ama kargo yüksek olduğu için diğer sitelerle aynı kapıya geliyor süper hızlı hemde Amerika'dan 4 günde teslim oldu.
Peki aldığın pillerin kapasiteleri neydi Mevlüt. Belli bir kapasite üzerindeki pilleri (örneğin 6s 5000 mAh) artık çoğu site Amerika kıtası dışına satış yapmıyor.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Peki aldığın pillerin kapasiteleri neydi Mevlüt. Belli bir kapasite üzerindeki pilleri (örneğin 6s 5000 mAh) artık çoğu site Amerika kıtası dışına satış yapmıyor.

6S 1200 mAh Mehmet abi.

peki Gens marka 6s 10000mah bir lipoyu nereden alacağız Mehmet abi ? ne önerirsinız

www.myhelis.com Yunan bir site. Bir donem arkadaslarımız Gens pilleri buradan sorunsuz almışlardı. Fiyat ve stok durumlarını bir kontrol et istersen Selçuk.

Sent from my iPhone using Tapatalk