Yurtdışı Model Alışveriş Siteleri

Arkadaşlar nette gezinirken böyle bir model alışveriş sitesi gördüm fiyatlar bedavadan biraz pahalı :) sanırım paypal falanda yok sanki üçkağıt gibi geldi, eğer değilse fiyatlar çok iyi, bilgisi olan bir arkadaşımız varmı?

tevfik sıkılı' Alıntı:
Arkadaşlar nette gezinirken böyle bir model alışveriş sitesi gördüm fiyatlar bedavadan biraz pahalı :) sanırım paypal falanda yok sanki üçkağıt gibi geldi, eğer değilse fiyatlar çok iyi, bilgisi olan bir arkadaşımız varmı?
Başka bi forumda ya da facede görmüştüm üçkağıtçı bu site abi

tevfik sıkılı' Alıntı:
Aman dikkat Tevfik Bey. Ara ara bu tür siteler isim değiştirerek piyasaya çıkıyor ve sonrada kayboluyor. Unutmayalım kullandığımız ürünler tüm dünyada satılıyor ve tekel malzemesi gibi nerede ise fiyatları sabit, yıl sonu ve özel önem indirimleri hariç. Hele de bir de PAYPAL kabul etmeyip sadece havale kabul ediyorsa hemen kaçmak lazım ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aman dikkat Tevfik Bey. Ara ara bu tür siteler isim değiştirerek piyasaya çıkıyor ve sonrada kayboluyor. Unutmayalım kullandığımız ürünler tüm dünyada satılıyor ve tekel malzemesi gibi nerede ise fiyatları sabit, yıl sonu ve özel önem indirimleri hariç. Hele de bir de PAYPAL kabul etmeyip sadece havale kabul ediyorsa hemen kaçmak lazım ;)
Mehmet bey uyarınız için teşekkür ederim, genelde bilmediğim sitelerden araştırmadan alışveriş yapmam ve hele hele paypal ile ödeme yoksa zaten hiç uğraşmam.

Herkeze Merhaba

Forumda Yeniyim.Bir Bilgi Danışmak istiyorum.

Rc711'den;

Ürününü Sipariş Ettim.2 adet lipo olduğundan Aşağıdaki kargoyu seçtim.

Express Mail Service 2-6 days - Usually takes 2-6 days to arrive your door, offer free upgrade to DHL Express* (OK to ship Li-Po battery with DHL!). SpeedPost: 5030g US$127.93

Bu Yazıda Geçen DHL Kafamı Karıştırdı.Bu Yazı Başıma İş açarmı??

Ayrıca Aynı sayfada şu yazıları görüm;

Since 2013 September, Lithium(Li-Po/Li-Fe) batteries are NOT allowed to ship via HKPost registered air packet, air parcel and EMS SpeedPost. Parcels will be bounced back with no postage refund [know more...]. If your order contains Li-Po battery, please choose to ship with EMS and we will try to upgrade* to DHL Express for you.

We automatically upgrade EMS orders (also some air parcels) to deliver with DHL Express if they meet the upgrade criteria [know more...]. If you do not want the DHL upgrade, please write "NO DHL" below to let us know. Thanks!

Bu Yazıları teoride az çok anladım. Ancak Pratikte ne yapmalıyım onu anlayamadım.Yani 127$ haricinde süpriz kargo parası ödemek istemiyorum. Bu yazılar tam olarak neyi ifade ediyor??

kursat Dogan' Alıntı:
Herkeze Merhaba

Forumda Yeniyim.Bir Bilgi Danışmak istiyorum.

Arkadaşlar HelidDirect sitesinde bağımsızlık günü dolayısıyla 4-6 temmuz günleri arasında indirimler var belki ilgilenenler olabilir diye paylaşıyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Arkadaşlar HelidDirect sitesinde bağımsızlık günü dolayısıyla 4-6 temmuz günleri arasında indirimler var belki ilgilenenler olabilir diye paylaşıyorum.
Teşekkürler Tevfik Bey. :thumbup:

Genelde stokta zor duran GAUI X5 FES Super Combo [208010] Infinity-hobby de stokta, üstelik süper combo olarak, üstelik EMS ile ücretsiz kargo, üstelik sadece 640 $ fiyatla...

Heli kiti, karbonfiber ana paller ve kuyruk palleri, scorpion motor, 100a esc, bunlara ek olarak super combo olsun diye şunlar da var yanında;

>> 3 x Hitec HS-5625MG
>> 1 x DS655 Digital Servo HSD65501

Infinity deki düşük fiyat gösterme opsiyonu, ücretsiz hızlı kargo ile birlikte makul bir seviyeye gelmiş...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Genelde stokta zor duran GAUI X5 FES Super Combo [208010] Infinity-hobby de stokta, üstelik süper combo olarak, üstelik EMS ile ücretsiz kargo, üstelik sadece 640 $ fiyatla...
Fiyat gercekten cok iyi, ama paylasmasak bu tur seyleri diyorum Rasim :laugh: :D

Arkadaşlar, HeliDirect te 5-10 Ağustos arası %20 indirim var belki ilgilenen olabilir.

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Arkadaşlar, HeliDirect te 5-10 Ağustos arası %20 indirim var belki ilgilenen olabilir.

Bilgilendirme için teşekkürler Tevfik Abi. :saygilar:

Rica ederim, inşallah faydalanan arkadaşlarımız olur.

Bu arada flying-hobby 'de 100 $ üzeri alışverişlerde geçerli olan 20 $ indirim kodu var. 8 Ağustos'a kadar geçerli.

KOD : youtube20

Teşekkürler İbrahim Bey. :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD