Yurtdışı Model Alışveriş Siteleri

Bu helipross da post airmail seceneğini sectigimizde kargo numarasi veriyormu arkadaslar bilgisi olan varmi ilk defa alisveris yapicamda burdan takip numarasiz almak istemiyorum hemde ucuz kargo olsun istiyorum [emoji6]

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Bu ara her ne kadar yakın olsada (1km) iki pil ile sahaya inmek 10 dakika uçup gelmek sıkıcı olmaya başladı. bende iki adet 1250 veya 1450 mah 6s pil alayım dedim. Elimde 2 adet aling 1250 mah var bunlar iyi ama kaşıntı bu ya gens ace veya pulse alayımda denemiş olurum dedim fastladda gense ace stokta yok bende birkaç siteye baktım var ama yurt dışına göndermiyorlar. bildiğiniz biraz uygun uyar bir site varmı? yoksa aling 1450 sinden iki adet alsammı? Bende gens ace felan denemek istiyorum aynı fiyatlara daha iyiise neden benimde olmasın. :(

Align pilleri tavsiye etmiyoruz Mustafa. Zannedersem en son Mevlut kardesimiz 6s 1200 Mah pulse pilleri helidirect almisti. Istersen bir uye olup, kargo fiyatini helidirect kontrol et ;)

Mustafa Atabek' Alıntı:
Bu helipross da post airmail seceneğini sectigimizde kargo numarasi veriyormu arkadaslar bilgisi olan varmi ilk defa alisveris yapicamda burdan takip numarasiz almak istemiyorum hemde ucuz kargo olsun istiyorum [emoji6]

Sorum günceldir

Mustafa 1 yıl oncesine kadar yaptıgım tüm Helipross alışverişlerin de takip numarası veriliyordu ama son durum nedir %100 emin değilim ne yazık ki :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayni sorun su siralar bende de var malsef gerci firsat bilup ta ucamiyorum o ayri bir mesele [emoji1] evet fast lad da beende baktim yok bi site buldum iki pili 29 dolar kargo ucretine getoriyor yanlis hatirlamiyosan 1400 40c grns ace 37 dolar civarinda bisey iki pil ve kargo 105 dolar tutuyor

Bi denemyi dusunuyorum ismi ssuan aklimda degil sirketteki pc de kayitli idi
Sayet 1600 mah piller uyaraa tr sitesinden almayi dusuniyorum

Sonucu buraya da paylasirim :)
Helidrect ten kargo sikinti sansa bagli olarak sikinti oluyor mehmet abi genelde nedense gumruge sokuyolar birde kargosu biraz pahali oluyor

Heliptoss un butun kargolari takip kodu veriliyor
Ama siteden takip edrrken sadece turkiye ye giriste yazilmaya baslaniyor yani sadece cikisi ve turkiyeye giris yaziyor sonraso pttbuzerinden takip ediliyor

Myhelis isimli Yunan hobby mağazası var , ben pulse ları oradan almıştım. (Sanırım 35C almıştım, sonradan farketmişler stokta olmadığını ve fiyat farkı almadan 65C göndermişlerdi) Güvenilir bir site, facebook dan da mesai saatleri dışında bile evindeyken de sorduklarına cevap veriyorlar.

6S 1400mah 40C 1 adet pil €28.61 + kargo €11.41 + paypal ile ödeme komisyonu €1.20 = €41.22
6S 1400mah 40C 2 adet pil €57.22 + kargo €13.42 + paypal ile ödeme komisyonu €2.12 = €72.76
6S 1400mah 40C 3 adet pil €85,83 + kargo €15,43 + paypal ile ödeme komisyonu €3,04 = €104,30
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6S 1450mah 45C 1 adet pil €32,19 + kargo €11,41 + paypal ile ödeme komisyonu €1,31 = €44,91
6S 1450mah 45C 2 adet pil €64,38 + kargo €13,42 + paypal ile ödeme komisyonu €2,33 = €80,13
6S 1450mah 45C 3 adet pil €96,57 + kargo €15,43 + paypal ile ödeme komisyonu €3,36 = €115,36

Kredi kartı ile ödeme yaparsan komisyon ödemiyorsun. Yazışıp indirim talep edebilirsin ve stokta mevcut olup olmadığını sorabilirsin. Biraz amatör çalışıyorlar, sitede stok görünüp ellerinde olmayabiliyor. Fiyatı düşük göstermelerini de isteryebilirsin.

Not: Üye girişi yapmadan girerseniz VAT (KDV)sebebiyle fiyatlar yüksek görünebilir.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Mustafa 1 yıl oncesine kadar yaptıgım tüm Helipross alışverişlerin de takip numarası veriliyordu ama son durum nedir %100 emin değilim ne yazık ki :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tesekkür ederim abi

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Myhelis isimli Yunan hobby mağazası var , ben pulse ları oradan almıştım. (Sanırım 35C almıştım, sonradan farketmişler stokta olmadığını ve fiyat farkı almadan 65C göndermişlerdi) Güvenilir bir site, facebook dan da mesai saatleri dışında bile evindeyken de sorduklarına cevap veriyorlar.

6S 1400mah 40C 1 adet pil €28.61 + kargo €11.41 + paypal ile ödeme komisyonu €1.20 = €41.22
6S 1400mah 40C 2 adet pil €57.22 + kargo €13.42 + paypal ile ödeme komisyonu €2.12 = €72.76
6S 1400mah 40C 3 adet pil €85,83 + kargo €15,43 + paypal ile ödeme komisyonu €3,04 = €104,30
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6S 1450mah 45C 1 adet pil €32,19 + kargo €11,41 + paypal ile ödeme komisyonu €1,31 = €44,91
6S 1450mah 45C 2 adet pil €64,38 + kargo €13,42 + paypal ile ödeme komisyonu €2,33 = €80,13
6S 1450mah 45C 3 adet pil €96,57 + kargo €15,43 + paypal ile ödeme komisyonu €3,36 = €115,36

Kredi kartı ile ödeme yaparsan komisyon ödemiyorsun. Yazışıp indirim talep edebilirsin ve stokta mevcut olup olmadığını sorabilirsin. Biraz amatör çalışıyorlar, sitede stok görünüp ellerinde olmayabiliyor. Fiyatı düşük göstermelerini de isteryebilirsin.

Not: Üye girişi yapmadan girerseniz VAT (KDV)sebebiyle fiyatlar yüksek görünebilir.

tevfik abi açıklama ve araştırma için saolsın iki sorum olacak

3 tane pil almak daha makul olacak gibi 5-10 da indirim talep edilir peki 3 tane pil gümrükte sıkıntı olurmu buradan gümrüğe griyomu o konularda bilgin varmı ?

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Bu ara her ne kadar yakın olsada (1km) iki pil ile sahaya inmek 10 dakika uçup gelmek sıkıcı olmaya başladı. bende iki adet 1250 veya 1450 mah 6s pil alayım dedim. Elimde 2 adet aling 1250 mah var bunlar iyi ama kaşıntı bu ya gens ace veya pulse alayımda denemiş olurum dedim fastladda gense ace stokta yok bende birkaç siteye baktım var ama yurt dışına göndermiyorlar. bildiğiniz biraz uygun uyar bir site varmı? yoksa aling 1450 sinden iki adet alsammı? Bende gens ace felan denemek istiyorum aynı fiyatlara daha iyiise neden benimde olmasın. :(

Abi piller icin bi pilottr ye bak istersen ben 380 icin 6s 1800 gens aldim yurt disi fiyatindan ucuzdu fiyati

oğulcan bugün aradım ben trex 450L için kullanılacak gens ace max 1450mah oluyor ellerinde şuan 1600 ve 1800 var ama ikiside sıgmıyor anca ite kaka anca sıgıyor :)

Mustafa benim aldığım 3s 2 adet lipo gümrük incelemesine girdi, sadece 2.5 tl inceleme ücreti ödedim. Muhtemelen incelemeye girer düşük göstermeleri istenebilir.

Pilot-tr de 6s en düşük 1600 ve 2600mah var.

Cevaplar için teşekkürler helidrect 52 dolar kargo çıkardı ama myhelis üye olup alırım heralde Teyfik abi Teşekkürler bayagi uygun ben neden bulamadım o sitede gezdim ama görmemişim demekki bakayım bir

SM-G900F cihazımdan gönderildi

towerhobbies.com 15 senedir en fazla kullandığım bir site, indirimleri de güzel üye olduktan sonra.. Kargo biraz paha gelebilir ama. Bir de

Her kese tavsiye ederim..

Rufat bey ilginize teşekkür ederim. Pilleri myhelis ten aldım kargo hızı ve fiyatta memnun kaldım, sıra uçuşlar da bakalım nasıl olacak.

SM-G900F cihazımdan gönderildi