Yurtdışı Model Alışveriş Siteleri

az önce helidirect ten bir mail geldi 3 gün önce bir alış veriş sepeti oluşturdum 350$ fakat başka sitelerdede incelemelerim sürüyor sepeti satın alayım diye indirim kuponu yolladılar %5 :) demekki takip ediliyoruz buda bir tecrübe oldu çünkü bayabir firma ve aralarında rekabet var alacağınız ürüleri alışveriş sepetinizde bekletin kendileri indirum kuponu yolluyorlar :)

Arkadaşlar, Giantshark sitesinden alışveriş yapanınız oldumu?
Gens Ace lipo fiyatları uygun gibi geldi bana, hatta kargosuda uygun gibi. Örneğin Gens Ace 2200mah 3s 60 C lipo 19.20 pound kargosuda 3.55 pound + adet çoğaldıkça daha ekonomik oluyor.Kumandama lipo bakarken denk geldim ve almayı düşünüyorum. Almadan önce sizlere danışayım dedim. :saygilar:

Ynt: Yurtdışı Model Alışveriş Siteleri

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Arkadaşlar, Giantshark sitesinden alışveriş yapanınız oldumu?
Gens Ace lipo fiyatları uygun gibi geldi bana, hatta kargosuda uygun gibi. Örneğin Gens Ace 2200mah 3s 60 C lipo 19.20 pound kargosuda 3.55 pound + adet çoğaldıkça daha ekonomik oluyor.Kumandama lipo bakarken denk geldim ve almayı düşünüyorum. Almadan önce sizlere danışayım dedim. :saygilar:
Kargo parası çıktığına bakmayın siz .Lipo pilleri sadece İngiltere içi gönderiyorlar.

This item can only be delivered to UK addresses.

O kısma dikkat etmemişim, sağolasın İbrahim. :)

Fastlad'dan alacaktım stokta kalmamış, oyüzden arayışa girmiştim.

İyi akşamlar abiler , bu başlık biraz solmuş ama buraya yazmak uygun diye düşündüm, rangepiloting' den rangelink uhf aldım ocak 22 de halen processing , malum diğer LRS sistemler biraz tuzlu inşallah yanlış bir seçim yapmadım :-\, siz ne dersiniz

Mehmet Pisili' Alıntı:
İyi akşamlar abiler , bu başlık biraz solmuş ama buraya yazmak uygun diye düşündüm, rangepiloting' den rangelink uhf aldım ocak 22 de halen processing , malum diğer LRS sistemler biraz tuzlu inşallah yanlış bir seçim yapmadım :-\, siz ne dersiniz

Bende banggood sitesi uzrinden 18.01.2015 tarihinde bir takim siparisler verdim daha bugun kargoya verildi. Biraz beklemeni tavsiye ederim

doğru söylüyosun Sercan bey, aslında beklemeye alışkınım da bu siteden ilk kez sipariş veriyorum , gerçi Şükrü Korkmaz fpv üstadımız hem siteyi hemde sistemi tavsiye etmiş. FPV başlığında. hayırlısı bakalım

Suanlik bekleyelim :) siparisleriniz elinize ulastiginda en azindan baskalarina referans olmus olursunuz :saygilar:

Mehmet Pisili' Alıntı:
doğru söylüyosun Sercan bey, aslında beklemeye alışkınım da bu siteden ilk kez sipariş veriyorum , gerçi Şükrü Korkmaz fpv üstadımız hem siteyi hemde sistemi tavsiye etmiş. FPV başlığında. hayırlısı bakalım
Sukru tavsiye ediyorsa, gonul rahatligiyla bekleyebiliriz ;)

Yeni konu açmadan buradan sormak istedim, daha önce hiç kredi kartı ile helikopter yada parça sipairişi vermedim. Bu siteler kredi kartına taksit yapıyor mu yada paypal üzerinden taksit yapma imkanı falan var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :) En çok helidirect ve fast-lad'i tercih ediyorum ben bunlarda o imkan varsa çok iyi olur benim için..

Ynt: Yurtdışı Model Alışveriş Siteleri

Bu siteler kredi kartına taksit yapmaz ama paypal Axess karta 3 taksit yapıyor. Paypal da Axess kart kullanırsan 3 taksitle faydalanırsın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'dan 22 Ocakta verdiğim sipariş, 11 Şubatta elime sağsağlim ulaştı arkadaşlar. %p

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

PTT ' ye teşekkür etmeyi unuttum teşekkürler PTT :)

Mehmet Pisili' Alıntı:
'dan 22 Ocakta verdiğim sipariş, 11 Şubatta elime sağsağlim ulaştı arkadaşlar. %p

PTT ' ye teşekkür etmeyi unuttum teşekkürler PTT :)
Cok iyi bir surede elinize ulasmis, gozunuz aydin Mehmet Bey %p

muammer hayırlısı olsun bende ufak bır sey soracagım , helidirect %5 indirim yaptıktan sonra , kargo dusuk gosterıyor mu ?

banggood a lanet olsun hakkaten, çinde hala yılbaşı tatili varmış da o yüzden siparişi kargolamamışlar. ebay ve hobbyking hepsini yalan ediyor bence gerçi fast-lad i de denemedim daha.