Epey çalıştık ve sonunda TAM istediğimiz gibi birşey bulduk. Birşey bulamama durumu için de planlar vardı ama gerek kalmadı. Aslında ilk hedeflediğim, BALSA PLANI olan bir uçağı nasıl köpükten yapacağınız idi ama bazı arkadaşların merakla beklediği uçağı yayınlayalım, bakalım belki birileri hemen inşaata başlar. Ben henüz planı çalışmadım ve uçağın DETAY'ını bilmiyorum. Uçağımızın resmi bu, 1.5 m kanat genişliğinde ve 420 gr ağırlında. Henüz daha fazla detay bilmiyorum.
Plan ve İnşaat el kitabını da mesaj ekinde bulacaksınız, siz incelerken ben de incelerim. Ben bir göz attım, gayet güzel ve detaylı anlatmış, DOKÜMANI TÜRKÇE'ye herkesin okuyabilmesi açısından tercüme ettirdim, umarım siz de beğenirsiniz.
Plan kolaylığı, inşaat kolaylığı, alet edevat kolaylığı, vs vs açısından bizim Hertürlü SEÇİM KRİTERİMİZİ karşılıyor.
Planı ve inşaat kılavuzunu yükleyemedik!!! Aaaaa, YÜKLEMİŞİZ.
Önizlemede göstermiyor ve yüklendiğine dair hiçbir belirti vermiyor ancak, gördüğünüz gibi YÜKLENMİŞLER.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Plan ve İnşaat el kitabını da mesaj ekinde bulacaksınız, siz incelerken ben de incelerim. Ben bir göz attım, gayet güzel ve detaylı anlatmış, DOKÜMANI TÜRKÇE'ye herkesin okuyabilmesi açısından tercüme ettirdim, umarım siz de beğenirsiniz.
Plan kolaylığı, inşaat kolaylığı, alet edevat kolaylığı, vs vs açısından bizim Hertürlü SEÇİM KRİTERİMİZİ karşılıyor.
Planı ve inşaat kılavuzunu yükleyemedik!!! Aaaaa, YÜKLEMİŞİZ.
Önizlemede göstermiyor ve yüklendiğine dair hiçbir belirti vermiyor ancak, gördüğünüz gibi YÜKLENMİŞLER.